Winter Fashion Showcase 2018 ”iO Restoran & Lounge” restoranisFoto: Jana Sorokina
Inimesed
31. märts 2018, 11:27

PEOGALERII | Überšikk Winter Fashion Showcase 2018 iO Restoran & Lounge`is (5)

Sel korral toimus übermoodne projekt Winter Fashion Showcase 2018  ”iO Restoran & Lounge” restoranis.

Hooajaline üritus moodsast projektist toimus juba viiendat korda.  

Projekti organisaatorid korraldavad nii moeetendusi, kui hoogsaid peoõhtuid. Külalistel oli võimalus nautida viimaseid moetrende nii Eesti, kui välismaa disaineritelt ning lõõgastuda meeldivas atmosfääris. Moeürituste läbiviimise kohtadeks on šikid Tallinna restoranid.

Sel korrral toimus Winter Fashion Showcase iO Restoran & Lounge restoranis, kus peakokk Zaven Ioannesyan pakkus külalistele rikkaliku toiduvalikut. 

Winter Fashion Showcase 2018 ”iO Restoran & Lounge” restoranis Foto: Jana Sorokina

Ürituse raames esitleti ka elegantseid ja stiilseid body kollektsioone “Naiste saladused” Eesti disainerilt Diana Denissova.

”Veronique peo- ja pulmarõivaste salongi” poolt esitleti õhtu- ja pulmakleitide uusi kollektsioone.

Õhtut juhtisid stilist, TV-saatejuht Anatoli Ein ning Tamara Tjutina - Gloss online ajakirja peatoimetaja. Meigi eest vastutas meigikunstnik Oksana Linde ja oma meistriklassi soengutes näitasid Eclat ilusalongi meistrid Ksenija Rassadkina, Julia Linap ja Jekaterina Dobrõnina.

Ürituse pärliks olid karismaatiline LED saksofonist Henri Aruküla, Eesti populaarseim, glamuurne ja stiilne tüdrukutetrio La La Ladies bänd ning eksklusiivse dance show’ga Viru Varietee!

Üritusele kogunes suur hulk värvikaid külalisi Ürituse sponsoritena võtsid osa: Bellapierre Cosmetics, NanoAsia, Champagne Moutard, MV Eesti, Aroomimeistrid, Prindi.me, Fine Spirits & Cigar Weekend, Gallery Fashion Showroom, AB Fashion Design.

Järgmine Spring Fashion Showcase 2018 toimub 5.mail restoranis Monaco Restaurant. Täpsemat infot vaata SIIT!

Vaata pildigaleriid!