Prints William ja viimase vindi peal lapseootel Catherine 1. aprillil Windsori lossi lihavõttejumalateenistusel. Foto: GEORGES ROGERS/SIPA
Inimesed
10. aprill 2018, 10:35

Kindel märk, et prints Williami kolmas laps sünnib õige pea!

Kensingtoni palee kinnitas mullu oktoobris, et prints Williami abikaasa Catherine toob oma kolmanda lapse ilmale millalgi aprillis.

Täpset tähtaega pole õukond teatanud, kuid Briti meedias on kahtlustatud, et prints George'i ja printsess Charlotte'i väike mängukaaslane peaks ilmavalgust nägema 23. aprillil.

Ajakirja People teatel aga võib kuningliku pere uut kodanikku oodata juba märksa varem. Sellest annab aimu Londonis Paddingtonis asuva St. Mary haigla ümber toimuv sagin.

Nimelt on haigla kuulsa Lindo-nimelise tiiva ümber, kus Kate Middleton sünnitas oma mõlemad vanemad lapsed, kehtestatud ajutised parkimispiirangud. South Wharf Roadile püstitatud siltidel piiratakse parkimist ajavahemikus 9.-30. aprillini - põhjuseks on nimetatud salapärast "sündmust". 

People analüüsib, et parkimispiirangud kehtestati juba kaks nädalat enne Kate'i ja Williami teiste laste sündi. 2013. aasta juulis olid ajakirjanikud ja fotograafid juba mitu päeva enne kuningliku paari esikpoja ilmaletulekut Lindo tiiva juures valves.