Arnold Schwarzenegger Foto: AP/Scanpix
Inimesed
30. märts 2018, 19:29

Arnold Schwarzenegger pidi minema erakorralisele südameoperatsioonile (7)

Näitleja Arnold Schwarzenegger käis erakorralisel südameoperatsioonil, vahendab portaal TMZ. Allikate sõnul sattus 70aastane näitleja Cedars-Sinai haiglasse neljapäeval.

TMZ-le on teada, et Schwarzenegger läks haiglasse, et ära vahetada südameklapp, kuid operatsioonile järgnesid komplikatsioonid. Et tegu oli eksperimentaalse operatsiooniga, olid arstid valmistunud selleks, kui klapivahetusel peaks midagi juhtuma. Personal otsustas kiirelt, et Arnold vajab avatud südameoperatsiooni, mis TMZ andmetel kestis mitu tundi. 

Tegu pole esimese korraga kui Arnoldil tuleb südameoperatsioonil käia. 1997. aastal vahetati tal välja aordiklapp. Siis ei arvanud arstid, et operatsioon oleks hädavajalik, kuid mees otsustas sellega ühele poole saada, kuni ta veel noor on. Ta ütles ka, et tema seisund oli kaasa sündinud ja sel polnud steroididega mingit pistmist. 

Praegu on mehe seisund portaali andmetel stabiilne. Õhtul teatas Arnoldi esindaja TMZ-le, et operatsioon võeti ette selleks, et vahetada ära kopsutüveklapp, mis 1997. aastal ära vahetati. Toona vahetatud klapp ei olnudki mõeldud elu lõpuni kestma. Arnold paraneb operatsioonist ning tema seisund on stabiilne.