Daniel ja Eleri ViinalassFoto: Alar Truu
Inimesed
2. aprill 2018, 09:23

Viimased hetked kahekesi! Daniel Levi Viinalass jagab üliarmsat pilti lapseootel abikaasaga (20)

Muusik Daniel Levi Viinalassi ning tema abikaasa Eleri pere peaks iga hetk täienema ning kuniks veel kahekesi ollakse, jagab Daniel sotsiaalmeedias armsat pildikest, kus lapseootel kaasaga poseerib.

Viinalasside beebi sünnitähtaeg oli tegelikult juba 1. aprill ning Instagramis uurivad jälgijad, kas beebi on juba sündinud. "Veel mitte," vastab neile Daniel. 

🐣

A post shared by Daniel Levi Viinalass (@danielviinalass) on

"Me oleme lihtsalt šokis ja hästi hirmunud, aga samas võtame me seda kõike nii vabalt. Meil pole veel mingeid hälle või üldse mingeid asju veel ostetud," rääkis mees mullu novembris Publikule antud intervjuus. Daniel sõnas, et beebi on väga oodatud. "See teekond on pannud mind tänulikkust tundma. Ma ei tea, kuidas paljudel inimestel see käib, aga meil ei olnud see nii lihtne. See käis läbi raskuste — mitte siis, kui me arvasime, et see võiks juhtuda. Minu meelest ongi see nii äge meeldetuletus, et siin maailmas on nii palju asju, mis ei sõltu meist. Vahel kipume me arvama, et me oleme maailma naba ja kõik käib meie ümber — tegelikult enamus asju, mis juhtuvad, ei sõltu sellest, mida me tahame või ei taha," rääkis mees.

Oodata on tüdrukut. Soovime Viinalassidele kerget ootust ning mõnusat koos kasvamist uue ilmakodanikuga!