Hopper PennFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
7. aprill 2018, 10:00

Sean Penni ja Robin Wrighti poja juurest leiti mitmeid uimasteid (4)

Endise näitlejapaari Sean Penni ja Robin Wrighti 24aastane poeg Hopper Penn vahistati kolmapäeval Nebraska osariigis uimastite omamise eest.

Politsei pidas Hopperi ja tema sõbratari Uma von Wittkampi Volvo kinni, kuna nad ei olnud suunatuld näidanud. Ent seejärel märkas politseinik sõidukis märke uimastite pruukimisest.

1992. aasta Volvo otsiti läbi ning sealt leiti 14 grammi kanepit, neli tabletti amfetamiini ning kolm grammi hallutsinogeenseid seeni. 

Hopper vahistati seente ja kanepi omamise eest. 26aastane von Wittkamp sai süüdistuse amfetamiini ja seente omamise eest.

Hopper Penn tunnistas aastataguses intervjuus kauast metamfetamiinisõltuvust ning avaldas tänu oma isale, kes teda karmide meetoditega kainele teele suunas.

"Olin üsna kehvas seisus. Jäin kogu aeg vahele, kas siis vanematele või võmmidele. Läksin võõrutusele, sest ärkasin haiglas üles ja isa küsis: “Võõrutusse? Või bussipingile?” Eelistasin omaenese voodit.”

Modell ja algaja näitleja Hopper nimetab seda oma elu kõige hullemaks ajajärguks. “Sest siis pole enam lõbus, kui sa oled jõudnud niikaugele, et lihtsalt vajad seda kraami.”

Umbes samal ajal andis Penn pojale rolli oma uusimas lavastajatöös “The Last Face” (“Viimane nägu”) – küllap selleks, et pojal oleks kindel siht silme ees. “Ma tean, et ta kirjutas selle osa minu jaoks ja see põhines natuke minul. Ta tõesti tahtis minuga koostööd teha ja see kukkus suurepärane välja,” kiidab Hopper, kes leidis võtetel oma tõelise kutsumuse. “Sestsaadik olen olnud kindel: “Seda ma tahangi teha.””