LepatriinuFoto: Promomaterjal
Saund
2. aprill 2018, 11:16

VIDEO | Lepatriinuga kohvile? Vaata uut videosinglit „Coffee Break“!

Särtsakas naisartist Lepatriinu ehk Triinu Paomets avaldas täna uue videosingli “Coffee Break” oma sügisel ilmuvalt albumilt “Treehouse”.

“Coffee Break” räägib tänapäeva ühiskonnast, mis Lepatriinu arvates on liiga pinnapealseks muutunud. “Väga palju pööratakse tähelepanu just välimusele, mitte sisule, mille tõttu neiud võivadki hakata arvama, et ilma meigita ei saa toidupoodi minna,” kommenteerib Triinu Paomets.
Laul räägib aja maha võtmisest ja endale hetke andmisest, et hoomata - elus on olulisemaid asju, kui see, mis vaid silmale tundub.

”Coffee Break” sai koostöös Aarto Hiiemaaga ka muusikavideo: “Kuna lugu ise on üsna temperamentne, sai video jaoks inspiratsiooni võetud nii 60ndatest ja samas tulevikku vaatavast futurismist.”

Uuel albumil “Treehouse” on 10 lugu ning see üllatab varasemast teravmeelsema ja eklektilisema hoiakuga - hingelisest indie'st kuni tantsulise popini välja.

Lepatriinu sai muusikakarjäärile hoo sisse Noortebänd 2016 konkursilt ning tänavu nomineeriti Eesti Muusikaauhindadel lausa kahes kategoorias: aasta indie album ja aasta debüütalbum. Ühtlasi kuulub Lepatriinu eelmisest aastast ka No Angel Records’i artistide nimistusse.

Lepatriinut saab näha ja kuulda juba sel nädalal Tallinn Music Weeki raames 6. aprillil Von Krahlis ning 7. aprillil Stella Soomlaisi stuudios.