Stig RästaFoto: Erlend Štaub
Inimesed
31. märts 2018, 13:04

Piilu sisse! Stig Rästa on müüki pannud enda lapsepõlvekodu (40)

Tänavusel "Eesti laulu" võistlusel osalenud laulja ja laulukirjutaja Stig Rästa on müüki pannud enda Lasnamäel Võru tänaval asuva kolmetoalise korteri."Selles kolmetoalises on kirjutatud nii mõnigi hitt," jagab Stig müügikuulutust sotsiaalmeedia vahendusel. "Te võib-olla teate neid laule nagu "Kallis ära küsi", "Meie laul", "Kesköödisko" ja "See päev". Samuti võib sellest korterist lugeda mõningast raamatust "Minu Kennedy". Aura peaks igati soodne olema. Aknast paistab tükike merd ja kesklinna," kiidab Rästa.Korterit hindab kõrgelt ka muusik ja Stigi hea sõber Tomi Rahula: "Isegi mina olen seal mitu ööd veetnud. Aura tõesti hea, kiidan und ja hommikusööki ja tervitan hommikust prügiautojuhti!"Müügikuulutuses seisab, et korter asub Lauluväljaku vahetus läheduses, ümberringi palju rohelust ja vaiksed naabrid. Stig on otsustanud korterit müüa maakleri abita ja lisab, et tehinguni viiva info eest ootab ka auhind. 


2015. aastal rääkis Stig ajakirjale Kroonika, et soetas endale mõni aeg tagasi Kadrioru pargi äärde ruumika korteri: "See on paraja suurusega, vanas renoveeritud puumajas." Enne seda oli Stig elanud 25 aastat Lasnamäel, Võru tänaval korteris. Just selle lapsepõlvekodu on muusik tänasel päeval otsustanud müüki pannud.  

 
Korteri müügikuulutusega saad tutvuda siin.
Stig Rästa, Karina Rästa ja Lumi Rästa Foto: Instagram

Stig Rästa sõudis möödunud suvel abieluranda Karina Rästaga (neiupõlvenimega Vesman), kellega tutvus aastaid tagasi menusaates "Tantsud tähtedega". Perekond Rästade pisitütar Lumi sündis 2016. aasta oktoobris. Peagi peaks ilmavalgust nägema ka Rästade teine laps.