põlvest põlve söönud krõbedaks praetud kartuleid, ja pole juhtunud nendega midagi, ja nüüd keegi kägiseb seal, see euroopa komisjon keelab varsti kõik asjad ära
keegi ei keela ära seda, mida koduköökides tehakse! Omale kõrveta palju tahad! Toitlustusasutustes ja valmistoiduga kauplejatele on edaspidi keelatud mitmete toiduainete (mitte ainult kartuli) liigne kärsatamine! Ja mulle see sobib - ma ei soovigi põhjakõrvetatud praekartuleid ja kohvi/kohviube! Praadimine ei ole kuskil keelatud ja röstimine samuti mitte, kuid selline kraam, millega on liiale mindud, ei pea müüki minema!
EL-i arvates on praekartul ja üldse veidi krõbedamaks praetud toit kahjulik, aga säilitusainetest küpsetatud 4 aastase säilitusajaga keeksid ei ole. Andke neile natuke mõistust.
kuidas siis on Eestis inimesed 100 aastaseks elanud,niikuinii praeti vanasti praekad ikka pruunuks ja mõnusalt krõbedaks-maitses hästi.Inimese põhi toit oli vanasti ikka praekartul.
KOMMENTAARID (22)