"Puuduta mind!"; osa 21: Anu Saagim, Sirje Presnal; AntoninaVideo: Jörgen Norkroos
Puuduta mind
14. aprill 2018, 09:53

VIDEO | „Puuduta mind!“ | Tervendaja Antonina: Anu Pahka tõmbas mul jultunult naha üle kõrvade (87)

Igal neljapäeval kell 18 kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind!“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi 21. saate külaliseks oli Eesti "Selgeltnägijate tuleproovis" kolme parima sekka jõudnud tervendaja Antonina. 
"Puuduta mind!"; osa 21;  Anu Saagim, Sirje Presnal; Antonina Foto: Jörgen Norkroos

Tervendaja Antonina rääkis sellest, kuidas ta käis õppimas Venemaa "Selgeltnägijate tuleproovi" möödunud hooaja võitja Swami Darshi juures, kes muuseas külastab varsti ka Eestit. Ühtlasi koorus lahti skandaalipundar – Antonina avalikustas, kuidas tema hooajal Eesti "Selgeltnägijate tuleproovi" võitnud nõid Anu Pahka, kellega varasemalt suurepäraselt läbi saadi, tal hiljuti jultunult naha üle kõrvade tõmbas. 

Lisaks rääkis Antonina külmavärinaid tekitavaid lugusid isiklikust elust. Samuti paljastas ta paar uskumatut lugu, mis siinsamas armsal Maarjamaal juhtunud ja millest naine pole varem tihanud avalikkusele rääkida. Tegu on kuritegudega, mis jäänud politseil lahendamata, kuid mille vastuseid Antonina enda sõnul teab. Miks teadjanaist kuulda ei võeta? 

Antonina loeb inimese selgroogu nagu raamatut 

Antonina jõudis ravitsemise ning muude vaimsete praktikate juurde pärast suurt isiklikku üleelamist 30 aastat tagasi. „Meie maja alumine korter põles. Korteris elanud naine vägistati kättemaksuks ja pandi põlema. Sain juhtunust väga tugeva stressi, tervist enam polnudki. Vererõhk oli nii all, et arst imestas, kuidas ma veel liigun. Siis hakkas selg valu tegema, lõpuks olin otsaga haiglas,“ on ta meedias juhtunut kirjeldanud.

Ükski pehmem meditsiiniline sekkumine ei suutnud aastaid Antonina väljakannatamatut selja- ja närvivalu kaotada ning arstid ütlesid, et ainus, mis aitab, on seljaoperatsioon. Kuid Antonina ei olnud sellega nõus, abi sai ta hoopistükkis manuaalteraapiast, mis lisaks sellele, et tõi tagasi tervise, innustas teda elus ka uusi sihte otsima.  Naine hakkas õppima erinevaid massaažitehnikaid ning joogat.

Ühel hetkel oma tuttavatele massaaži tehes avastas naine, et suudab kätega valu ära võtta. Hobist sai Antonina põhitegevus. Antonina ise on öelnud, et suudab sõrmedega inimese selga lugedes öelda ära tema terviseprobleemid.

Uurisime Antoninalt, mida ta inimeste selgroost suudab välja lugeda. Milline on eesti inimese kõige sagedasem tervisemure? Milliste hädade korral on abi manuaalteraapiast?

Praegu pakub raviseja mitmeid erinevaid massaažiliike alustades tavalisest üldmassaažist ning lõpetades shiatsu massaažiga. Tema teenustearsenalis on teisigi alternatiivseid tervendamisvõtteid, näiteks kaaniravi, homöopaatia, kiropraktika, hingamisteraapia.

Hiljaaegu käis Antonina Venemaa „Selgeltnägijate tuleproovi“ 17. hooaja võitja, Swami Darshi juures end täiendamas. Saime teada, milliste uute ja põnevate oskuste ning teadmistega ravitseja sealt naasis. Swami Darshi on peagi ka Eestis seminari andmas ning müstiku fännidel on kindlasti põnev teada, mida sellelt sündmuselt oodata.

"Puuduta mind!"; 8. novembril, 2017 käis külas nõid Anu Pahka;  Foto: Robin Roots

Antonina rääkis suu puhtaks ka nõid Anu Pahkat puudutavatel valusatel teemadel. Tal on nõiale ette heita plagiaadi süüdistus ja tõik, et viimane pani talt pihta idee tuua Swami Darshi Eestisse.  

Et praegu käib osalejate otsimine taas uude Eesti „Selgeltnägijate tuleproovi“, uurisime Antoninalt sedagi, kellel üldse on mõtet saatesse kandideerida ning milliste raskustega tuleb seal silmitsi seista. Naise arvates ei tehta saadet päris ausate reeglite järgi. 

Vaata videot!

"Selgeltnägijate tuleproov " 2017 finaal; Anu Pahka, Kirsti Timmer Foto: Alar Truu

Anu Pahka on Antonina pahameelest teadlik ja ei imesta, et ta on tuntud tervendaja higiseks ajanud. "Sa pead õigel ajal õiges kohas olema. Kui seda oleks olnud Antonina, siis oleks ta ise saanud Swami Darshi Eestisse toomise korraldada," ütleb Pahka.