Angelina ja BradFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
2. aprill 2018, 13:11

Brad Pitt ja Angelina Jolie lahutus jõustub: paarike on sõlminud vaherahu ning hakkab jagama laste hooldusõigust

Endine unelmate paar Brad Pitt ja Angelina Jolie on lõpuks vaherahu sõlminud ning jõudnud nii kaugele, ei lähinädalatel peaks nende lahutus lõpule jõudma, vahendab The Sun

42aastane Angelina on lõpuks nõustunud sellega, et Brad suhtleb nende kuue lapsega. Endise staarpaari advokaadid viivad lahutuse osas sisse veel viimaseid üksikasju. Angelinale lähedalseisev allikas paljastab, et lahutuse tingimustes on lõpuks kokkuleppele jõutud. 

Angelina ja Brad Foto: AFP/Scanpix

"Arvestades nendevaheliste suhete olukorda siis, kui nende abielu lõppes, on praegune olukord täiesti vastupidine. Mõlemad jõudsid otsusele, et nende laste jaoks on vanemate omavaheline läbisaamine väga oluline."

Brad ja Angelina on jõudnud kokkuleppele, et jagavad laste hooldusõigust. "Käisid küll kuulujutud, et lahutus võetakse tagasi, kuid seda ei juhtu," ütleb allikas. 

Paar läks lahku 2016. aastal ja Angelina nõudis laste ainuhooldusõigust. Väidetavalt oli mees laste suhtes vägivaldne ja tarbis liialt alkoholi. Viimane piisk Angelina karikasse olnud see, kui 2016. aasta septembris lendasid Pitt-Jolie oma eralennukiga Prantsusmaalt USAsse ja Pitt nende poja Maddoxi suhtes vägivalda kasutas. 

Joliel ja Pittil on kuus last, kellest kolm on nende bioloogilised lapsed ja kolm on adopteeritud.

Angelina Jolie oma kuu lapsega: vasakult: Maddox, Pax, Vivienne, Knox Leon, Shiloh ja Zahara Foto: Reuters/Scanpix

Jolie elus on väidetavalt aga uus mees. "Ta käib ühe mehega," kinnitas keegi insaider. Tegu olla nägusa härrasmehega, kes paistvat Jolie'st vanem. Väidetavalt peab Härra Salapärane kinnisvaramaakleri ametit.

Väidetavalt käib vaikselt kohtingutel ka Brad, kuid seda, kes on need õnnelikud daamid, pole kõmuajakirjandus suutnud välja selgitada.