Diana Arno showroom’i avamisel tutvustati nii sügis-talvist, kui ka kevad-suvist moodiFoto: Meisi Volt
Ilu ja mood
2. aprill 2018, 19:02

GALERII JA VIDEO | Disainer Diana Arno seilab juba sügis-talvise moe lainel (1)

Diana Arno showroom’i avamisel tutvustati sügis-talvist moodi ja koostöös Tanel Veenrega sündinud ehtekollektsiooni.

Vahetult enne lihavõttepühi toimus Rotermanni kvartalis suurejooneline Diana Arno showroom’i avamine, kus värviliste moenootide saatel töönädalaga rõõmsalt hüvasti jäeti. Suurele moepublikule näidati tulevase aasta rõivatrende, jagati põnevaid stiilinippe ning räägiti uhiuuest, Diana Arno ja Tanel Veenre koostöös sündinud ehete kollektsioonist.

Õhtu jooksul said külalised sukelduda ka Diana Arno lummavalt pastelsesse maailma ning tutvuda lähemalt nädal tagasi Tallinn Fashion Weeki raames esitletud kevad-suvise kollektsiooniga.

Soolaste ja magusate suupistete ning keelt kõditavate mullide saatel juhatas aga õhtujuht, Eesti Laulul laineid löönud räppar Tiiu, sisse tulevase aasta sügis-talvist moodi.

Diana Arno järgmise aasta kollektsioon ühendab 70ndate ülimat naiselikkust ja 80ndatel silma paistnud provotseerivaid lõikeid ning kangaid.

Esmakordselt kasutab disainer oma loomingus praktilist teksat ja kõrgläikelist lakki, mis muudavad argipäevased komplektid šikiks ja eriliseks. Näidatud look’e kommenteeris stilist ja moegurmaan Jana Hallas, kelle südame on eelpool nimetatud ajastud juba ammu võitnud. “Alt laienevad teksad, mida võis näha ka Diana Arno uues kollektsioonis, on tõepoolest mulle väga hingelähedased,” rääkis Jana. “Kõige lihtsam variant on neid kanda liibuva T-särgi või kõrge kaelusega pulloveriga. Mulle isiklikult meeldib väga ka nn “denim on denim” ehk teksapükste ja teksapluusi kombo. Suvel kannaksin neid aga hoopis alt laienevate käistega kimonoga ja suurte värviliste prillidega. Loomulikult sobivad selliste pükste juurde ka kõik hipi-stiilis topid ja pluusid, kuid veelgi põnevam oleks neid hoopis teistsuguste elementidega kombineerida, näiteks klassikalise lõikega (meeste)pintsakuga.”

“Ka läikivad materjalid, mida mini-show’s näha võis, on suurepärased aktsendid, mida casual-stiilis rõivakomplektile lisada. Miks mitte kanda midagi kõrgläikelist teksa või meeste puhul viigipükstega? Praegu on ülikonnad väga popid ka naiste seas ning läikiv lakk sobib pealmise kihina ka sinna. Mulle meeldivad väga ootamatud lahendused, mis tuleks loomulikult ka erilise enesekindlusega välja kanda. Siiski soovitaksin lakiga ettevaatlik olla, läikivaid aktsente ei tohiks kunagi olla palju, ühest piisab,” teab Jana, kes oskab vajadusel ka eriti pidulikku litterkleiti argipäevasemaks stiliseerida. “Selleks tuleb appi tavaline pintsak, bomberjakk, kampsun või pluus. Eemaldame ehted, vööd ja kingad, mis reeglina piduliku riietuse juurde kuuluvad ning katame kinni käsivarred ja õlad. Järele jääb vaid litterseelik, mis toimib argipäevases look’is pilkupüüdva elemendina. Kanda võib kas madalaid kingi või hoopis sportliku alatooniga jalanõusid,” soovitab moeguru.

Lisaks tutvustati uue showroom’i avamisel Diana Arno esimest, koostöös Tanel Veenrega sündinud ehete kollektsiooni. Sulekujulised kõrvarõngad ja ketiga ripats on loodud tiivustama naisi võtma uusi kõrgusi ja riske ning liikuma samm sammu haaval oma unistuste poole.

Vaata pildigaleriid ja videot!