Hispaania kuninganna Letizia (paremal) läks Mallorcal ülestõusmispühade missal oma ämma Sofiaga (vasakul) kraaklema. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
4. aprill 2018, 15:34

INETU STSEEN: Hispaania kuninganna kargas oma ämmale kraesse! (7)

Avalikkuse ette on jõudnud piinlik video, mis kujutab konflikti Hispaania kuninganna Letizia ja tema ämma vahel. "Ühegi vanaemaga ei tohiks niimoodi käituda," noomib Kreeka printsess Marie Chantal, kes on abielus kuningas Felipe nõo kroonprints Pavlosega.

Hispaania kuningapere lihavõttepuhkuse ajal vändatud videoklipis paneb vana kuninganna Sofia (79) ülestõusmispühade missal käed õrnalt oma pojatütarde Leonori (12) ja Sofia (10) ümber, valmis koos nendega poseerima. Miskipärast pahandab see aga tema miniat kuninganna Letiziat (45). 

Endist uudistelugejat, kes aastaid tagasi võitis Hispaania kroonprintsi Felipe südame, võib näha ämmaga sõnelemas ja vanema tütre kätt haaramas. Tulevane kuninganna Leonor aga ei lase end solgutada ning lükkab nii ema kui ka vanaema käe kõrvale.

Vahele astub koguni Letizia abikaasa Felipe VI. Tema isa, vana kuningas Juan Carlos aga vaatab stseeni pealt. 

"Ühegi vanaemaga ei tohiks niimoodi käituda," kurjustab Twitteris Marie Chantal. "Wow, ta [Letizia] näitas oma tõelist palet."