President Trump Valge Maja traditsioonilisel munarallil vilega signaliseerimas. Foto: Reuters
Inimesed
10. aprill 2018, 14:58

Mis toimub president Donald Trumpi püksisäärtega?! (29)

USA klantsajakiri Vanity Fair murrab pead, miks küll president Trumpi püksisääred nii töllakaks on muutunud.

Vanity Fair tõmbab tähelepanu asjaolule, et USA riigipea püksisääred olid Palm Beachi lihavõtteteenistusel tohutu laiad – "enam-vähem nagu terve väikelapse peaümbermõõt". 

On üldteada, et Trump ostab kalleid ülikondi, kuid ei lase neid oma keha järgi kohendada. "Kannan Brioni ülikondi, mida ostan poest," kinnitas Donald 2004. aasta raamatus "Trump: mõtle nagu miljardär". "Ometi jätab pükste kotakus odava mulje," nendib Vanity Fair. Nii laiad püksid teevad USA presidendi ühtlasi masajalgsemaks.

Ametisse pühitsemisel kandis Trump üsnagi kitsaste säärtega pükse, kuid tõesti hästi istuva püksipaari leidmiseks tuleb ajas minna 2003. aastasse, märgib Vanity Fair. Enam-vähem korralike proportsioonidega nägid Trumpi püksid viimati välja eelmisel suvel. 

Vanasti paistis Trump vähemalt vaheldust armastavat – kitsam lõige vaheldus avaramaga. Kuid nüüd on kottpüksid tema alatised kaaslased. Millest see küll tuleb, küsib Vanity Fair. 

Üks teooria: Trump on kokku kuivanud. Üle 70aastase inimese puhul pole see mitte niivõrd teooria, kuivõrd vältimatu fakt. "Luutihedus pole enam see mis enne ja püksid on lihtsalt pikematele jalgadele mõeldud," arutleb ajakiri. "Miks ta siis uut ülikonda ei osta? Ta on rikas mees, kellele meeldivad ilusad asjad ja kes on USA president. See oleks lihtne."

"Järelikult jääb teine võimalus: president Trump annab Ameerika rahvale mõista, et ta ei kritiseeri kedagi ja valib välja ühe [Judging None and Choosing One ehk JNCO oli 1990. aastatel populaarsete kottpükste valmistajana tuntud poiste- ja meesterõivafirma, mis üritas hiljuti comeback'i, kuid läks veebruaris pankrotti - Toim.]. Ta tekitab ääremaadel alateadlikult JNCO maaniat," usub Vanity Fair.

"Pingutanud kõvasti, et päästa ameeriklaste töökohti õhukonditsioneeride vabrikutes ka söetööstuses, võtab president Trump nüüd sihikule uue, väga spetsiifilise majandusvaldkonna. Ta üritab surnuid üles äratada – ja antud juhul on need surnud Limp Bizkiti ja Juggalote [hiphopiduo Insane Clown Posse fänn] lemmikpüksid," analüüsib Vanity Fair ning soovitab uurida, ega Valge Maja eesotsa pole pääsenud tõsihingeline Juggalo.