"Eesti otsib superstaari" lohutusvoorFoto: Robin Roots
Üritused
2. aprill 2018, 00:09

Superstaarisaate finalist Hele-Mai Mängel: see, et kohtunikud mind edasi lasksid, tähendab minu jaoks palju!

"Mul on eilsest alates mõtted peas nii laiali olnud," räägib "Eesti otsib superstaari" lohutusvoorust edasipääsenud Hele-Mai Mängel, kellele kinkisid finaalikoha kohtunikud Eda-Ines Etti, Mihkel Raud ja Koit Toome. 
"Eesti otsib superstaari" lohutusvoor Foto: Robin Roots

"Eks me kõik tahtsime seda finaali saamist väga ja kõigil on mingid kindlad põhjused ka seal taga," räägib Hele-Mai. Lohutusvoorus esitas 19-aastane Tartu neiu Demi Lovato 2017. aasta singlit "Sorry, Not Sorry". 

"Teadsin kohe alguses, et ma panin väga tugevad kaardid mängu juba esimese saatega," tunnistab Hele-Mai, kes on pälvinud kohtunike üksmeelse heakskiidu juba esimesest stuudiovoorust alates. "Mis seal salata - kohtunikelt oli väga positiivne tagasiside,"  räägib neiu. "Lohutusvoorus olin aga valiku ees. Mul on hea lihtne võtta mingi inglise keelne ballaad ja teha seda hästi või siis minna riski peale ja katsetada hoopis midagi muud." Ema abiga otsustati katsetada midagi uut. "Kas ta läks nüüd täpselt nii nagu oleks tahtnud, kindlasti mitte," arvab Mängel. Ka kohtunik Mihkel Raud ei olnud neiu esinemisega rahul ja arvas, et loovalik ei olnud kõige sobilikum.

"Sain ise ka aru, et see ei läinud nii nagu ma oleks tahtnud, aga samas olin ma oma esitusega rahul. See, et kohtunikud mind edasi lasksid, tähendab minu jaoks palju. Neil on mingi usk minusse. See, mida nad on eelnevates voorudes näinud. Järelikult nad näevad minus midagi," on Mängel tänulik finaali pääsemise eest. 

Nüüd tuleb vaid kodutöö teha tänasest, et aru saada, mida ma õigesti või valesti tegin ning püüda finaalsaates esineda paremini," lausub Hele-Mai. 

"Eesti otsib superstaari" lohutusvoor Foto: Robin Roots

"Eesti otsib superstaari" lohutusvoorust pääsesid rahvahääletuse tulemusena edasi Anette Maria Rennit, Rauno Gutman ja Merilin Mängel. 

Õnnitlused kõigile edasipääsenutele!