Anu Saagim ja Helen Sildna arutasid eluolu ja võtsid hommikueinet pop-up-kohvikus RabaPeetVideo: Tatjana Iljina
ÕL TV | Õhtuleht
4. aprill 2018, 22:55

HOMMIKUSÖÖK STAARIGA

VIDEOINTERVJUU | HELEN SILDNA: „Minu lähimad sõbrad teavad mind inimesena, kes ei räägi eriti.” (29)

„Ma olen otsustanud, et kui ma suhtlen inimestega, siis ma keskendun sellele, mis viib edasi,” paljastas muusikafestivali Tallinn Music Week korraldaja Helen Sildna hommikusöögil Bravuuritariga pop-up-kohvikus RabaPeet. Oma muredest ta rääkima ei kipu. „Ma sain mingil hetkel aru, et probleemidele keskendudes võibki neist rääkima jääda. Nagu on see ütlus, et igaüks, kes tuleb sulle tänaval vastu, võitleb enda võitlust. Kellelgi pole lihtne.”

Ma olen otsustanud, et kui ma suhtlen inimestega, siis ma keskendun sellele, mis viib edasi,” paljastas muusikafestivali Tallinn Music Week korraldaja Helen Sildna hommikusöögil Bravuuritariga pop-up-kohvikus RabaPeet. Oma muredest ta rääkima ei kipu. „Ma sain mingil hetkel aru, et probleemidele keskendudes võibki neist rääkima jääda. Nagu on see ütlus, et igaüks, kes tuleb sulle tänaval vastu, võitleb enda võitlust. Kellelgi pole lihtne.”

Kümnes Tallinn Music Week sai esmaspäeval avapaugu ning nüüd on pealinn nädalakese jagu melu ja üritusi täis. Korraldaja Helen Sildna leidis oma kiires graafikus vaba tunnikese, ehkki teatas uksest sisse tormates kohe, et on otsekui magamata rott.

Kui sa partsatasid enda kohta, et sa oled väsinud rott, siis see rõõmustas mind, sest mulle tundub, et sa oled väsimatu. Sellised laused teevad sind inimlikumaks. Muidu ma tunnen natuke süümekaid, et milline laiskvorst ma olen, vaata, kuidas tema suudab! Sa võiksid ju vahel seda ust paotada, võib-olla poleks inimesed siis ka nii kadedad su peale.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99