Tele

Mart Raudsaar: Lust käib mööda noatera ja teeb lugusid sageli piiripealses situatsioonis (144)

LISA KOMMENTAAR

ei saa aru, mida modereeritakse6. aprill 2018, 16:43
Lust ise tahab teada, mida arvatakse tema aususest. aga moderaator ei lase tal vastust kuulda.
kas Lust on aus inimene6. aprill 2018, 16:40
sellise küsimuse püstitas ta Kuuuurija fb lehel. mul pole seal vastata, sest seal saab ta kommentaari kustutada. vastan siin. kindlasti ei ole.
teadmata suunas kadusid tõlk Omari jaoks kogutud rahad, millised raha kogunud mtü andis Lusti kätte.
ja Lustist suuremat bluffijat annab otsida, nii sõnas kui pildis. tasub meenutada Londoni reportaaže staaripidudest. nalja teeb ka see, et Lust on need poldid ka oma instagrammi lehele riputanud. omal ajal ei teadnud vaene Ingrid Tähismaa midagi photoshopist. mitte poldid vaid pildid...
Minu meelest 6. aprill 2018, 10:47
on Lust haige inimene, arvan, et ta on sadist. Igatahes ei suuda mina tema saateid vaadata, ta käib inimestega nii jöhkralt ymber, et mina ei talu seda ära.
6. aprill 2018, 10:09
väga tubli Katrin Lust ,edu ja julgust sulle!
tädi6. aprill 2018, 10:22
julgust on tal piisavalt, samuti ettevõtlikkust, empaatiat ja õiglustunnet. Lisaks on ta ka kaunis noor naine. Loodan, et tal saab olema õnne ka isiklikus elus.
SuperKuuUurija6. aprill 2018, 09:55
Väga hea, et ta kõik p a s a välja kaevab ja avalikkuse ette toob! Nendest lugudest näeb ka oma nö. naabri tegeliku näo ära. Eriti head väljakaevamised on igasugu petturite ja kelmide korraldatud jõulised väljapressimised nii rahas kui varas. Valusaid kohti eesti hooldekodudes, millest paljudel aimugi polnud. Teravad kivid töökollektiivis, lihvimatta nurgad lähedaste ja sugulaste vahel. Väärkoheldud lapsed ja loomad on jõudunud tänu temale turvalisse kohta jne jne. Vapper pliks!
Tiit6. aprill 2018, 07:36
Küllap terav kirves ka kord kivi leiab.
Kes on järgmine?6. aprill 2018, 01:00
Lausa lust on vaadata, kuidas Lust sibab ringi ja leiab üles meie riigi kitsaskohad. Nüüd on pätid ja vargad ärkvel, sest Lust teab, kes on järgmine.
5. aprill 2018, 16:28
Katrin sa oled väga tubli! Ma mõtlen,et sina oled hea südamega inimene.Sa võiksid kodutunde tiimi minna.Signest on väga palju kahju.Meie oma perega olema leinas.Ma pole kunagi sellist leina tundnud nagu praegu.
5. aprill 2018, 16:19
Trampige kas või mind maha aga mina arvan,et kodutunnet peaks edasi tegema Katrin Lust.Ta on nii õiglane ja tal on ka "süda olemas" Muidugi olen kurb ja süda on mitmeks killuks! Signe pärast.
Arvan5. aprill 2018, 18:24
Kodutunnet saab mõni teine ka teha, aga Kuuuurijat juba igaüks ei julge teha, siin on vaprust vaja.
daam5. aprill 2018, 13:59
väga tubli tüdruk. Edu tema saatele!
uudshimulik5. aprill 2018, 13:37
Turueide saade laadarahvale.Mulle see sobib.Muliseda saab palju,tulemus pole oluline.
5. aprill 2018, 11:23
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
erich5. aprill 2018, 11:40
Ilmar5. aprill 2018, 10:10
Jääb jah teinekord selline mulje et asjaga on kiirustatud,jäädud pinnapealseks ehk tuldud saatesse lõpuni ettevalmistamata materjaliga.
konsa5. aprill 2018, 09:33
Mart Raudsaar: Lust käib mööda noatera ja teeb lugusid sageli piiripealses situatsioonis
.-.-.-.
jõudu katrinile
mina ei soovi jõudu5. aprill 2018, 10:48
sest paraku ta rikub ka reegleid. Tema ainsaks eesmärgiks on lugu eetrisse paisata ja teda ei huvita, mis edasi saama hakkab. Toon kasvõi viimase näite selle purjus inimeste Vabaduse väljakul küünalde jalaga minema löömise intsidendi. Minul tekib küsimus tihtipeale, et kas Katrin Lust ei oska üldse millessegi süveneda ja edasi mõelda või on ka tema üks odav ja müüdav nn ajakirjanik, kes teeb lugusid tellimise peal ja eelkõige päevapoliitikat suunates. Peab ikka päris totu olema kui lasta selline video eetrisse, avalikustamata selle tegijat. Ta kaitseb allikat ja nõuab politseilt vastuseid ja kutsub saatesse arvamusi avaldama täiesti teadlikult sellised inimesed, kes täna provotseerivadki rahvuste vahelist vaenu õhutamist. Vabandust väga aga selliselt saab käituda ainult odav, müüdav ajakirjanik. Eesti riigi vähegi mõtlev kodanik ei hakkas selliselt järeldusi tegema. Tegemist oli ju purjus inimestega ja seal ei pruugi isegi mingisugust tagamõtet olla, lihtsalt küünald jäid ette, sest neil oli vaja järgmisesse ööklubisse jõuda. Selliseid rõvedusi tehakse kogu aeg ja igal pool mujal ja teevad ka eestlased, aga teemat ei käsitleta kunagi rahvuste pinnalt. See oli väga rumal ja mõtlematu liigutus Lusti poolt, et ta selle üldse eetrisse laskis ja sellega Helmele võimaluse andis taaskord täiest uskumatut öönestustööd teha. Ole natuge targem ja mõtle ka ette, mis see kõik kaasa toob. See pole debatt, vaid räige vaenu ja viha õhutamine.
SMURF5. aprill 2018, 11:09
Ega ikka ei ole küll! Vabaduse väljaku loo peategelasi ei saanud kuidagi identifitseerida,sest tegu oli materjaliga,mis telefoniga salvestatud. Samas oli see materjal ülimalt oluline , paljastamaks groteskset ja rahvuslikku pühadust rüvetavat tegu siin elavate migrantide poolt. Kui te arvate ,et selle oleks Katrin pidanud vaiba alla peitma,siis te eksite. Ainus õige samm siinkohal oli see avalikustada koos rahvaesindajate kommentaaridega , näitamaks ,et me elame kõrvuti võõrriigi 5. kollonni esindajatega ,kes meelsasti mõnitavad seda ,mis eestlastele püha. Samuti oli vaja valgust valada asjaolule,et selline asi juhtus vaatamata politsei ja mupo patrullidele Tallinna kesklinnas, otse linnavalitsuse ees ja aktsiooni korraldajad jalutasid karistamatult minema. Politsei ei tee oma tööd! Vabaduse väljak peab olema valvatud ja sest tundub ,et politsei on seal kohal vaid siis kui mõni vaimse häirega eesti mees vaja on maha lasta. Palju edu Katrin!
LUST ei otsi ainult skandaale5. aprill 2018, 12:45
vaid tegeleb poliitikute reklaamimisega, eriti enne valimisi. 5. kolonni esindajad on ka Lusti lemmikud Ivanova ja Loone. nendega koos käib Lust ka Pronkssõduri üritusi imetlemas. suve alguses kelkis ta, et plaanib kogu suve kajastada kõiki 3 õe valimiskampaania üritusi. paraku hüppas Toom alt ära ja see biizness jäi Lustil lühiajaliseks.
????5. aprill 2018, 13:17
kas on kindel ,et tegutsejad olid just venelased?
mees6. aprill 2018, 08:49
Lustile ei soovi jõudu multikulti ja miljoni neegri maaletoojate partei. Tavaline eesti inimene teeb omad inteligentsuse põhjal järeldused mida uskuda ja mida mitte.
to SMURF5. aprill 2018, 13:17
ja kohe nii silmakirjalik oledki?! Ja ei tule kordagi pähe mõtet, miks see filmija ise politseid ei kutsunud, vaid keskendus filmimisele. Mis ajast Vabaduse väljakul ja linnavalitsuses öösel töötatakse. Sina mõtle nüüd hoolikalt järele, kui sul on ikka millega mõelda, miks see filmija ei kutsusnud politseid ja miks ta ennast nii kiivalt varjab. Kui mina oleks sellise asja peale sattunud, oleks minu esimene reageering olnud politseile helistamine ja vajadusel ka nende jobude jälitamine, et kusagile ära ei kaoks. Tõendusmaterjal oli filmilindil ju olemas. Mina võin väita täiesti vabalt et see oligi organiseeritud provokatsioon. Kui teie võite kõike väita ja ei pea midagi põhjendama, siis võin ka mina ja ütlen, et Helme tellis need jobud ja maksis filmijale. Nüüd on teie kord tõestada, et see nii ei olnud. Jõudu!
Linnuke5. aprill 2018, 09:09
Erilise intelligentsusega saatejuht just silma ei paista aga meie ajakirjanduses pole see omadus juba ammu määrav. Otsitud probleemid, skandaalikesed.
karvanejakole5. aprill 2018, 08:20
Käsitlematult kehv ja sisutühi saade, paljusid lauseid korrutatakse saate erinevates lõikudes neli-viis korda, paljuski pastakast imetud probleemid. Kui ei jätku igaks nädalaks teemasid, võiks saateaega või eetrisagedust kokku tõmmata. Kui nüüd samalaadsed saated järjekorda panna, siis Pealnägija järgi on tükk tühja maad, siis järgveva Radari ja Kuuuurija vahel on kuristik.
njaaa5. aprill 2018, 08:05
Saadete vaadataja ma ei ole, aga Katrin Lusti imetlen küll, kodanikujulguse ja no bullshit suhtumise eest.
Pane edasi! Sama kirega!
5. aprill 2018, 08:01
väga kena ja tark naine ,vaatan huviga alati Kuuuurijat -jõudu ja pane aga edasi julgelt ,Eestimaal on enamus su toetajaid ja vingujaid on meie keskel alati olnud aga nad haisevad
ain5. aprill 2018, 06:50
vöiks ka uurida neid küüditamisele kaasaaitajaid nagu lauristini elu ja tegevust küüditamiste ajal koos emaga!!!suured kommunistid,,,kust sai vaene kommunist omale kallid punasest puust mööbli??? ikka nende küüditatute majadest
mottetu5. aprill 2018, 06:31
mottetu inimene . Pole enam lust teda nähä ega tema kohta lugeda
5. aprill 2018, 06:14
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
kas haigused5. aprill 2018, 11:23
on siis nüüd ebaseaduslikud? Mitte millegagi polnud tõestatud tema alkoholijoove, aga kogu rahvale üritati näidata, et sõitis siis joobnuna.
bla6. aprill 2018, 08:47
Kes vähegi antud tegelasega on kokku puutunud, siis sellele pole mingi uudis et mees pitsi ei sülita ja istub tattis peaga rooli. Lihtsalt nõrk tase intervjueerija poolt et ei suuda sellise härja ila pealt intervjueeritavat kotti tõmmata. Kui ikka mees räägib kõvast trennitegemisest ja podagrast sama aegselt, siis võiks ju kiirelt WTF? momendi tekitada mitte sulnilt naeratades lasta omale udu puhuda.
vaatleja5. aprill 2018, 05:37
Elagu Lust,kes veel jäänud rahva ainukeseks lootuseks! Mäletan väga hästi, kuidas Lust trügis venelaste korterisse, kellel tõukassi äri jälle käsil, jne. Need venelased ongi häbiplekk, sest neil on ainult ebaseaduslikud ärid ja tegemised käsil.
Taivo5. aprill 2018, 00:23
Oled tubli, jätka edasi.
juga4. aprill 2018, 23:32
Lust näeb ikka Raudsaarega võrreldes kohutavalt seksikam välja küll. Tegelikult ilma võrdlemata ka.
4. aprill 2018, 23:12
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
lugeja5. aprill 2018, 05:18
Vaata meie kõrgharitute inimeste kirju, kes ülikoolis õpetavad,siis need kubisevad hullemini. Tundub,et need inimesed pole üldse koolihridust saanud. Ajakirjandus vajab just selliseid nagu Katrin Lust, sest ta ei ole manipuleeritav veel senini olnud.
ta ise5. aprill 2018, 11:25
manipuleerib inimestega.
rs4. aprill 2018, 21:47
Lustiga lustiks küll...
4. aprill 2018, 21:15
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Katrin4. aprill 2018, 21:53
Seda "Radarit" elik tolerastide saadet ei vaata juba ammu- tellitud lood ja jube saatejuht. Lust muutub ajas aga vaid paremaks.
Lusti tüdruk4. aprill 2018, 22:05
Lusti tüdruk on ajudega ja julgust rohkem kui enamikel eesti meestel .
Kristiina4. aprill 2018, 20:58
Ma paluks sellistel üldse suu pidada ning uuriv ajakirjandus tuleks suurema kaitse alla hoopis panna. Kolmas võim peab siiski olema nii naguta oli millleeniumivahetusel: kindel info avaldati alati. Minu meelest piisab seadustest. USAs tehakse veel vabamalt ning inimesed elavad. Tänapäeval ei määra rahvaarv mitte kui midagi..
4. aprill 2018, 20:32
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
mis see5. aprill 2018, 11:28
oh heldene aeg5. aprill 2018, 14:28
Kõige otsesemalt, sest Lust vastandub paljudele peavoolumeedia poolt peale surutavatele teemadele.
A 4. aprill 2018, 20:13
Objektiiv ,Uued uudised ,Kuuuurija ja kilomeetri pikkune tühi maa .
väike televaataja5. aprill 2018, 14:29
TTV "Mõtleme taas" ka sobitub siia.
Jaan4. aprill 2018, 19:53
Täna Vikerraadios õeldi otse välja, et Kuuuurija selles raadios kunagi kajastamist ei leia sest näiteks Lust julges õelda, et küünaldel tallasid venelased. Rahvusi ei tohtivat tänapäeval mainida. Huvitav, et kuidas need juudid ikka äramärkimist leiavad.
A 4. aprill 2018, 20:11
Järgmisena ei tohi öelda ka sugu
Ajakirjanduseetika koodeks ei lubagi sugu mainida4. aprill 2018, 20:31
4.3. Ei sobi rõhutada rahvust, rassi, religioosset või poliitilist kuuluvust ega sugu, kui sellel pole uudisväärtust.
siinjuures5. aprill 2018, 07:15
mainiksin, et nood "õpetatud" ajakirjanikemassid ei oska õigekeelt ega lause sisu moodustada. Eriti totraid arvamusi! on avaldanud spordiajakirjanikud , mitte omal "tööalal". Häbi on.
Kui4. aprill 2018, 21:06
öeldakse eestlane,siis see minu jaoks küll solvav ei ole, On sakslane,inglane,iirlane jne.ainult venelane ei tohi öelda. Miks?
Nii4. aprill 2018, 22:04
täis s-ttutud see rahvuse nimi
Mare5. aprill 2018, 09:20
Samas mis tähtsust on, mis rahvusest need noored olid? Kui oleksid purjus eeslased läinud ja küünaldele jalaga virutanud, siis oleks kõik vaikinud. Ega kõik venelased ei saa oma rahvuskaaslaste vigade eest vastutada. Näiteks mina keeldun vastutamast eestlastest narkoärikate ja varaste eest, kes Euroopas ilma teevad. Iga inimene vastutagu ikka ise oma tegude eest. Jah, sellistest asjadest peab rääkima, kuid me ei saa selle juhtumi pärast hüsteeriasse minna ja kõiki venelasi halvustama ja vihkama hakata. Või kuidas?
samas5. aprill 2018, 18:10
vene keeles ropendavad ka eesti noored, nii, et mine tea.Ajusaagim korraldas ka haudadel disko.
Eesti poliitkorrektne ehk silmakirjalik4. aprill 2018, 18:27
eliit näib Euroopa Liidu taktikepi all olevat kaugenenud tegelikust elust nii kaugele et kardab varsti omaenda varjugi.
no4. aprill 2018, 18:09
Nr-1 Kuuuurija, nr 2.Radar. nr 3. Pealtvaataja. Lust lööb ikka pika puuga.
igaühele oma4. aprill 2018, 18:32
Kui "Pealnägija" saade on nagu Postimees, siis "Radar" on Õhtuleht ja "Kuuuurija" on Nelli Teataja.
Kuuuurija4. aprill 2018, 19:12
on pigem nagu Kesknädal või Meedia Kesktund Tallinna TV-s.
Rõõm4. aprill 2018, 17:43
Huvitav, kommenteerijad ei ole märganud, et Kuuuurija on meist endist. Autor ei nõua kellelegi giljotiini ega isegi mitte suusõnalist hoiatust. Lihtsalt näitab, millised on inimesed ja kõik. Kui meil kõigil oleks enese analüüsi võime, siis poleks ju ka vaja Kuuuurijat!
Minu ettepanek!4. aprill 2018, 18:06
Kogu riigikontroll likvideerida! Eelmistel juhtidel käed raudu!
Las Lust moodustab oma meeskonna!
Lust4. aprill 2018, 19:18
on lihtsalt sensatsioonimaias intrigant, valmis isegi valetama. Peale saadet minge Kuuuurija FB lehele ja kuulake intervjuud ja telefonikõned täismahus ära ja jääb hoopis teine mulje, kui saatest. Kohtuski on juba mitmed tema paljastused ümber lükatud. Tema saated on rohkem mõtlemisvõimetutele. Aga need teised saated on rohkem tõsistele inimestele.
Mina olen elukogenud penskar ja pole temaga mingit kokkupuudet olnud.
V4. aprill 2018, 17:43
Siiani on maailma juhtinud jõud, mis on pannud meid oma tahtmise järgi tantsima. Aga vallandunud internetivabadus on andnud võime ja vabaduse hakkata iseendaga hakkama saada . Ja midagi pole imelikku kui tuleb tõele näkku vaadata ja tunnistada, et pealesunnitud tarkused on pannud inimkonna ka iseendaga võitlema. Sest igal sammul karistab teid mingi seadus ,olgu see vaimne või pealesunnitud. Ei saa ju olla ,et vabatahtlikult loobutud valijahääl annab hiljem teha seda mida tahab väljvalitu riigikogulane . Kasvõi demokraatliku põhjundusena rünnata teist riiki, siis üksikisiku kiunumine jääb appikarjeks ja eks järgmine kord teen õige valiku. Ja loome tugeva liidu koos, siis kaitseme nähtamatu vaenlase eest ja oleme kaitstud? Mis on muutunud paremaks? Uus trend liidritel pidi olema marsile kolimine, surematus ja mida veel ,ehk ka meie juhtidele on lubatud kohake näilise palmioksakese all. Aga tavainimese elu muutub nii keeruliseks, et pealesurutud hirm paneb isegi kodumaalt oõgenema ja otsima oma palmioksa, aga siin materiaalses maailmas,et hakkama saada. .Aga kes julgeb ja ei karda , teda kaitsevad jõud ja tõe väljatoomine toimub , kaua suudab inimhing välja kannatada seda madalatasemelist allasurutust, mida peame taluma. Aga omavahel kurjuse ja headuse jõududel pole mõtet võidelda , järgneb häving kui ei osata koos elada ja lahendusi leida. Aga headus ei taha õelda seda, mida oleks vaja õelda, olen siin ja saan aru ,et sinu tahe on ainult egoistlik ja sul puudb peamine inimlik omadus - kaastundevõime . Aga näitlemisoskuses on nad kordades üle, see panebki kirjutama ja kaebama, kaotusvalu ei talu. Andestamine -siis kaotan ju elujõu! Võitleval inimesel aju seiskub ja ego(kurjus jne.) annab käsu võidelda. Aga stress lõpuks havitab ka selle tugeva võitleja .juhul kui anda oma hing....? Lootuses ja antud lubatusste lõksu sattund inimene ei saa aru, et aidata saab siiski ennast ainult ise . Imetervendav tablett-hingepiina ei ravi. Ja karistajateks teie tegude eest on teie enda lapsed. Ja sellisteks olete te nad ise õpetanud, sest teie õpetaja teab kuidas elama peab, oma pead koormata ei taha, sest see võtab palju energiat. Ja äkki viib minema võitlustahe olla parim...igal alal?
ehh4. aprill 2018, 19:07
panin miinuse, sest tõesti ei viitsi sellist pikka joga lugeda.
keegi ei viitsi,4. aprill 2018, 21:28
eriti kui pole mingeid taandridasid ega teksti liigendamist.
uu4. aprill 2018, 22:06
Kas taandridadest ja kvintessentsist pole midagi kuulnud !!?
4. aprill 2018, 17:37
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
....4. aprill 2018, 18:07
Tubli, tõmbasid ÕL i automaatse modeka lohku.
A 4. aprill 2018, 20:19
See kommentaar saab siin vast tunnikese üleval olla nagu eesti lipp nõukaajal katlamaja korstna otsas- aga hea sellestki ,ikkagi nagu sõõm värsket õhku siin ärapedereeritud `vabas ajakirjanduses `
tehtud4. aprill 2018, 17:25
Tubli KATRIN. Väike EESTI on nii korrumpeerunud. Kes riigi piruka juures see varastab hullem kui suur Nõukogude Liit, Siis läks mõni direktor ka drellide taha või vabatahtlikult hullumaija. Jõudu Katrin AK. on kade sealt pole midagi vaadata. Veel kord jõudu KATRIN. Tubli.
seda jah5. aprill 2018, 07:18
drellid drellideks ja trellid trellideks!
Kas 4. aprill 2018, 17:21
see artikkel on ettevalmistavaks teemaks Katrini ristilöömiseks ?! Anna aga lustlikult pihta eesti pahupoolele.
4. aprill 2018, 17:20
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
on5. aprill 2018, 01:49
kenake küll aga endale oleks pool aastat nooremat vaja...ei saa aru miks miinustajad leiavad ta koleda olevat, mulle meeldib küll.
inimesena5. aprill 2018, 11:33
Nii on,4. aprill 2018, 17:18
kui Kuuuurija, Radar või Pealtnägija kellegile kanna peale astub, õigusega, siis on kohe kisa lahti.
iFöön4. aprill 2018, 17:16
Jaak4. aprill 2018, 16:37
Lust käib tihti inimeste leiba näppimas - vahet polegi, kas see on legaalne või kuritegelik.
Iga inimene vihastab, kui tema leiva kallale tullakse.
Samas eks selline formaat pea ka olema, et närvilisemad saaks natukenegi auru välja lasta ja näpuga näidata.
4. aprill 2018, 16:29
eks see asi üks laveerimine ole aga esialgu pole midagi parata
qqqq4. aprill 2018, 16:24
Kurikaelad värisevad ja kaebavad aga Katrin liigub ikka edasi. Jõudu Katrin ja pane täiega edasi.
Kapo4. aprill 2018, 18:10
Võiks eraldada 24/7 turva!
Minu4. aprill 2018, 16:08
Meelest teeb lust juba poolekohaga politsei tööd ja see on ainult hea!
4. aprill 2018, 16:20
Ehk täpsustad, kui mitu kriminaalasja on alustatud lusti "uurimiste" tulemusena? Vastan ise: null. Peale ülespööratud tolmu maha langemist kehitavad kõik, lust ise kaasa arvatud, lihtsalt õlgu ja elu läheb jälle edasi.
Täis kohaga4. aprill 2018, 18:13
teeb Riigikontrolli tööd???!
Kus on need hordid --kes peaks kõige sellega tegelema???
Soojadel maadel koolitustel???
Ja endine juht--kohe ERMI direktoriks???!
Kinnimajas oleks sellise mehe koht!
Korruptsiooni ja rahapesu varjamise eest!
pgl4. aprill 2018, 16:06
tolerastidel närvid läbi, jõudu Lustile väärarengu päevavalgele toomisel.
irw4. aprill 2018, 16:52
milliseid väärarenguid ta paljastas? kosmeetikute imemasina saladuse? endise kriminaal-invaliidi? mart helme kaabu saladuse?
iirr4. aprill 2018, 18:44
kui paljastas, siis on elus, jälgigem endaümberolevaid olukordi ,ent kui kahtlusalune on , siis jään ootama ja püdma
Tubli!!!4. aprill 2018, 15:45
KIsavad ja kaebavad need, kelle varvastel polevate konnasilmadele on peale astutud.Lusti saade on Eesti telemaastikul ainuke, mis ka elu pahupoolt näitab, sest muidu käib teles üks kiitmine ja ilustamine, eriti refide meelsed saated ja kanalid.Jõudu ja jaksu Katrinile, kui muu ei aita,palka endale turvamees.
RAA4. aprill 2018, 15:34
Kaebas kassivabriku tegelane ja teised temasugused "süütukesed"
no4. aprill 2018, 15:27
eestis enam tõsist televisiooni ei tehtagi, pidevalt on telemaastikul ainult üks lust ja lõbu...
Meedium4. aprill 2018, 15:22
Tubli vapper tüdruk Katrin Lust.See viimane kangapoe poiss oli meie poliitikutele tõeline näide ,et jobusid ,narkomaane ja haigeid puudega inimesed ei saa ja ei või tööl käia.See on lisakoormus tublidele töökatele tervetele inimestele.Poliitikud tulge ometi rahva sekka .
694. aprill 2018, 16:38
Võtsid mul sõnad suust ära, ei hakka kordama, sest olen sama arvamust Tubl julgte tüdruk oma arvamuse, uurimstega ja kallutamatiusega.
4. aprill 2018, 20:45
Ega ta ju vägisi sinna tööle ei roninud ja uksest sisse ei marssinud. Tööandja ise ju võttis ta tööle. See aga tähendab seda et tööandjal puudub oma personali valikul vähimgi oskus. Inimesi käsitletakse mitte kui inimest vaid kui töömutrikest.
Kristiina4. aprill 2018, 21:07
Töötukassa ajas sest osalisega jääd toetuseta. Kuigi nad pidanuks mõistma,et ta oli liitpuudega silmnähtavalt ning tegu polnud ainult liikumispuudega.
l4. aprill 2018, 15:22
teeb kuidas teeb, aga õiget asja teeb, kuuuurijat vaatan kindlasti, pealtnägijat siis, kui muud pole vaadata, viimane ikka päris mõttetu juba.
Al4. aprill 2018, 15:03
Raudsaar ei kõlba üleüldse oma ametisse.Vaatab pealt kuidas Postimees muutub järjest kallutatumaks kustutades süütuid kommentaare.
ERR on omadega pees4. aprill 2018, 14:50
pealtnägija on nii hambutuks muutunud, et pole mõtet vaatamisele aega raisata, edu Katrini Kuuuurijale, kajastas objektiivselt nii Maksud Lätti protestiaktsiooni kui ka küünlavandaale millest ERR ei julgenud midagi kõssata
Marcus4. aprill 2018, 14:46
Kahjuks on Lust oma saadetega ainult raha peal väljas. Teda ei huvita absoluutselt need inimesed, keda ta saates kasutab.Valab inimesi solgiga üle ja teeb kannatajate elu veel hullemaks. Selline käsitlus on puhtalt isikliku kuulsuse motiividel. Mingit asjalikku ja abistavat tuge ei saa sealt küll keegi. Ja muidugi leidub neid heidikuid, kes kaebavad. Pigem on see 5 minuti kuulsuse otsimine. Väga madal ja labane saade see kuuuurija.
kadedus4. aprill 2018, 14:51
ERR-is töötad, või
Linda4. aprill 2018, 15:28
Kuule saa ikka kaineks! Kiitus K.Lustile,et siin sulide riigis saab ka tavainimene teada,millised on meie riigis irvitavad juristid ja notarid.Samas olematu sots abi ja õigused ,mis kaitseks vanu ja väeteid.
ah4. aprill 2018, 16:39
Vaene ,Marcus,said korvi ja nüüd püüad oma kurbuse,K. Lusti, solvamisega parandada. Vaata peeglisse ja leiad sealt ühe madalalaubalise ,kes,valabki teisi solgiga üle.
Markus4. aprill 2018, 20:00
Lusti saade4. aprill 2018, 19:33
on kergeusklikele, niisugustele keda ETV-s "Hommik Anuga" saates 1. aprillil lohku tõmmati, sest puudub mõtlemisvõime :).
imelik4. aprill 2018, 14:44
pressinõukogu ei ole ju miski autoriteetne asutus.Inimene võib kirjutada mida iganes,kellele ei meeldi siis otsigu õigust kohtust.Aeg on muutunud ja tänapäeval võib iga inimene kirjutada päevakajalisi teemasid ,arutleda avalikult ja juhtida tähelepanu probleemidele.Sellised Lusti taolised võivad vabalt teha oma internetikeskkonna ,kui muud tegelased ta välja puksivad.
uskumatu4. aprill 2018, 16:36
Et siis valeta ja klatši - ja õigust jääb ülegi? Üha enam tundub, et igale inimloomale ei tohikski kirjaoskust õpetada.
Nagu isehakanud ajakirjanik ja kohtumõistja4. aprill 2018, 14:41
Keegi võiks sellele saatele pidurit tõmmata. Üsna mitmel korral on saates vabandatud ja läbi jooksnud tekst, kus Lust eksis ajakirjanduseetika vastu!
Kohtuski4. aprill 2018, 19:35
ümber lükatud tema sensatsioone.
... kiirustades ??? kus sul kiire ,4. aprill 2018, 14:38
et ruttu saaks järgmist artiklit ,,puistama ,,
Martale 14,03 on see k. 14,38 kirjutis ,4. aprill 2018, 15:04
aga pandi jälle valesse kohta ... :P
ätt.4. aprill 2018, 14:33
Jõudu Sulle Katrin ja ära pane selle topelt moraalijüngri Mart Raudsaare juttu tähele.
4. aprill 2018, 14:27
Lusti saated on naljakad. Eriti naljakas kui Lust kellegi sabas jookseb või kellegi uksetaga peenikese häälega naiivseid küsimusi esitab. Ohib ja oigab.
Katrin Lustile4. aprill 2018, 14:26
suur tänu saadete eest.Vahva tüdruk oled.JÕUDU.
INIMKONND 4. aprill 2018, 14:24
Oh seda meediat, oh seda arvustajat ja see nuga veel kokkuvõte on lühike peseme musta pesu ning mõtleme, kui hea on olla EESTLANE.
Ajakirjanduseetika vastane4. aprill 2018, 14:17
Pidasin Lusti saadetest lugu, aga vaadates viimaseid saateid, siis näen saadetes suuri puudujääke ja osa asju jäetakse kellegi kottimiseks välja toomata.
tase4. aprill 2018, 14:16
See, et ülejäänud saated puhtalt vaid keskpärasuse ja raha nimel tehakse artikli autorit ei häiri, tema vaimne tase on ilmselge, talle järelikult Margna ja Jõekalda on sobivad saatejuhid kes terve varanduse on eetriajal tühja-tähja lobisemise eest kokku ajanud.
Televaataja4. aprill 2018, 14:15
Katrin Lust peaks ju teadma, et ära tuleb kuulata kõik osapooled! Mitte nii, kus kedagi (uus tööline) süüdistati rahavarguses, aga süüdistajat (see turvamees) ei saadud isegi kätte, et tema kommentaari saada. Mingid poe vanaprouad levitavad laimu ja poogivad uustulijale juurde puudusi, et temast lahti saaks.
Mask maha!4. aprill 2018, 14:14
Tubli Katrin, lase aga edasi ja keera vinti juurde. Paljasta kõik skeemitajad ja JOKK-itajad. Tahtmatult tekib küsimus, kas meid juhivad seadused või isehakanud omade jõuk? Riisutakse riiki, ärastatakse, skeemitatakse, altkäemaksud...mida iganes ja nii on, keegi torkida ei tohi. Vait olla ja edasi teenida... Kui asi väga hapuks läheb, siis minnakse kokkuleppe menetlusele või juhtum salastatakse...HALOO , mis toimub? Samas satub tihti info avalikustaja ise koheselt põlu alla. Tavaisik kohtusse minna ei saa, sest süsteem on tehtud keeruliseks ja kulukaks, seega jäävad tuhanded mahhinatsioonid igaveseks teadmata ja ka karistamata. Süsteemis olevad isikud pääsevad vabalt ligi infole mida saavad enda tarbeks ära kasutada, aga nad teevad seda maksumaksja raha, aja ja ressursi arvelt. Omavalitsuse kiusu ja kurnamise vastu pole tavakodanikul mingit lootust, sest vastas on maksumaksja raha eest kõrgeltpalgatud juristide hordid...ükski tark inimene ei lähe oma raha põletama, sest tulemus on ette teada ja jääb üle vaid kannatada...kaua veel? Kuuuurija formaadiga saateid on vaja enamgi ja juhtumeid tuleks kajastada pikemalt ja detailsemalt. Tihti viidatakse, et uurimise huvides ei saa asju lõpuni rääkida...kas tõesti on maksumaksja ise palganud sellised hääletorud, kes maksumaksjale endale vastu töötavad? Katrin, pane aga edasi!
Jap4. aprill 2018, 16:10
Jap, selliseid lihtinimesi abistavaid saateid on vaja, kus kaamera ees hakkavad skeemitajatel sipelgad jooksma.
Arvan4. aprill 2018, 14:01
Kui varem kaklesid omavahel eestlaste ja venelaste kambad, siis nii öeldigi ja probleemi lahendus oli ka teada. Nüüd selles silmakirjalikus poliitkorrektsuses võime tõesti rahvused nimetamata jätta ja sellega veel probleemi suurendada, sest siis tekiks kohe ütlemine, nagunii olid need ja need...
reku4. aprill 2018, 13:58
Kaebab see, kellele on astutud konnasilma peale. Aga see on hea. Peaks veel valusamalt astuma. Pätte ja sulisid on liialt palju.
Lastetoata rau-saar4. aprill 2018, 13:47
Mulle meenub aga, kuidas KUKU raadios mõnitas see raudsaar koos saatejuhtidega saates osalenud naiskülalist. Laste-toata mehike ei peaks siin teiste üle seletama.
uudistaja4. aprill 2018, 14:31
Räägi lähemalt, ei kuulanud.
Mõnitati Massot nii et kuulata oli lausa häbi4. aprill 2018, 18:07
_Pressiklubi 2015-02-09
Avaldatud: 9. veebruar 2015
Seekordses Pressiklubis on presidendi nõunik Iivi Anna Masso ja Ajalehtede Liidu juht Mart Raudsaar. Räägime twiidist ja Eesti-Soome suhetest. (Andrus Karnau.)
Mida 4. aprill 2018, 19:41
siis sinusuguste intrigantidega tegema peaks? Vasta Masso :). Võõras inimene vaevalt mäletaks seda.
mina4. aprill 2018, 13:29
ÕL-t ! Proovin uuesti! ,,Pealtnägijat,, ja ,,Kuuurijat,, on vaja!! Laske ikka täie rauaga edasi!!!
lugeja4. aprill 2018, 13:21
Kuuuurija on asjalik saade,seda on vaja,et tuua välja n.ö. mustad augud meie elust. Kuuuurija on niivõrd oma mainet eestlaste silmis tõstnud,et isegi TV-3 hakkab samas stiilis saadet tegema!! ,,Sotid klaariks,, püüab ka Lustile konkurentsi pakkuda aga kas suudab?
Katrinile edu ja jõudu4. aprill 2018, 13:20
Tundub,et eestlastele ei meeldi ausus. See on ju pärand sealt ateistlikust maailmast, kus nad tulevad. Väga tubli ja siiras ajakirjanik. Hoidkem teda. Kas tahame sellist pugejalikke ajakirjanikke nagu Kersna, Aunaste, jne, kes olid ka algul rahva lemmikud, kuid nüüd nii müüdavad hinged.
Dr. Liiv4. aprill 2018, 13:15
Kui nüüd mõni Lustilugu ka lõpuni aetaks, oleks sellest kammaijaast ka mingit tolku. Näiteks NO skandaali peaks küll väga lihtne edasi ajada olema, kui need väited, mis esitati, olid tõesed. Kahjuks vist käivad need lood Lustil üle jõu, "võsapetsi" tasemega asjad teeb ilusti ära.
vast ehk4. aprill 2018, 13:59
keelati kõige kõrgemalt ära, võib ka olla et uurib asja põhjalikumalt edasi, kui tehakse kõikvõimalikke takistusi siis võtabki rohkem aega
nii on4. aprill 2018, 14:01
keerutab vahtu üles ja skandaal missugune, laiutab käsi ja ahmib õhku , aga lõpp jääb nagu puudu.Siis nutab ja kaebab, et ähvardatakse ja jälle kogu lugu.
mi4. aprill 2018, 13:13
Ei ole kindel, kas selline ohkimine, pisaratepressimine ja skandaalide õhutamineikka on ajakirjandus. Viimases saates oli ju väga selgelt näha, et ainult see tolmukeerutamine ongi eesmärk. Juba see teemavalik on enamasti selline ... no on nagu on. Teine asi, et mis ajakirjandus see on, kus saatejuht pakub intervjueeritavale ise vastuseid, et asi ikka räigem tunduks? Viimase saate näited: kas ütles sulle, et kao välja?, kas näitas, et uks on seal?, kas kohtles sind nagu koera? Lõiganud need iseenda suunised välja siis vähemalt, intervjueeritav ju vedu ei võtnud, ajas ikka oma juttu.
dr. Liiv4. aprill 2018, 13:04
Kõigis Lusti seni tehtud "töödes" on piir tõe ja väljamõeldiste vahel äärmuslikult udune, pehmelt öeldes. Pigem kaldub ta siiski skandaale otsides tihti ka fantaasiamaailma.
ja mis puhul4. aprill 2018, 14:04
ta dr Liivi konnasilmale astus? kassimüüja? paljapeeline teater?
on veel4. aprill 2018, 19:47
ajudega inimesi, kes tema manipuleerimise ja valetamise läbi näevad.
4. aprill 2018, 12:54
aga väga julge naine ja paneb ikka naelapea pihta,küll ta õpib veel ,aga need meie pugejalikud ajakirjanikud on kõige hullemad kahepaiksed
mina ei ole4. aprill 2018, 12:51
arvustaja kui piiri peal need lood on. Aga üks on selge, Lust on väga mannetu intervjueerija. Lapsikud küsimused, ahhetamine, ohhetamine. Kõik on kuidagi poolik, viimistlemata, lõpetamata, läbi tüütamata. Väga häirib selline formaat, kuigi teemad on huvitavad.
Aga kas see oleks siis parem ,4. aprill 2018, 13:12
kui tema vahetpidamata vaterdaks ise , mis siis tulemus oleks ,
räägib ikka see kellel mure ja tahab lahendamist ,tema esitab ainult
suunavaid küsimusi , tubli Katrin ,ootan alati Sinu sisukat saadet , edu !
Eesti ajakirjanikud on vaimuhaiged4. aprill 2018, 17:35
nende saamatus on keeranud elu tuksi Eestimaal.
Lehes ilmus teadaanne :5. aprill 2018, 05:03
Kusagil 25 aastat tagasi mil eestlased olid maale toonud Statoili,teatavasti tegemist on asutusega kus liiguvad miljardid,siis venelased tapsid maha terve Statoili juhtkonna ja asendasid need venelastega. Lehes ilmus tilluke uudis: " Toimus omanike vahetus " ja ei enamat. Kriminaalasjagi ei algatatud sest Eesti Politsei omanikuks on peterburi maffia.
5. aprill 2018, 05:05
Selline firma juhtkond makse ei maksa. Taksojuhidki vilistavad riigi peale. Lisaks riiklikele maksudele on olemas varjatud maksud ja need on veelgi enam koormavad. Kulutused naftasaadustele on peale sunnitud varjatud maks . Naftasaaduste kaudu imetakse Eestist miljardeid. Riik varastab maksumaksjate raha miljardeid eurosid viletsate teede ehitamisega ja Eesti Energia kaudu maksumaksjate raha pesemisega,Kreeka kaudu kantimisega jne. Kui inimestel on raha piiramatult siis nende ajutegevus peatub ja igavusest nad organiseerivad sigadusi. Aga vaestel inimestel on stress mille tekitab naftamagnaatide nuumamine sest kes arvutab kokku kui palju ta oma elu jooksul kulutab raha naftamagnaatide nuumamiseks,hakkab paranema. Bensiini ja diisli asemel kasutagem vett autode mootoris. Oma isiklikku auto mootorit saab modifitseerida oma kodugaraazis s.o. teha oma automootorist veemootor. Venemaal toodetakse neid vidinaid mille abil teie auto hakkab neelama vett ja enam mitte bensiini voi diislit : h t t p : / / m. s t i n s. biz /auto Selle firma seinal on tekst : Hydrogen on the ICE is one of the most exciting topics of vehicle owners and not only. Our company has developed electrolyzers capable of replacing the main fuel (gasoline, diesel) by 70-90%. In some cases, it is 100%. Working samples were successfully tested for 2 years. The results of the engine, units of the units, were in excellent condition, without damage. Increase of the motor resource of ICE by 2 times, Increase of the engine power up to 35%, Absence of deposit on the piston system. Machines on which tests were carried out VAZ 2101 VAZ 2101 VAZ 2108 VAZ 2108 VAZ 2109 VAZ 2109 BMW e39 BMW e39 Volga GAZ-24 Volga GAZ-24 Gazelle Gazelle HUMMER H2 HUMMER H2 KamAz KamAz Skoda Octavia Skoda Octavia Tavria Tavria Security SECURITY Our company has focused on the required capacity per second of a sufficient amount of gas from the water for the operation of ICE. The explosive gas does not accumulate and is not stored in cylinders. There are no volumes of gas accumulation. In the event of an accident or other damage and ignition, the explosion is excluded, since the system is filled with water and the exhausted gas immediately consumes the internal combustion engine. Nothing to explode. Installation additional. generators ADDITIONAL. GENERATOR ADDITIONAL. GENERATOR ADDITIONAL. GENERATOR Propane-methane with hydrogen Excellent proven system of afterburning methane and propane. The propane savings range from 40 to 70%. In DVS, propane or methane is burned by only 63-64%, the remaining 33-34% is emitted into the exhaust manifold. Hydrogen is mixed with propane-methane during combustion causing propane to burn to 90-99% thereby increasing power and saving gas by at least 30-35%. Good Started on the mixture in -25 -27. Smooth work. Reduces the temperature of hydrogen burning. Propane-methane slows the ignition of hydrogen and oxygen. Hydrogen raises the octane number and raises the caloric content of propane or methane by 20-40%, depending on the amount of hydrogen. CO2 The ecological exhaust also increases. CO2 emissions are reduced to a minimum, The smell of exhaust fumes. Our performance at the gas saving stand (PROPAN) and the reduction of CO2 emissions to 7-11%. INDICES AT THE BOOTH Propane is marked by Red. CO2 is marked with white CO marked in yellow. OPTION 1. Savings of 50-70%. OPTION 2. Savings of 70-90%. OPTION 3. Savings of 90-100%.
... mida sa pead,, läbi tüütamise all ,, :D :D k.12,514. aprill 2018, 13:15
anna endale ikka aru ,enne kui avaldad oma mannetu üllitise ...
---4. aprill 2018, 13:50
tähtede sassi minekus klaviatuuril pole midagi mannetut.
Marta4. aprill 2018, 14:03
Niisuguseid apse nimetatakse "näpukateks" ja neid juhtub kiirustades igaühel.
siis ärgu arvustagu ka teisi ,4. aprill 2018, 14:35
kui ise ei suuda oma kirjagi läbi lugeda ,kui selline formaat häirib ,siis ära loe lehte ega vaata saadet onjunii :D
peavoolumeedia paanikas4. aprill 2018, 14:52
pealtnägijal pole viimasel ajal üldse sisu ega nägu
/4. aprill 2018, 18:00
See "viimane aeg" kestab pealtnägijas juba 5 aastat.
..4. aprill 2018, 14:55
Sina"12,51", "staar intervjueerija" .Kõva tegija oled ainult kommimises.Ära vaata kui ei meeldi.Lõpeta kool ära,siis saad formaadist ka aru,süvene teemasse või tegele omale jõukohaste teemadega.
Lust,4. aprill 2018, 19:51
rahune nüüd maha, kätte maksta sa talle niikuinii ei saa kriitika eest, kuna ei tunne teda :).
mis kooli Lust on lõpetanud6. aprill 2018, 16:21
et formaate tunneb? ainult keskkooli, sellegi kehvade hinnetega.