"Rahvabänd" kolmas saadeFoto: Kalev Lilleorg/TV3
Tele
30. märts 2018, 13:38

GALERII | „Rahvabändis“ asuvad võistlema Päris Anny ja Sada ja Seened! (9)

Meeleoluka lauluvõistluse kolmandas saates pistavad rinda kaks kogenud peobändi - Päris Anny ning Sada ja Seened.

Telefonihääletuse tulemusena selgub võitja, liinid avatakse saate ajal: Sada Ja Seened number on 9007761 ja Päris Anny number on 9007762. Kas seekord vallutab rahva südame Päris Anny hoogne pop-rock või Sada ja Seente poiste rahvalik ning sütitav energia? Kohtunikeks on seekord Urmas Eero Liiv ja Merlyn Uusküla.

Ansambel Päris Anny temperamendist pulbitsev eestvedaja on laulja Annely Ott, kes on endale teed rajanud karaokemaailmas ja nüüdseks kogunud enda ümber kogenud pillimehed, et teha tõeliselt sütitavat pop-rocki. Naine on võitnud hulgaliselt karaokevõistlustel auhindu ning sai kunagises saates "Karaokeäss" publiku lemmikuks. Laval kannab Anny erinevaid kostüüme, väljendades erinevaid stiile, rokist diskoni. Ka tänases saates on tal vägagi põnev riietus! 

Sada ja Seened on kahemehebänd, kes teeb tuntud ja tuttavaid Eesti lugusid. Näitlejaharidusega Aivo ja Tanel töötavad koos õhtujuhtidena ja pakuvad ka bändiga võimalust tõeliseks tantsumaratoniks. Aivo on lõpetanud Viljandi Kultuurikolledži teatrieriala Kalju Komissarovi käe all. Sada ja Seened poisid külastavad ka lasteaedu, päevane leivatöö neil hoopis lasteetenduste tegemine.