"Legendide lahing"Foto: Mihkel Maripuu
Tele
15. aprill 2018, 21:35

Rainer Vakra "Legendide lahingust": need inimesed, kes siin käivad, suudavad teha nalja iseenda üle, mis on Eestis harv nähtus (4)

„Emotsioon on vägev!” lausub saates „Legendide lahing” räpiriimi üles võtnud poliitik Rainer Vakra pärast pingelist lahingut Euroopa Parlamendi liikme Indrek Tarandiga. 

„Nii nagu ma siia saatesse tulles mõtlesin, seda ka nägin: need inimesed, kes siin käivad on vägevad ja tugeva selgrooga," räägib Rainer. "Suudavad teha nalja iseenda üle, mis on Eestis harv nähtus."

"Üldiselt oleme harjunud sellega, et nalja tehakse teiste üle ja näidatakse teisele näpuga. Siin sa aga tead, et kui teed nalja Indrekule, siis Indrek vastab kas samaga või veel rohkem. See näitab, et inimestel peab olema sellist eneseirooniat ja rõõmsat ellusuhtumist. 

"Legendide lahing" Foto: Mihkel Maripuu

Kuigi mehel olid võiduootused suured, pidi ta seekord kaotusega leppima:  "Minu eesmärk oli mitte ainult Indrekut võita - see oleks olnud liiga väike võit. Minu eesmärk oli ära teha Genkale," räägib Vakra naljatades. 

Indrek see-eest oli võitja kohta viisakalt tagasihoidlik ning tunnistas, et räpp-muusikaga puudus tal eelnev kokkupuude: "Minu jaoks oli esmakordne kogemus puutuda kokku räpiga. Mul oli sosistatud, et Rainer on väga kõva räpimees ja seetõttu oli huvitav väljakutse võistelda," räägib Tarand.

"Legendide lahing" Foto: Mihkel Maripuu

"Vanast peast peabki olema uudishimulik, siis ei uhtu ära," sõnas mees. "Kahjuks oli niimoodi, et ettevalmistusaeg oli kiire. See on tänapäeval üldse üks asi - vaba aega, millessegi süveneda või proovida, lihtsalt pole. Tuli teha nii nagu välja kukub."