MeghanFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
2. aprill 2018, 12:42

Raamat: Meghan Markle saatis eksmehele abielusõrmused postiga tagasi (12)

Meghan Markle, kellest juba maikuus saab prints Harryga abielludes kuningliku pere liige, on juba korra abielus olnud. Aastal 2011 naitus ta filmiprodutsent Trevor Engelsoniga ning kui nende abielu kaks aastat hiljem lõpu sai, käitus Meghan mehega üsna kalgilt, vahendab Daily Mail

Andrew Mortoni sulest on ilmunud raamat "Meghan, Hollywoodi printsess", kus autor teatab, et Meghan lõpetas kaks aastat kestnud abielu väga äkki. Selle asemel, et endisele armastatule kihla- ja abielusõrmused isiklikult Los Angelesis asuvasse koju ära viia, saatis naine need hoopis postiga!

Meghan ja Trevor Foto: Vida Press

Engelson olnud sellisest asjade käigust rabatud. Veel enne, kui Meghan lahutust nõudis, kolis ta Kanadasse, et võtta vastu roll telesarjas "Suits" ning võttis endaga kaasa paarikese kalli köögikombaini. Raamatu andmetel oli see justkui märk, et näidata taas leitud iseseisvust. "Temast sai iseseisev naine, kes teenis ise raha, sai uusi sõpru ja ei sõltunud enam oma abikaasa tutvustest," kirjutab autor, et kalli köögikombaini kaasaviimine sümboliseeris lahkuminekut. 

"Ta nõudis, et tema lemmik kodumasin liiguks nende Lääne-Hollywoodi kodust koos temaga Torontosse. Meghan sättis selle oma aurto tagaistmele ja seejärel oma Toronto kodu köögikapilt. See oli materiaalne meeldetuletus, et tema kodu ei ole enam Los Angeleses."

Uues raamatus, mis ilmub sel kuul, kirjeldatakse 36aastast endist näitlerjannat hoopis teise nurga alt, kui oleme teda seni harjunud nägema. Meghan on jätnud kaastundliku ja armsa naise mulje, kes suudab vavealt uskuda endale osaks saanud suurt õnne ja võimalust abielluda printsiga. Raamatu järgi on aga Meghan juba väikesest peale unistanud printsessiks saamisest. 

Morton kirjutab, et Meghani kinnisidee sai alguse 1997. aasta 6. septembril, kui toona 16aastane Meghan vaatas oma sõpradega printsess Diana matust ning mööda tüdrukute põski jooksid pisarad. Hiljem vaatas Meghan sõbrannaga vanu videoid Diana ja prints Charlesi pulmadest. "Pere ja sõbrad on öelnud, et teda ei huvitanud mitte ainult Diana stiil, vaid Meghan nägi Dianat eeskujuna."

Noor Meghan oli vabatahtlik kodutute varjupaigas ning võitles rassismi vastu. Lisaks toetas ta klassikaaslast, ked kiusati, kuna tollel oli epilepsia. 

Kui Meghan ja Harry mullu novembris esimese intervjuu andsid, ütles naine, et ta ei teadnud Harryst suurt midagi. Raamat väidab, et see lause oli ebasiiras. Meghani vana sõber on öelnud: "Teda paelus kuningapere alati väga. Ta tahtis olla teine printsess Diana."

Meghan ja Harry Foto: Reuters/Scanpix