Viktor VassiljevFoto: Erlend Štaub
Tele
8. aprill 2018, 20:11

TV3 VIDEO | Vassiljev Madisonile: Võim on nagu seks, kui sa proovinud ei ole, siis sa ei teagi, mis see on! (45)

Seekordses "Seitsmeste uudiste" nädalakokkuvõttes debateerivad Jevgeni Ossinovski tagasiastumise teemal keskerakondlane Viktor Vassiljev ja EKRE liige Jaak Madison. Madison kritiseeris keskerakondlasi tegemata töö pärast. Vassiljev torkas aga vastu, et Madison ise pole võimu juurde saanudki.

"Jevgeni põgeneb paadilt, sest nagu Eesti riigis kombeks, keerad jama kokku, aga kes vastutab? Mitte keegi. See on argpükslikkus, mis iseloomustab enamikke mugavuspoliitikuid kartellierakondades, nagu teie kõik seal," ründas Madison.

Vassiljev vastas, et see ongi ekrelaste töö, haukuda ja sõimata.

"Ainult teid keegi ei sõima, sest te pole mitte midagi teinud," avaldas Vassiljev.

Madison küsis hämmeldunult: "Me ei ole mitte midagi teinud?"

"Ei," irvitas Vassiljev talle näkku.

"Vabandust, ma tuletan meelde, et meie tuletame kogu aeg meelde kõike seda, mida Keskerakond lubas opositsioonierakondadele. Te pole midagi teinud. Te olete tühi koht," seletas Madison, kes ei suutnud oma ärritust varjata. "Te olete mõttetud inimesed, kes lihtsalt istuvad oma koha peal, et teenida ministri palka."

Vassiljev ei jäänud vastust võlgu: "Oleks minu teha, ma laseks sind ka nädalaks ajaks võimu juurde, et sa nuusutaks natuke, mis asi on see võim. Aga nii kaua, kui sa proovinud ei ole, poiss, siis sa ei teagi. Võim on sama, mis seks, kui sa proovinud ei ole, siis sa ei teagi, mis see on."