Signe Lahtein perega muusikali "Shrek" esietenduselFoto: ARNO SAAR
Inimesed
3. aprill 2018, 16:16

VIDEO | Signe Lahtein „Seitsmestele“ antud intervjuus: ma olen elanud silmad lahti (5)

Signe Lahtein sattus raskesse avariisse 22. märtsi hilisõhtul Tallinna-Tartu maanteel, kus tema juhitud sõiduauto põrkas kokku veokiga. Päästjatel tuli Lahtein autost välja lõigata ning ta viidi Tartu ülikooli kliinikumi. 2. aprilli õhtul andsid Signe lähedased sõbrad teada, et armastatud ajakirjanik ja saatejuht on meie seast lahkunud. Suur hulk Signe sõpru ja tuttavaid on avaldanud kaastunnet ning postitanud sotsiaalmeediasse järelhüüdeid.

Signe Lahtein alustas "Kodutunde" saatejuhina 2015. aastal. Toona ütles naine "Seitsmestele" antud intervjuus, et ajakirjanikutöö juures meeldib talle just see, kui saab kokku puutuda päris inimeste ja tõelise eluga.

"Ma olen elanud silmad lahti. Mulle ei tule üllatusena, kuidas inimesed tegelikult Eestis elavad," ütles Signe. Just saatejuhi ametis nägi tegus naine palju nullist alustamist ja uskus, et trööstitust olukorrast on võimalik alati välja tulla. "Oma loo rääkimine on juba märk sellest, et inimene on eluga edasi minemas ja tegelikult edasi juba läinudki. Et ta tahab midagi uut ja paremat ja kihvtimat ning et ta saab sellest inspiratsiooni," rääkis Signe.

"Pärast seda, kui "Kodutunne" on ära käinud mingi pere juures, saan ma kirja, et oi, nüüd me võtsime siit köögi ja elutoa vahelt ka seina maha ja siis ma ehitan veel seda ning kohe kui palgapäev tuleb, siis ma teen järgmise asja ära ja... Väga lahe on just see, et me teeme "Kodutundega" justkui otsa lahti krõpsti ja sealt läheb juba palju head ise edasi."

Signe Lahteini jäävad mälestama tema kaks poega, abikaasa, sõbrad ja lähedased ning tuhanded televaatajad.