Liam ja CherylFoto: AP/Scanpix
Inimesed
30. märts 2018, 13:20

Probleemid paradiisis? Liam Payne nautis võõra naise seltskonda (3)

Endine One Directioni staar Liam Payne nautis Dubais võõra naise seltskonda, vahendab The Mirror. Liam on paar laulja Cheryl Cole'iga ning neil on poeg. 

24aastane Payne püüti pildile Dubais, kus ta nautis õhtut Cheryli sarnase naise seltsis. Mõned päevad tagasi tunnistas Cheryl (34), et neil on pärast kaht koosveedetud aastat omad probleemid. 

Liam pidutses sõpradega Dubais asuva Five Palm Jumeirah hotelli katusebaaris. "Liam oli heas vormis. Ta nägi tõeliselt õnnelik välja. Ta ei joonud liiga palju, kuid tundus, et ta tõesti nautis õhtut. Ta saabus baari kell kuus õhtul ning pidutses seal veel ka kolm ja pool tundi hiljem," kirjeldas pealtnägija. 

Naise näol, kellega Liam pidutses, arvatakse olevat tegemist tema taustatantsija Chloe Fernsiga. Chloe on kihlatud. Dubaisse läks seltskond pärast Jaapanis antud kontserte. "Liam tähistas seda, et Jaapanis läks tööalaselt edukalt. Seltskonnas olid mõned tema management'i liikmed, tantsijad ja mõned inimesed, kes tema sõu produktsioonitiimi kuuluvad," ütles allikas. "Ta on viimasel ajal palju töötanud ning see oli tema jaoks üsna haruldane hetk, kui ta sai sõprade seltsis lõõgastuda."

Möödunud nädalal ütles Liam Cheryli teemal: "Ma ei ütle, et kõik on absoluutselt hästi ja uhke. Suhe ongi see, kui lähed läbi erinevatest asjadest. Me läheme neist läbi perekonnana ja see ongi kõige tähtsam."

Cheryl ja Liam hakkasid käima 2016. aastal ning mullu märtsis sündis nende perre poeg Bear. 

Vaata pilte Liamist ja salapärasest naisest Mirrorist.