"Eesti otsib superstaari" lohutusvoorFoto: Robin Roots
Üritused
1. aprill 2018, 23:31

Superstaarisaate finalist Anette Maria Rennit: meil oli nii tugev lohutusvooru seltskond - ma ei osanud arvata, et edasi saan (1)

"Meil oli nii tugev lohutusvooru seltskond, et ma ei osanud kindlasti arvata, et ma edasi saaks," räägib "Eesti otsib superstaari" finalist Anette Maria Rennit, kes esitas saates Ruja loomingust pärit lugu "Must lind".
"Eesti otsib superstaari" lohutusvoor Foto: Robin Roots

"Ma panustasin kõigile tegelikult. See, et ma edasi sain, oli minu jaoks väga suur tunnustus. See motiveerib mind edasi pingutama," rääkis 19-aastane Anette Maria.

"Ma sain selle kinnituse, et jõudsin inimeste südametesse selle looga. Ja see oligi minu eesmärk. "Must lind" on väga südamelähedane mulle endale ja ma lootsingi, et suudan inimesi mõjutada selle looga."

Kuigi kohtunikud kiitsid Anette Maria esitust väga kõrgelt, jäi seal kõlama noot, nagu lauljanna eelistab oma repertuaaris ainult tumedaid toone. Kelle loomingut esitaks Rennit edaspidi finaalsaadetes, et tuua välja enda heledam pool? "Olen vaadanud Lenna Kuurmaa lugusid ja mõelnud, et neid tahaks esitada kindlasti. Tal on väga ilusad, rahulikumad lood. Arvan, et tema loomingut esitades suudan ma näidata enda helgemat poolt."

"Eesti otsib superstaari" lohutusvoorust pääsesid finaali rahvahääletuse tulemusena Merilin Mälk, Rauno Gutman ja Anette Maria Rennit. Kohtunikud Eda-Ines Etti, Koit Toome ja Mihkel Raud valisid finalistiks Hele-Mai Mängeli.

Palju õnne kõigile superstaari saate finalistidele!