Dwayne Johnson Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
2. aprill 2018, 12:55

Dwayne Johnson: minu ema üritas enesetappu, kui olin 15aastane (1)

Dwayne "The Rock" Johnson paljastab, et on aastakümneid vaevelnud depressiooni käes. Mees tunnistab, et madalseis sai alguse juba lapsepõlvest, kuna tema pere elas väga vaeselt ning mees nägi 15aastaselt pealt ka oma ema enesetapukatset, vahendab The Sun

Dwayne paljastas, et tema ema Ata proovis end kunagi tappa ning poiss oli selle tunnistajaks. "Ta astus maanteel autost välja ning kõndis liiklusvoogu. Suured autod sõelusid maanteel ringi. Ma haarasin temast ja tõmbasin ta tagasi." Mees tunnistas, et ema oli end tappa üritades sellises seisus, et ei saanud ise oma teost arugi. "Tal pole sellest mingit mälestust. Ehk ongi parem."

Dwayne Johnson Foto: AFP/Scanpix

Dwayne tunnistab, et see oli üks halvemaid hetki tema elus. "Pärast seda jõudsin olukorrani, kus ma ei tahtnud midagi teha ega kuskil käia. Nutsin pidevalt." Mees ütleb, et nad mõlemad emaga paranesid, kuid nüüd teevad nad kõik selleks, et märgata, kui teistel inimestel on halb. "Me peame aitama inimestel sellega toime tulla ja meenutama, et nad pole üksi."

Praegu ootab Dwayne oma kallima Lauren Hashianiga teist last. Üle kümne aasta koos olnud paaril on juba kaheaastane tütar Jasmine. 

Dwayne Johnson ja Lauren Hashian Foto: Reuters/Scanpix