Tele

EFTA esindaja saatis Katrin Pautsi teleauhindade jagamisprotsessi puudutavatele küsimustele napi vastuse (5)

LISA KOMMENTAAR

Radist2. aprill 2018, 16:49
EFTA (tuletan meelde, kui keegi veel ei tea) on Eesti Filmi & Tele Auhind lõppenud kalendriaasta videoteoste ja nendega seotud tegijate hindamisel. Kategooriaid palju, nominante veelgi rohkem. Žürii valib mõlemas voorus kaks korda. Algul pretendente, seejärel konsensuslikku maitseparemust. Toiming meenutab segu Eurovisioonile saadetava laulu ja presidendi poolt jagatavate ordenite jagamisest.
.
Olen Katrin Pautsi küsimustikuga nõus kahes punktis.
• Liiga suur tükk võeti ette mängu-, dok- ja multifilmide; uudise, seriaali ja meelelahutuse laiendamisega, valgustajate ning koristajateni välja.
• Alternatiivtelevisioone Delfit, Tallinna TV-d ja Objektiivi ei arvestatud üldse. Kuigi esimeses näeb sporti ja teises ruulib saade Otse Kümnesse.
Irw2. aprill 2018, 16:47
Ja siis imestame, et miks Eesti filmikunst nii madal on. Küsimus ei ole rahas vaid ideedes ehk kunstiline tase on äärmiselt madal või ühekülgne stamp. Ammu oleks aeg reset teha.
Potjomkini küla...2. aprill 2018, 14:16
Paneb samuti õlgu kehitama. Justkui omamoodi paraleeldimensioon. Täiesti tähtsusetu ettevõtmine, ainult koledal kombel suureks puhutud!
Saaks aru, kui tegemist auhindadega, mis Euraasia/ maailma tasemel välja jagatakse.
Eesti- galaktika keskpunkt.
Igatahes.
Ehk siis2. aprill 2018, 14:00
Tegemist oli järjekordse show´ga. Mingit kaalu neil auhindadel ei ole.
vunts3. aprill 2018, 10:24
Pigem ikka jutumärkides show´ga. Nii tohutu soov ennast ise auhinnata- laskem ikka teistel seda "rasket" tööd teha.