Tele

TV3 VIDEO | Martin Helme: töötame selle nimel, et olla järgmiste valimiste järel võimul (79)

LISA KOMMENTAAR

Mikk9. aprill 2018, 11:21
Peabki konservatiivne olema nüüdsel ajal.
Muidu ootab ka meid väikeste laste sootuks tunnistamine ka lasteaedades ja koolides;
üleriigiliselt 31 erineva soo tunnistamine (NYC tunnistab 31 sugu, nt.: Kolmas Sugu, Sooblender, Kahe-Vaimne, Soomuutlik, ... ) - st et mingit avaldust täites võidki panna enda sooks Sooblender;
immigrandid väljaspoolt Euroopat - nad ei ole meie kultuuriruumist, mis asja on neil Eestisse?
Nimekirja võib veelgi kasvatada.
Pidur peale, oleme konservatiivsed ja vaatame, kuidas olukord edasi kulgeb. Majandus meil kasvab, seega ongi aeg hoida seda, mis meil praegu töötab - silume ja parendame seda, mis praegu töötab, ja hoidume radikaalsetest ideedest, mis vägisi muudaks meie kultuuri ja elutavasid seadusega.
e-maalt8. aprill 2018, 18:01
kui see reformiga tuleb siis häält ei anna.
kui niimoodi edasi ketrate,8. aprill 2018, 12:13
et pensionid tuleb hoida nii madalal kui vähegi võimalik ja imestate - lambad tahavad ka juba ristikut süüa - siis ei saa te ühtegi häält. Ainult sõda, sõda on teie märksõnaks - Venemaa tuleb vallutada!
kulla kaabumehed8. aprill 2018, 10:18
Kuulge ekrekad.Pole vaja lootagi valitsusse.Te vaid hirmutate ja vihkate köike ja köiki.Miks hirmutada teiste maadega,elan Rootsis 10 aastat ja kordagi pole hirmutatud ega ohtlikku olukorda olnud.Igasugu segaseid on igas riigis.Teie jutu järgi pidi ju meie väikses eestis 4 aastat tagasi hirmsalt naisi vägi stama ja väljas liikuda ei julgevat keegi.Köik on läinud teisiti.Te parem näidake kordki,kuidas teie majanduse ja rahanduse teadmistega elu meie väikses riigis paremaks teha,pakkuge programme ja teostatavaid projekte.Aita viha ja Ärapanemisest.Loota saab ikka viisakaid ja eetilisi tarku inimesi
Ära valeta!8. aprill 2018, 14:12
Iga päev kirjutatakse Rootsis immigrantide kuritegevusest, näiteks et nad on majoriteedi vägistamisjuhtumite taga. Kuritegevus on massiliselt kasvanud immigratsiooniga. Need on faktid! Palju raha ja kortereid läheb migrantidele ja tehti isegi seadus mis vägisi immigrante peale surub kommuunidele. Oma inimesed kortereid ei saa, kooli kvaliteet on väga madal, arstiabi on raskesti kättesaadav, vähihaiged inimesed surevad pikas ravijärjekorras. Muud ravijärjekorrad on samuti ekstreemselt pikad. Kui oled 10 aastat Rootsis olnud ja ei märka neid asju oled sa sama vähe integreerunud kui need migrandid kes pärast 7-10 aastat Rootsis ikka veel tõlgi abi vajavad.
Loe "Fria tider", " Nya tider", "Samnytt", "Nyheter idag" siis saad teada mis Rootsis toimub!
Sügisel on valimised ja võimule tulevad SD, Alternativ för Sverige ja alles siis muutub Rootsi ühiskond paremuse poole. Need parteid tahavad immigratsiooni kinna panna ja ka hakata massiliselt välja saatma inimesi kes Rootsit ei respekteeri.
Eesti rahval on AINUKE võimalus EKRE kui ei taha sellist tulevikku kui praegu Rootsis!
8. aprill 2018, 14:31
ekre korraldab väga lihtsa eksperimendi: nad näitavad, kuidas riiki juhtida absoluutselt ilma igasuguse majanduspoliitikata!
no nii8. aprill 2018, 09:37
Need linnud ,kes hommiku vara laulavad on õhtuks kassi p....es
Juhan.8. aprill 2018, 08:29
See pole küll töö vaid jutumulin millega tahavad võimule saada et olla rahajagamise juures.
maalt7. aprill 2018, 20:25
Mina,minu pere ja kõik tuttavad,naabrid ja sugulased otsustasime ,et valime seekord EKRE.
Leopold7. aprill 2018, 20:52
Vapsi jaoks on valla mu uksed ja mu hing, mu silmad ning mu kõrvad ning mu perekonnaring.
ätt.8. aprill 2018, 07:35
Tore on niikaua kui nad võimule saavad ja siis näete kogu perega,et mitte midagi ei muutu,unustatakse kogu enne valimisi aetud plära.
9. aprill 2018, 05:29
Milleks siis põdeda, et äkki saavad võimule. Kui midagi ei muutu, siis pole ju midagi erilist lahti?
EKRE7. aprill 2018, 18:06
Olime oma pere ja tuttavatega ,Teie valijad aga nüüd mitte. Viimases 'Otse kümnesse'saates, oli Helme lausa sarkastiline erakorralise pensioni tõusu vastu. Üldse, on Martin Helme,ennast maailma nabana tundma hakanud!...jääme Keskerakonnaga!!!
Ära tee nalja!7. aprill 2018, 19:05
See on blufikommentaar. ûkski keskerakonna valija ei lähe üle EKREsse, üleöö ei saa üks sotsialist rahvuskonservativiks!
Ideoloogia vahe on liiga suur!
mis nali8. aprill 2018, 21:23
aastaid keskerakonda valinuna viimane kord valisin ka ekret kuna nende suhtumine lausimmigratsiooni ja pereseadustesse tundub ainuõige. Ainult nüüd ei tea keda valida sest sotsid on välistatud nagu reffidki, nn isamaalasi praktiliselt ei eksisteeri ja vabaerakond ajab tont teab mis asja. Üksi keegi valitsust ei moodusta ja nüüd ekre hakkas laus keskerakonna vastast jama ajama.No öelge kulla ekrelased....kellega te siis valitsuse teete. See lapsik keskerakonna putinimeelseks tembeldamine lõpetage ära ,liiga odav populaarsuse tõstmise katse.
Ei !9. aprill 2018, 11:03
Ei usu, need parteid om ektstreemsed vastanid! EKRE on EEstit armastav aga Kesk on Eesti vaenulik!
Tähtis on et EKRE saab kõige suuremaks eraonnaks ja siis juba ise otsustavad keda sisse lasta!
to 18:06 -"sarkastiline erakorralise pensioni tõusu vastu....8. aprill 2018, 08:46
Helme ütles,et NEMAD ei luba 100.-euri pensioni lisa,sest see pole reaalne.
See näitab erakonna ausust.
Sina usud KE lubadust pensioni tõusuks,lähed ja valid neid,kuid siis selgub,et pensionitõusu EI TULE !!!
Jälle said petta ja ise veel õnnelik?
siiani8. aprill 2018, 21:28
on keskerakond /kuni maksis Savisaare sõna/ enamuse oma lubadustest ellu viinud....tunnen omal nahal. Nüüd täit kindlust pole jah eriti simpsoni reil boltica soosimise taustal.
Ka poolt.7. aprill 2018, 15:01
Mina olen ka EKRE poolt.Ainult,et reffidega paari ei tohi minna.
reffid kordi paremad ja viisakamad7. aprill 2018, 16:11
Olid mehed ajasid enam-vähem õiget juttu kuni parlamenti pääsesid.Pärast seda lõi kohe välja,et ei mingeid ideid meie riigi arendamiseks ainul ärapanemise püüe kõikjal ja kõigile !
REF7. aprill 2018, 19:06
Ei aja Eesti asja vaid Brüsseli asja mille eesmärk on rahvusriik ära lõhkuda!
Qwert7. aprill 2018, 13:33
Ega neil vist eriti palju pole vaja pingutada, sest teised toovad kandikul tänu oma rumalustele võimu ilusti kätte. Ole ainult mees ja napsa ära kui ise rumalusi vahepeal ei tee.
kaabumehed ei kölba7. aprill 2018, 14:17
Nii ebaeetilist ja vihameelset erakonda pole ega tule.Nad ju lubanud vöimule saades kutuuritöötajad lahti lasta,valimised pidid tulema räpased ja vihameelsed.Kuid see komme ju vaid perekonnal,teised erakonnad on soliidsemad ja ei hirmuta oma inimesi igal sammul.Sellist erakonda kindlasti ei saa valida.
EKRE9. aprill 2018, 11:05
On ainuke võimalus Eestile. Võtke hõimuvendadest Ungarist eeskuju, valimistel eile tegi rahvas seal ainuõige valiku!
7. aprill 2018, 12:28
Kuule võru vaps kas sa oled puudega rainer?
ei ole puudega,8. aprill 2018, 12:17
hoopis kaigastega. Ei tea kust ma neid puid võtan.
ROOTSI7. aprill 2018, 12:26
Väga lihtne. Vaadake mis Rootsis toimub. Kas Eesti rahvas tahab sellist tulevikku?!? Fakt on et kuritegevus on Rootsis tohutult kasvanud tänu immigratsioonile. Muslimid on ülerepresenteeritud kuritegevuse statistikas teistega võrreldes. Loogiline vastus on EI ja EKRE on ainuke kes saab seda tagada. Igal pool maailmas naeruvääristatakse Rootsit, isegi Trump mainis seda.
Reaalsus!7. aprill 2018, 11:54
Iga normaalne oma rahvast ja riiki armastav inimene annab oma hääle EKREle.
Vaadake mis toimub naaberriikides ja mujal Euroopas kus rahvusriike monteeritakse maha ja võõrast kultuuri tuuakse sisse ja oma inimestel ei ole enam kortereid, arstiabi on vähe kättesaadav, kooli kvaliteet läheb alla, Euroopa välised immigrandid on ülerepresenteeritud kuritegevuses. Eesti praegune sotsialistlik valitsus ja ka muu opositsioon toob teile ülalmainitu,
Kes aga EI taha sellist tulevikku toetab EKREt!
Jessauul7. aprill 2018, 12:30
Paraku varitseb suur oht, et EKRE võib minna seda teed, mis on igas mõttes hukatuslik ehk Reffide puudliks. Peale seda ei olegi enam kedagi toetada.
Ei !7. aprill 2018, 19:08
Kui EKREst saab suurim erakond.
Igati loogiline7. aprill 2018, 11:35
Eks valimisvõidu nimel tööta ju meil iga erakond. Miks siis ka mitte EKRE? Ainult et konservatiivse opositsioonipartina on tal valijate võitmisel mitmeid eelised. Sest eks võimuparteid on end suuresti ise täis teinud. Mitmete valede otsustega. ebaefektiivsusega, tühjade lubaduste ja lühinägelikkusega. Suure osa elanikkonna huvide ning soovide eiramisega. Ülepakutud tolerantsusega. Ja liigse lakeilikkusega Brüsseli ees.
EKRE asi on nüüd kõik võimul olijate tehtud vead ja tegemata jätmised ilusasti omaenda valismist vankri ette rakendada. See on oht aga otsene suurparteidele, kes ongi nüüd ühiselt seljad kokku pannud, et üheskoos uustulnukat EKRE-t tümitada. Sest tema kujutab ohtu kõigi vanade ja riigipirukaga harjunud erakondade jaoks. Lihtne ning loogiline.
kui8. aprill 2018, 21:50
ekre võidabki valimised siis viisakas oleks enne valimisi öelda, et KELLEGA nad koalisatsiooni teevad. Sotsid on neid välistanud, keskerakonda nad ise sõimavad praegu, nn isamaalaste häältest ei piisa ja koostöö reffidega teeks ekre mõttetuks. Ainuke loogiline ja momendil vastuvõetav koostööpartner oleks keskerakond, sellel ka hääli piisavalt aga minu arust on helmed selle keskerakonna sildistamisega liiale ja juba lapsikuks läinud. Paistab, et tegelikult nad võimule ei tahagi, muidu nad keskerakonda nii ei sildistaks.
!!!7. aprill 2018, 11:24
Loodus püüdleb tasakaalu ja on isereguleeruv. Ja on selge, et kui igasugu tolarantsuse ning liberalismiga arutult liiale minnakse, siis suureneb ühiskonnas konservatiivsete vaadetega valijate arv.
moriarty7. aprill 2018, 11:08
helmeenid löövad korra majja? millise korra küll?õudus tuleb pääle, vaikiv ajastu tulemas?
HAHA7. aprill 2018, 11:57
Kõik on parem kui massiline moslemi ja aafriklaste immigratsioon mis toob kaasa ühiskonna lagunemise , täpselt seda mis toimub praegu Rootsis!
Oma riigi ja rahvuse säilimise nimel on tarvis tegutseda!
7. aprill 2018, 10:26
Mina pooldan EKRE-t.Kui EKRE korda majja ei löö, siis kahjuks ei tee seda keegi.Ahastus tuleb peale kui praegust olukorda vaadata.Toetagem EKRE-t!
Ootan seda väga.7. aprill 2018, 09:15
Kõik sinna poole liigub. Ootan väga, et EKRE saaks võimule.
Võru vapsi ähvardus7. aprill 2018, 11:19
...ja kui ei saa, paneme kahurid hüüdma.
7. aprill 2018, 09:05
Kõige hullem Eestile oleks Ref ka Keski koalitsioon. Sellest hullem saaks olla ainult kesikute ainuvalitsus. Siis keeratakse kogu elu eestis segamini ja algaks süsteemitu taandareng. Kesikud on näidanud ennast riigi tasandil kui täiesti ebakompetentseid ja rumalai, aga samas järjekindlalt üksikute ärigruppide ( tsellumehed, seamehed, transamehed, RB) huvide eest võitlejatena. Samas hääli saavad nad nendelt, kelle huvidega ja arvamusega kesikud üldse ei arvesta. Ka refid on kasutanud sama loogikat. Seega üle jääbki ekre või vabakad või ka rohelised.
Tõde!7. aprill 2018, 12:00
Asi pole selles! Kesk ja rohelised on punased sotsialistid ja ainuke võimalus Eestile on EKRE!
tõde tõeks8. aprill 2018, 22:28
aga kas sa oled EKRE käest küsinud, et kellega nad siis koalisatsiooni teevad. Ega sa ometi arva et nad õle 50% häältest saavad? Vast annad ise soovituse.
Pole oluline praegu9. aprill 2018, 11:07
Tähtis et saavad nii suureks kui võimalik, miks ka mitte üle 50 %, vaadake Ungari valimisi, midagi pole võimatu!
Vastikumaks7. aprill 2018, 08:37
kui see elu viimase 15 aastaga tehtud on enam teha ei anna. Igasugu kameelionid ja eneseimetlejatest tolereerijad on kaotanud igasuguse häbitunde ja rahvusliku au.
EKREon ainus õige7. aprill 2018, 07:04
erakond,selge jutu ja selge silmavaatega. Kõik teised on oma margi lõplikult täis teinud.Mina olen EKRE valija.
ätt.7. aprill 2018, 07:08
Olid mehed ajasid enam-vähem õiget juttu kuni parlamenti pääsesid.Pärast seda lõi kohe välja,et ei mingeid ideid meie riigi arendamiseks ainul ärapanemise püüe kõikjal ja kõigile !
Lorenz7. aprill 2018, 10:10
Olek EKRE poliitikud ka nii usinad nagu EKRE trollid, oleks meil elu nagu õis.
EI saa aru või?7. aprill 2018, 19:10
Täiesti tavalised Eestit armastavad inimesed.
Ei saa aru mida mõtled trollide all ?!?!?
nii8. aprill 2018, 22:33
ja nüüd kirjuta kellega see ainus ja õige erakond siis koalisatsiooni peaks tegema. Mõnega nendest "ennast täis teinud" erakondadest peaks ju EKRE ikkagi koalisatsiooni tegema.
EKRE9. aprill 2018, 11:08
Eesmärk on üle 50 %, see selgub alles pärast.
7. aprill 2018, 06:55
oleks hea kui mõni poliitik ka eestimaalaste nimel töötaks nad on meid ära tüüdanud -need poliitikud jne.
Põhimõtetega,7. aprill 2018, 05:39
tugeva kultuurilise, eetilise taustaga, viisaka olemisega ning hea lastetoaga.
Valime Eesti väikeriigi eest seisvaid inimesi.
Unistada ju võib7. aprill 2018, 06:43
Aga saamisega on iseasi. Ekre ei saa valitsusse, ajavad ainult ümmargust juttu. Kus on meetmed eesti elu parendamiseks?
ROOTSI7. aprill 2018, 12:09
Väga lihtne. Vaadake mis Rootsis toimub. Kas Eesti rahvas tahab sellist tulevikku?!? Loogiline vastus on EI ja EKRE on ainuke kes saab seda tagada. Igal pool maailmas naeruvääristatakse Rootsit, isegi Trump mainis seda.
no7. aprill 2018, 05:37
valimised tulevad ja kõik erakonnad panevad kõik oskused ja jõud tööle, et maha teha, süüdistada, laimata,sõimata, mõnitada, igat teist erakonda. Tähtis on praegu välja tuua kõik teiste erakondade EV veerand sajandi jooksul toimunud eksimused, tegutsemised, mittetegutsemised...
Ja neid sõimlevaid erakondi me siis valime. Teiste süüdistajad on kõik puhtad ja kes aga rohkem sõimleb, on peagi riiki juhtimas. Ei ole takistuseks korruptsioon, kohtu alla olemine, kremli kummardamine.
Keda me siis valime? Kas küsime, millised on kandidaadi haritus, töötulemused, eetilised suundumused? Ei, meile meeldivad erakondade loosungid, mida kandidaat välja hüüab.
Ando7. aprill 2018, 04:05
Hullemaks ikka enam minna ei saa.
SAAB KÜLL!7. aprill 2018, 12:05
Kui praegune valitsus või muu etableeritud partei valitsemist jätkab!
Vaadake mis toimub Rootsis! Nii vasak- kui parempoolsed ajavad Rootsi vastast poliitikat.
Valimistel sügisel saab mõnigi uus partei suure poolehoiu ja Rootsi sõbralik SD on juba praegu vähemalt 20 % peal.
Abi saabub hommikul!7. aprill 2018, 02:04
Saabub uus juhtpoliitik heimar Lenk! Siis saab hääled kokku küll ja haridustase ka tõuseb kõwasti.
Mulle7. aprill 2018, 01:47
meeldib Martini peakuju.
.....8. aprill 2018, 09:34
7. aprill 2018, 00:22
Ahh/23:58-le Keegi ei taha sinuga samas erakonnas olla,kelle eestkõneleja sa oled.Tulemus see,et EKRE-l juba 80% küsitletutest aga sinu erakonda ei tule kedagi,sest sinu jaburdamist ei kannata kuulata aga sina jätka samas vaimus ja jaburda edasi, siis liituvad ülejäänud 20% ka EKRE-ga.Ah ah aa...
Ahh7. aprill 2018, 01:09
Mida sa sonid? Haigus kallal või? Vaimselt haige? Hüsteeria? Või mõni muu põhjus??
Eesti kodanik7. aprill 2018, 00:05
ei ekre ei saa kunagi vöimule, sest see oleks lihtsalt katastroof ja meie rahvuse hävitamine, önneks nii palju lolle ei ole meie riigis et nad saaks vöimule
Ahh6. aprill 2018, 23:58
Tema issi oli kommunistliku partei liige?!
BS7. aprill 2018, 00:54
ei olnud KP liige ega politruk nagu ansu, vaid suunati peale lõpetamist mrx-len osakonda. Sellal ise peale kooli töökohta valida ei saanud.
Küsin7. aprill 2018, 16:29
Kuidas sai MH sen, punaparteisse kuulumata, töötada kommunistliku ideoloogia levitajana. Aumees ei varjaks oma minevikku.
6. aprill 2018, 23:53
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
siis7. aprill 2018, 00:57
tõmbame liistule, aga proovima igastahes peab.
..Kuid tulles tagasi tõsiasja juurde, et eelseisvad valimised on päriselt ajaloolised ja saatust määravad, tuletas Orbán televaatajatele meelde, et kui varasemalt võis teha ka valesid valikuid, mida hiljem oli võimalik parandada, siis nüüd ei ole see võimalik.
Valimiste ainukeskmeks on immigratsioon ning “kui Ungari astub kasvõi ühe sammu selle suunas – sarnaselt lääneriikidele –, siis tagasiteed enam pole,” selgitas Orbán.
“Kui nad sisse tulvavad … siis purustavad nad tammi. Me ei saa neid pärast enam kuidagi Ungarist välja,” selgitas Orbán ning rõhutas võimalust ja vajadust õppida teiste vigadest.
ei usu7. aprill 2018, 01:10
EKREs on üks sirge seljaga Võru mees, vist Silla nimeline. See hr oma ideaalidest ei tagane ja tema tõekspidamised ei mädane.
Geopoliitika7. aprill 2018, 11:20
Muud te ei teegi,/23:05-le6. aprill 2018, 23:29
Vakra7. aprill 2018, 01:19
Norija6. aprill 2018, 23:24
Mis sest rahvast, peaasi, et võimu juurde saaks.
rahva jaoks saabki rohkem teha7. aprill 2018, 00:59
opõtno-eksperimentalnõi6. aprill 2018, 23:20
Tehke mis tahate aga rääkige ENNE valimisi milliseid EKSPERIMENTE rahvaga soovite läbi viia. Viimase aja katse-eksituse meetod on meile toonud röögatu hinnatõusu ja suure segaduse.
6. aprill 2018, 23:35
ekre korraldab väga lihtsa eksperimendi: nad näitavad, kuidas riiki juhtida absoluutselt ilma igasuguse majanduspoliitikata!
see,et sina nende maj.poliitika kohta ei oska lugeda,7. aprill 2018, 09:44
ei tähenda,et seda pole.Ise oled veidi uima,otsi,otsi.
loe,ja aruta siis edasi kui midagi aru said,7. aprill 2018, 11:53
kuid sulle vist ei aita ka "must valgel"ettesöötmine,seega ära vali EKRE t,
sotside majanduspoliitika on kõrgel tasemel,peale selle aitavad nad ka lätlasi.vali sots!
andmed arukale lugejale:7. aprill 2018, 11:55
Muud te ei teegi,6. aprill 2018, 23:05
kui närite üksteise kõride kallal. Aeg oleks riigile kasulikuga tegeleda, mitte võimu pärast kiskuda.
lugeja6. aprill 2018, 22:54
Kellegil on jäänud vist rohud võtmata.