"Legendide lahing", Kalle Sepp ja Juss HaasmaFoto: Mihkel Maripuu / Postimees
Tele
15. aprill 2018, 21:35

Juss Haasma "Legendide lahingust": mul tekkis lausa surmahirm, kui sain aru, kuhu end mässinud olen (5)

"Legendide lahingu" kuuendas saates said kokku kabaree- ja muusikalilaulja Kalle Sepp ning näitleja ja laulja Juss Haasma. "Mehed nagu nuuskmõmmikud", naljatas Juss ja Kalle pärast palavat räpilahingut. 

„Läksin lavale täielikus teadmatuses,” räägib Kalle Sepp, kelle tööpäevad on hetkel sisustatud suvel etenduva muusikali „Sweeney Toddi” proovidega. Tihedale ajagraafikule vaatama leidis Sepp mahti pealinna külastada ja võtta väljakutseks "Legendide lahingus" osalemise. Siinkohal mängis rolli kolleeg Kaire Vilgats, kes oli lauljat julgustanud oma toetavate sõnadega. Vilgats oli mäletatavasti "Legendide lahingu" esimeses saates vastamisi koos Kadri Koppeliga.

"Legendide lahing", Kalle Sepp ja Juss Haasma Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kalle rääkis pärast räpilahingut, et Haasma näol oli tegemist tugeva vastasega. Mees tunnistab, et oleks pidanud ehk isegi karmimalt Jussi nurka suruma. Samas, on tegemist ikka meelelahutuse mitte elu- ja surma küsimusega.

Saate võitnud Juss Haasma jagas mõtet, et sellises saates osalemine nõuab teatud „null pinda”: „Kui tood mingid asjad lagedale, mis on sind võibolla elus ärritanud, siis nüüd tuleb seda kõike vaadata teise pinnaga. Egod ja kõik üleliigse peab eemale viskama,” arvas mees.

"Legendide lahing", Kalle Sepp ja Juss Haasma Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

„Andsin nõusoleku enne, kui olin aru saanud kuhu mässinud olen," räägib Juss. "Kui see kohale jõudis, tabas mind lausa surmahirm ja teadmatus selle ees, mis nüüd reaalselt saama hakkab." Samas tunnistab mees, et tekstide päheõppimine ei valmistanud talle suurt peavalu. Piisas vaid kahest korrast riimidele pilk peale heita.

Kuigi suurem osa tööst pidid Juss ja Kalle iseseisvalt ära tegema, kiidavad mehed saate mentoreid: "See on omamoodi geniaalsus selliseid tekste kirjutada." Kuigi räpilahingus võeti ette ka kõige tumedamad nurgad, lahkusid mehed lavalt sõbralikult. "Oleme toredad poisid, Juss on jõudnud juba ka mitu korda vabandada," lausus Kalle.

"Legendide lahing", Kalle Sepp ja Juss Haasma Foto: Mihkel Maripuu / Postimees