"Ajujahi" saatejuht Kristo EliasFoto: MATI HIIS
Tele
4. aprill 2018, 16:55

Homme alustab ETVs „Ajujahi“ uus hooaeg

ETVs jõuab homme, 5. aprillil kell 21.40 eetrisse Eesti suurima äriideede konkursi "Ajujaht" uue hooaja esimene saade. Kaheksast saatest koosnev hooaeg on täis ootamatusi nii meeskondadele kui ka televaatajatele. "Ajujaht" on tõestanud, et mõte võib muuta maailma. Juba üheteistkümnendat korda jõuavad vaatajate ette järjekordsed säravad meeskonnad ja nende innovaatilised ideed, et muuta võimatu võimalikuks. Vaid loetud kuudega peavad meeskonnad oma idee viima teostuseni.

Telesaates alustavad võistlust võidu nimel 100 paremat äriideed, mille valis välja ekspertidest koosnev žürii kõigi "Ajujahile" esitatud leidlike mõtete seast. Esimestes saadetes esitlevad 100 paremat meeskonda oma ideid žüriile, kes valib välja 30 tugevamat. Saatesse jõudnud meeskondi iseloomustab küpsus ja pühendumus ettevõtlusega alustamisel.

Tänavune hooaeg paneb meeskonnad igakülgselt proovile ja pakub üllatusi, sest ettevõtluses on edu tagamiseks tarvis olla valmis ootamatusteks. "Ajujaht" on esimeseks sammuks alustavatele ettevõtjatele, see on nagu hüppelaud, mis võib lennutada nad ärimaailma tegusasse ringi.

"Uut hooaega iseloomustab kõige enam heade ideede rohkus ja asjalikkus," ütleb saate produtsent Hannela Lippus. "Ideed on hästi läbimõeldud ja kannavad endas praktilist väärtust. Konkursi üldine tase kasvab iga hooajaga ning see teeb iga saate põnevaks ja pingeliseks."

"Paljude tiimide puhul on arengut näha igal sammul ja mitmed meeskonnad, kes esmapilgul ei tundugi tugevad, võivad osutuda üllatajateks ja tõestada vastupidist," sõnab saatejuht Kristo Elias ja lisab, et sündmustega tasub kursis olla.

"Ajujahi" tänavuse hooaja võitja selgub 24. mail toimuvas otsesaates. Meeskondade vahel läheb jagamisele 75 000 euro suurune auhinnafond.

"Ajujaht" on ETV eetris neljapäeviti kell 21.40.