Saara AaltoFoto: Kuvatõmmis
Üritused
11. aprill 2018, 11:29

Soomet Eurovisionil esindav Saara Aalto avaldas oma loo 34 keeles (2)

Saara Aalto avaldas täna akustilise versiooni loost “Monsters” 34 keeles! “Ma andsin endast parima, et kõik Eurovisioni keeled saaksid laulus kasutatud,” ütleb Saara. “Seda videot oli väga lõbus ja põnev teha! Kohtumiseni Lissabonis!”

2017. aastal õnnestus Saaral teha koostööd artistidega, kelle tabamiseks läheb enamikel pea terve elu. Naine allkirjastas ülemaailmse plaadilepingu Warner Musicuga, lõpetas oma “In My Wildest Dreams” tuuri, müües välja kontserdi 13 500 inimest mahutaval Helsingi Hartwall Arenal. Samuti müüdi välja 17 kontserdist koosnenud Inglismaa tuur ning lisaks veel esinemised üle maailma, sealhulgas Iirimaal, Hispaanias, Leedus ja Kasahstanis.

Lisaks sellele sai Saarast kohtunik Soome X Factoris, ta andis välja esimese raamatu “No fear” nii Soomes kui Suurbritannias. Temast sai oma tõsielusaate staar, mis tutvustab kogu imelist aastat ning mille järg on hetkel tootmisel. Saara on andnud teada suvisest Inglismaa tuurist koos Stepsiga. Ta annab ka soolokontserdi, mis toimub 25. aprillil Londonis Under The Bridge’il.

Nüüd on Saara valmis avaldama singli “Monsters” ka Inglismaal. Lugu on saavutanud juba kullastaatuse Soomes, kogudes paari nädalaga üle kahe miljoni striimimise nii Spotifys kui ka iTunesis. Suurbritannia on tema järgmine samm ülemaailmse läbimurde suunas.

“See, et Inglismaa publik hoiab mind sama palju kui minu kodumaa oma, on minu jaoks väga eriline,” räägib Saara, “ja mul olnud parim aasta oma rahvusvahelise debüütalbumi kallal töötamiseks.” Aalto tegi albumil koostööd tiimiga, kes on ka Ariana Grande, Little Mix'i, Ellie Gouldingu, Cheri ning Kylie Minogue' edu taga. Saara on albumi väljaandmise eel väga ärevil. “Mu heli on võimas, armastav ja popilik. See on minu jaoks väga unikaalne – eeldage eeldamatut!”

Aalto ütleb, et viimased 12 kuud on tema jaoks olnud keeristorm. “Ma olen maailma kõige õnnelikum tüdruk ja olen valmis oma järgmiseks väljakutseks,” hüüatab Saara.

Saara esitab lugu “Monsters” rahvusvahelisele 240 miljoni pealisele publikule, esindades Soomet maailmakuulsal Eurovisioni lauluvõistlusel. Sellise unikaalse ja mitmekülgse artisti puhul nagu Saara pole mitte kedagi rohkem kvalifitseeritut, kes võiks krooni koju tuua. 

Saara Aalto “Monsters”