RÄPPIMINE POLE KERGE TÖÖ: Pootsmanni rebisid jõhkrad räpiriimid lausa pikali.Foto: Madis Sinivee
Tele
1. aprill 2018, 21:30

SUPERSTAAR VS. SUPERSTAAR | Rasmus Rändvee räpilahingust Jüri Pootsmanniga: vanad armid rebiti lõhki ja raputati soola ka peale! (9)

Eesti kuulsuste räpilahingusaates “Legendide lahing” pistsid omavahel rinda kaks Eesti superstaarisaatekasvandikku Rasmus Rändvee ja Jüri Pootsmann. Pootsmanni sõnul olid kõik Rändvee repliigid tema kohta väga teravad: “Järjest tuli kõiki teemasid, kõik võeti läbi!” naerab ta. 

Olenemata sellest, et kumbki poistest varem räppinud polnud, said nad enda arvates asjaga hästi hakkama.

“No laval tõmbas ikka korralikult käima ausalt öeldes! Tegelikult on äge teha ka esimest korda, avastada uusi pooli endas,” sõnab Rändvee.

“Jaa, muidugi. Enne ei olnud räppinud, ma ei olnud seda saadet ka näinud, ma ei teadnud üldse, kuidas asjad käivad. Aga saime hakkama küll!” rõõmustab Pootsmann. “Alguses otseselt närvi ei olnud sees, aga kui teha midagi esimest korda, siis mõtled ikka, et hmm, mis nüüd saab? Aga siis sai kõik korda, kui esimesed riimid öeldud said.”

Kuigi ei Rändvee ega Pootsmann oma räppimiskarjääri edendanud pole, tunnistavad nad, et oma peas on nad räpiriime loonud küll. “Me oleme mõlemad sellised “kujutletavad räpparid”, et oma peas oleme jube head, aga tegelikult ei ole kunagi tegelenud sellega,” nendib Rändvee. “Selline gulity pleasure (salanauding - tõlk.) on see. Peas kõlab alati kõik palju paremini,” lisab Pootsmann. 

Pootsmann: vanad asjad võeti korralikult üles!

Uurisin noormeestelt, mida siis kumbki kõige käredamaks solvanguks vastaspoolelt pidas. 

“Kõik olid päris head! Järjest tuli kõiki teemasid, kõik võeti läbi!” naerab Pootsmann. 

Noormeestele kirjutasid räpi nende mentorid. Pootsmanni sõnul aitasid nad Rändveega mentoritel teemasid suunata, kuid kahjuks ei oska kumbki veel nii hästi riimi panna, et õiget räppi teha.

“Genka (kes saates Rändvee mentor oli - toim.) ütles ka selle kohta, et ta kaks päeva tegi taustauuringut Pootsmanni kohta, viis minutit kirjutas sõnu,” naerab Rändvee. 

“Ma ikka tundsin jah, et seal on korralikult vanad asjad üles võetud,” tunnistab Pootsmann.

“Vanad armid rebiti kõik lahti ja raputati soola ka peale! Rahu ei antud üldse ikka,” itsitab Rändvee. 

Kuigi teineteist klohmiti korralikult verbaalselt läbi, ei kavatse kumbki noormees kõlanud asjade peale solvuda. Või siiski…?

“Väga lahe oli kuulata! Ega me keegi ei hakka solvuma nende asjade peale,” ütleb Pootsmann, mille peale Rändvee teda õrritama hakkas: “Aga järsku keegi solvub,” sõnab ta. “No ma ei tea, äkki sina..,” torkas Pootsmann vastu. 

Tegelikult oli tegu siiski noormeeste omavahelise tögamisega ning sõprus kahe laulja vahel katki ei läinud. 

Kuid, kuna nii Rändvee kui Pootsmann said tuule tiibadesse just “Eesti otsib superstaari” saate võidu abil, kas võib öelda, et tänase räpilahinguga otsustati ära ka see, kumb siis parem superstaar ikkagi on?

“Ma arvan, et kõige parem superstaar on ikkagi see superstaar, kes tuleb uuest hooajast,” vastas Pootsmann väga poliitkorrektselt.  “Asjad lähevad ikka ajaga paremaks, nagu näiteks vein…Äkki läheb superstaar ka!” lisas Rändvee.