"Eesti otsib superstaari" lohutusvoorFoto: Robin Roots
Üritused
2. aprill 2018, 00:53

Superstaarisaate finalist Rauno Gutman kohtunik Mihkel Raua teravast kriitikast: mõni asi läheb muidugi hinge ja jääb meelde (7)

Eile õhtul selgus "Eesti otsib superstaari" neli viimast finalisti, kelle seas on ka 16-aastane Tallinna noormees Rauno Gutman.
"Eesti otsib superstaari" lohutusvoor Foto: Robin Roots

Lohutusvoorus esitas Gutman Karl-Erik Taukari hittlugu "Kell kuus". Kuigi kohtunik Mihkel Raud jagas teravat kriitikat, oli publiku arvamus teine ja Rauno pääses finaali televaatajate hääletuse tulemusel.

"Ma ei olnud üldse kindel, et ma edasi pääsen," tunnistab Gutman. "Pärast esinemist ja kohtunike kommentaare tundsin ennast nagu tol korral, kui püüdsin stuudiovooru pääseda. Arvasin reaalselt, et nüüd on minu jaoks kõik läbi ja siit ma enam edasi ei saa," rääkis noormees.

Kohtunike kriitika ei ole enesekindlat noormeest siiski väga tugevalt kõigutanud: "Loomulikult ma aktsepteerin kõike, mida kohtunikud lausuvad. Mõni asi läheb muidugi ka hinge ja jäävad ka meelde, aga üritan ennast parandada ja teha põhimõtteliselt kõik selleks, et selliseid kommentaare ei tuleks."

"Ma tõesti ei suuda uskuda, et olen üks kümnest, kes on jõudnud finaali tuhande seast. See on väga äge," on noormees õnnelik. 

Millega kavatseb Rauno televavatajaid üllatada finaalsaadetes ja millele peaks noormees erilist tähelepanu pöörama?  "Tooksin välja enda kõrged noodid. Need, nagu Koit Toome mainis, üldpilti ei sega, aga samas endal on selline tunne, et pean end parandama," arvab finalist. 

"Eesti otsib superstaari" lohutusvoor Foto: Robin Roots

"Eesti otsib superstaari" lohutusvoorust pääsesid publiku häälte tulemusena edasi Anette Marie Rennit, Merilin Mälk ja Rauno Gutman. Kohtunikud soovisid finaalis näha Hele-Mai Mängelit.

Palju õnne finalistidele!