Inimesed

Beebiootel Hannah usub, et ERR on ravimimüüjate poolt ära ostetud: käpiknukk Roose tegevus on selgelt läbinähtav (136)

LISA KOMMENTAAR

jäid raskustega rasedaks,31. märts 2018, 22:25
hoia rõõmu, ära plõksi!
Kui juhtud sõnnitama, ära oma vaktsineerimatud last teiste sekka vii! Võidelge peresiseselt rõugete ja muu juraga, lipp püsti.
Ära rohkem nalja tee! See pole naljakas.
Su laps ju elamist väärt, isegi kui keegi teine sünnitab!
Eksole 31. märts 2018, 19:16
Õige tähelepanek Hannah
tubli31. märts 2018, 13:31
Hannah!Aeg oleks ka teistel ärgata!
kes see31. märts 2018, 13:28
Li..amäe on,Eesti Soros?Pahakott,pahakott väga suur Pahakott!
.30. märts 2018, 18:22
Keskajal oli ilus komme, et kui perekond haigestus katku, siis põletati nad koos koduga maha.
Tundub julm, aga sellega ilmselt tagati see, et inimkond täielikult välja ei sureks.
loll rahvas30. märts 2018, 15:43
Olge rahulik,Hanna vaevalt seda loeb aga Eestlane on ikka nii LOLL!Mats ja kibestunud rahvas !Kas selle vastu ka vaksiini leidub .
juku30. märts 2018, 21:39
vaat kes räägib - 3 klassi külakooliharidusega loll
jäta rahvas rahule31. märts 2018, 14:44
Vaatasid kogemata peeglisse ja kohe üldistasid?
VASTANE30. märts 2018, 14:09
Jah ma olen vaktsineerimise vastu ei lase ma ennast ega ühtegi oma last vaksineerida. Kui kellelgi on küsimusi kas mul on lapsed siis vastan jah on küll ja olen selle üle uhke, et hoian neid selle jama eest millega inimesi hävitada üritatakse. Muideks on mu lapsed väga terved ja tugevad. Ravimifirmad teenivad raha inimeste elude pealt. Nõustun 100% ühe eelneva kommentaariga, et kes lasevad end vaktsiinidega mürgitada on lihtsalt ühed kergelt manipuleeritavad lambad.
Kui te ainult uuriks rohkem enne kui oma noka lahti lööte ja kädistama hakkate. Mida te siin kraaksute kui teie lapsed niiöelda vaktsiinidega kaitstud on. Oi nad peaks ju äärimiselt terved olema siis. Seda kui haigestub üks vaksineerimata laps seda pasundavad kohe kõik aga kui haigestuvad vaksineeritud lapsed oi seda siis hoitakse vaka all.
Kui siin nüüd lahkama hakata meditsiini üldiselt siis ma ei väida et kõik on halb aga mida aeg edasi seda rohkem hakatakse inimeste peal katsetama ravimeid mis tekitavad hullemaid tüsistusi kui haigused ise. Teate ka et paljud puudega sündinud lapsed on just selle tagajärjel sellisena sündinud et, ema keha on juba mürgitatud erinevate ravimite ja vaktsiinidega. Kui inimene on saanud kõik vaktsiinid mida nimekiri ette näeb on 40 ndaks eluaastaks immuunsus null. Nagu ka vaktsiin on mürk ka keemia ja kiiritus mis tegelikult kahjustab kiiresti ja tõhusalt meie südant. Seepärast ka paljud inimesed surevad vähki. Miks arstid ei räägi et näiteks mõrumandlid ja aprikoosi tuumad sisaldavad sinihapet mida inimese organism vähiga võitluseks vajab mitte seda paganama kiiritust. Kas arstid räägivad teile vaktsiinide ja muude teaduslike mürkide kõrvalmõjudest. Kas ükski vanem on siit arsti käest kuulnud, et 15 minuti jooksul peale vaktsiini ei tohi arsti kabinetist lahkuda kuna lastel lämbumisoht selle aja jooksul? Kas keegi teadis, et vaktsineeritud lapsed võtavad tihedamini külge erinevaid nakkuseid ja kannatab koolis ja lasteaias nende õppimisvõime? Kas keegi teadis et, tänu vaktsiinidele on inimesel organismis hävitatud kõik võimalikud kasulikud vitamiinid? Kas pole aeg hakata mõtlema nedel lammastel millise karuteene te oma lastele teete vaktsineerides. See et teie vanemad on teid nende mürkidega ära surmanud tänu sellele ei ole teil ühtegi aruraasu peas. Kahju nedest lastest. Vähe sellest et keskkond on järjest rohkem reostatud, reostatakse meie organisimi reaalse mürgiga. Kahju vaadata kuidas vaktsineeritud lapsed koolis ja lasteaias ainult haiged ja haiged.
OJ30. märts 2018, 19:51
Pikk jutt - s.. jutt.
VASTANE30. märts 2018, 20:02
OJ sul ilmselt mõistus mürgitatud kõige jamaga mida sisse lased süstida. :-) kurb aga tõsi
sa30. märts 2018, 21:51
ju lausa google teaduste doktor! jätka samas vaimus. kui lapsed haiged, ära jookse arstile, anna neile ikka sinihapet ja mms-i ;-)))
VASTANE30. märts 2018, 22:24
Googlest asi kaugel :-) ilmselgelt pole piisavalt mõistust antud et teemat uurida ja muideks teaduslikult tõestatud faktid mis üritatakse maha vaikida. Kadedus ja õelus ikka jube asi, soovitan üle saada.
mul30. märts 2018, 22:42
on sinu lastest siiralt kahju tark inimene. esimene kuulmine, et vaktsiinid isegi kõik kasulikud vitamiinid ära hävitavad. aga mis saab kahjulikest vitamiinidest?
30. märts 2018, 23:15
Ilmselt pole Sa näinud lastehalvatust põdenud inimest, ammugi tema vanematega kokku puutunud. Tänu vaktsiinidele polegi meil enam sandistavaid ja surmavaid viirusi.
Lp. Vastane31. märts 2018, 07:21
Paluksin teavet su haridusliku tausta kohta. Ehk oled nii lahke ja avaldad. Aga ausalt.
VASTANE 31. märts 2018, 08:50
Uskumatu kui labaseks inimesed muutuvad :-) Minul on piisavalt haridust et seda meditsiini kohta välja ütelda mida ütlesin ja oleks veel rohkemgi pajatada kui alatult inimestega meditsiinis käitutakse :-) kui sind nii piinama jääb et kes küll julges midagi sellist kirjutada eks uuri välja. Jään ootama ;-)
Kuule küsija31. märts 2018, 10:22
Sinu küsimusest võib järeldada et sina oled kõrgelt haritud, palju õppinud aga paraku sellest ei piisa kui kõiksugu haridust tõendavaid pabereid kõigile näitamiseks välja panna. Kõigest sellest omandatud teadmistest tuleb ka aru saada. tuleb osata analüüsida. Haritust jääb sul napiks teadlane.
Lapsevanem31. märts 2018, 11:01
Lugupeetud Vastane. Kas Te olete arst? Äkki meditsiinialase haridusega? Ja kuidas on Teie kommentaarile vastajad labased? Missugustele teaduslikult tõestatud faktidele Te viitate?
Lubage naerda...31. märts 2018, 12:51
Arvestades VASTANE postituste sisu ja kirjastiili, on ta tõenäoliselt pidanud piisavaks 3 klassi ning sedagi pelgalt vaheagade ulatuses. Selliste inimeste väiteid ja fb pseudoteaduslikke teese on ikka kuradima piinlik lugeda.
VASTANE31. märts 2018, 13:36
Kallid vastajad jah on meditsiiniline haridus :-) eks igaüks räägib ikka iseenda hariduse tasemest. Kui teil kolm klassi haridust siis kahju et peate nii elama aga soovin teile edu; -)
To vastane31. märts 2018, 14:35
Nüüd sina vastane kujuta,et su laps saab nakkuse . Raske nakkuse nt . reisilt. Sest tema on ökoloogiliselt puhas ja puutumata igasugustest mürkidest nagu kirjutad. Nüüd kujutle,mis edasi saab? Kohe hoolega mõtle sellele. Mina vaktsineerimise pooldaja leian,et see on vastutustundetu kaasinimeste suhtes. Mine ela üksikul saarel,seal on veel puhtam.
VASTANE 31. märts 2018, 15:05
Vastutustundetud on enda ja laste suhtes need kes vaktsineerivad. Ma olen uhke et suudan vastu olla sellele jamale mida toodetakse. Minu lapsed joovad puhast kitsepiima ja ternespiima mis tugevdab immuunsust. Nemad ei korja igasugu grippe koolist ja lasteaiast endale külge. Kahjuks teised lapsed kes vaktsineeritud on aga kogu aeg haiged. Veelkord soovitan enne uurida enne kui vastu julgete midagi kirjutada :-) kõike ilusat
To VASTANE31. märts 2018, 17:06
Aga kui häda käes oled esimene halaja. Siis ei jõua seda ära kuulata. Siis on terve maailm süüdi.
VASTANE 31. märts 2018, 17:36
Minu halamist võite ootama jäädagi. Millegi pärast halavad siin ja mujal vaktsineeritud inimesed :-) kahjuks kurb aga tõsi. Kui te silmad lahti teeks siis näeksite kui palju haigeid ja nõrga immuunsusega lapsi just tänu vaktsiinidele. Aeg oleks klapid silme eest ära võtta mitte muinasjutus elada mida üritatakse meile luuletada. Uurige vähe miks nii palju lapsi sureb vähki ja on üldse vähki haigestunud ( võtmesõna teie kallis puhas ja armas vaktsiin) ilusat uurimist.
täiesti1. aprill 2018, 09:17
ühel meelel antud kommentaariga, kui võtta aluseks seda et enne 10-ndat elu aastat saavad lapsed 32 erinevat vaktsiini ja võrdluseks minu põlvkond pidi leppima 3-4 erineva vaktsiiniga ja sedagi alles 15-daks elu aastaks. kas ma olen nüüd ühiskonnale ohtlikum kuna mind ei ole vaktsineeritud täiendavalt c.a. 30-ne vaktsiiniga??? ja ei ole ka kuulnud, et mõni 60-50pluss oleks selle tagajärjel maha kärvand mõnda nakkusesse mille vastu need vaktsiinid peaksid tagama immuunsuse, kuna nad on vaktsineerimata!!! ah jaa lugedes siin paljusid kommentaare siis vägisi jääb mulje et vaktsineermise pooldajaid on vaktsineeritud ka mõtlemise vastu!!!
30. märts 2018, 11:44
Raseda... aju.
Mis siin tema peale ikka pahandada.
Jessauul30. märts 2018, 12:47
Läks vist emaga tülli. Ema on ju endine ETV peatoimetaja.
Ei noh,mis see on30. märts 2018, 09:52
Õnnitlen sind Hannah,leetrid on Eestisse tagasi jõudnud ja teades, kui palju on meil vaksineerimata lapsi, siis võivad edasised arengud olla etteaimatavad.Ka sinu sündimata ja sinu poolt teda mitte vaksineerida mitte lubada,oled sa oma lapse juba eos haiguste küüsi saatnud.Ma ei saa aru, kuidas sa saad pärast, kui laps ongi saanud mõne nakkushaiguse veel arsti poole pöörduda?Kas siis hakkad arste süüdistama, kui nad ei saa sind enam aidata?Olen ikka arvanud, et noored inimesed on haritud ja lähevad kõige hea ja progressiivsusega kaasa, kuid Hannahi näitel ma selles enam kindel ei ole.
NO 30. märts 2018, 09:30
lugege see artikkel tegelikult ka läbi koos kaasa mõtlemisega ja siis ehk saate aru,millest ja miks ta tegelikult kirjutas.Kui ikka saate aru.Kõik laused lugege ära.
Hannale30. märts 2018, 09:25
Oled õigel teel .Nii ongi ,mida haigemad inimesed on seda rohkem käivad inimesed apteekide vahet .Ravimiamet korjab kõik vähegi keemiavabad rohud müügist,sest sa pead haige olema .Vanasti oli suurim tööstys relvatööstus ,nüüd ravimitööstus.See lambakari kes siin Sind maha teeb ,las sööb ja vaksineerib end ja usub et nii nad jäävad terveks.Haa haa .Vanasti oli vähk vanade inimeste haigus ,nüüd lastele isegi vähikliinikud .No see lambakari vüiks oma pea tööle panna .Muideks arstid ei vaksineeri oma lapsi ammu enam.Hannale jõudu et julges artikli kirjutada .Väga suure südamega oled
Maru30. märts 2018, 09:07
Hea Hannah! Loomulikult ära vaktsineeri! Ära käi kunagi apteegis ega osta sealt peavalu või muud ravimit. Juhul kui sina või su laps raskelt haigestute, ravige end sooda ja klooriga. Ja kui veel raskemalt haigestud, ära pöördu fondide poole abi saamiseks, et nad kallid ravimid kinni plekiks. Muide, ära vaktsineeri ka kasse ja koeri, eks needki vaktsiinid on ravimifirmade poolt toodetud. Ära kunagi ka õpi, sest tarkus paneb juurdlema ja see on ohtlik.
eestlane30. märts 2018, 08:58
Kuidas saab noor inimene öelda teise kohta "KÄPIKNUKK".Kes ta ise on.Valsineerimine on vabatahtlik.Miks surud enda arvamust peale??.Uskumatu milliseid mõttelagedaid leidub meie hulgas.
Ohates30. märts 2018, 08:45
Kes leiutaks ometi vaktsiini rumaluse vastu? Sellele proa Hannahile kuluks see kohe väga ära.
rumal30. märts 2018, 09:33
kui rumaluseks pidada oma peaga mõtlemist. Vaktsiinifännide käitumisest aga seda välja ei loe et nad iseseisvalt mõelda oskaks.
to:rumal30. märts 2018, 11:15
Oma peaga mõtlemisele tuleks kasuks ka vastav eriharidus. Ehk oled kuulnud, et pealiskiht vajab baasteadmisi. Kas sinul on? Minul on ja seepärast võin siiralt öelda, et sellised inimesed, nagu Hannah, ohustavad oma käitumisega ka teisi inimesi.
Seepärast on ainuõige, et tagajärjed tuleks kinni maksta sellistel inimestel ise.
omapead30. märts 2018, 12:07
Millegipärast on need oma peaga mõtlemise propageerijad ääretult harimatud ja rumalad, lisaks veel paranoilised. Täiesti võrreldavad igasuguste muude usuhullude ja fanaatikutega. Aga edu neile nakkushaiguste ravimisel oma peaga, mitte arstiteaduse abil, sest kõik arstiteaduse saavutused on ju nende väitel ravimifirmade teenistuses.
Eks looduslik valik toimib siingi. Kahjuks võivad nende pärast nakkushaigustesse nakatuda ka riskigruppide inimesed, keda ei ole võimalik vaktsineerida. Seetõttu ei ole nad mitte ainult rumalad, vaid ka vastutustundetud ja enesekesksed, kaasinimestele ohtlikud.
teada30. märts 2018, 14:16
on, et kui ligi 30% (võin protsendiga eksida) inimestest on mingi haiguse vastu vaktsineeritud, siis haigus niiväga enam ei levi. Puuduvad edasikandjad. Seega kõik vaktsiinivastased sisuliselt elavad nende armust, kes end vaktsineerivad. Olen ise vaktsineeritud vist pea kõigi nakkushaiguste vastu ja pole sellest oma tervisele küll kahju märganud.
Õige30. märts 2018, 14:55
Kas need vaktsineerimisvastased seda ka teavad, et vanasti suri väga palju lapsi, kuna veel ei olnud vaktsineerimist. Ei mõista lihtsalt, kuidas osa lapsevanemaid oma ja ka teiste laste elu ohtu panevad.
Kulla baasteadmiste valdaja30. märts 2018, 16:22
Su teadmised on väga lupjunud. Imuunsust pole vaja tekitada mürkide ja kemikaalide manustamisega vaid piisab tervislikust eluviisist . Toitu mahetoodangust, ära joo lätist ostetud alkoholi, ära suitseta, liigu looduses ja nii lihtne see ongi. Minu tutvusringkonnas pole selliseid inimesi kes ennast rohtude ja vaksiinide najal püsti hoiavad. Me lihtsalt ei mürgita ennadt ning sellega ei nuuma ravimifirmasid. Sinule aga soovitan Hannahilt tunde võtta kuidas tervislikult elada.
30. märts 2018, 00:11
Nii on juba mitukümmend aastat lääneomanikele pea kõik maha müüdud aga enamus ei julge sellest rääkida.
küsija29. märts 2018, 23:45
Küsin, et mis kuulus laulja see Hannah on? Kus viimati laulis? Kas Neeruti mõisas?
Veel küsin, et kas ajakirjanik midagi mõtleb ka, enne kui sellise artikli valmis kirjutab.
Ja veel küsin, et kui see on iga inimese vaba valik, et kas vaktsineerib või ei, siis milleks sellest üldse kirjutada. Häirib kohutavalt oma arvamuse pealesurumine ja teiste halvustamine.
Ja veel küsin: miks on teadmised ja tarkus meil põlu all ja rumalus lokkab?
vastaja30. märts 2018, 00:29
Hannah on nutikas noor naine kes on suuteline loogiliselt ja iseseisvalt arutlema, erinevalt küsijast. Reklaam on lollidele
Hannah29. märts 2018, 23:43
Peaks leiba edasi küpsetama. Vaktsineerivad ikka vastutustundlikud inimesed, need kes oma tervisest ja ka teiste tervisest hoolivad. Endine laulja ilmselt ei tea sellest midagi.
Ah ah ah aaaa30. märts 2018, 00:36
Mõttetark sina oiled vist üks kelle kurg on vanematele põõmuks toonud., Hannah leivad ja laulud on võrratult head ja ta ise on ka nutikas noor naine.
326q430. märts 2018, 01:40
Hanna, nutikas? Aidake naerda. Klaverimang ja laul ei tee inimesest teistel aladel eksperti. Orgunnimine ka mitte.
aga30. märts 2018, 10:39
vastutustundlikud vanemad ei lase neokolonialiseeritud sotsialistliku riigi arstidel oma lapsi vigaseks vaktsineerida
30. märts 2018, 11:45
No nii ääremärkusena ütlen, et Evelin küpsetab ka leiba
Kas ta beebit ootab keegi teine?29. märts 2018, 23:41
Siis täiesti arusaadav, kui kama kaks, tähis vaid et võlakoormast vabaks saaks.
Urrr29. märts 2018, 22:34
Kas hannah ka lameda maa teooriat usub?
29. märts 2018, 22:56
kata ta võlad, küll tema juba usub.
kurr30. märts 2018, 00:37
Vaata peeglisse ja sa näed oma lamedat laupa
ryp29. märts 2018, 21:53
29. märts 2018, 23:14
raha pakuti võlgade katteks
A 29. märts 2018, 21:48
Ega keegi kahtlegi selles ,et Roose on kinni makstud ,küsimus on summas
masendav29. märts 2018, 21:39
aga nagu Lp.J.Lotman ütles ,et sõnavabadus kätkeb ka rumalate arvamuste avaldamist ja see siin on üks näide. Mõtlesin, lään+ virukana ,et Neeruti mõisa perenaine on tark proua, aga näib et eksisin.
Leeter29. märts 2018, 21:25
Kogu elu universumis põhineb loodusliku valiku põhimõttel, tugevam jääb ellu ja kannab elu edasi. Mitte mingeid vaktsiine. Vaktsiinid on aluseks elu hävimisele. Selle taga on rahaahned ravimiärikad ja ostetavad poliitikud ning meedikud. Valitsema peab looduslik valik ,keemikaalidevaba põllundus ning mitte mingeid gmo- sid.
21,2529. märts 2018, 23:36
häid leetreid Sinu perele!
Leeter30. märts 2018, 09:38
minu peres sombisi ei ole kes ainult rohtudr ja vaksiinide najal suudavad püsti seista. Jõudu teile enda ja oma pere mürgitamisel
bioloog30. märts 2018, 07:44
ja vaktsiini võtmine ei lähe kokku loodusliku valikuga? mõni on lihtsalt targem ja võtab, teine sureb välja. puhas looduslik valik.
bioloogile30. märts 2018, 08:33
oleks hea küll, aga paraku need mitte-võtjad ohustavad ju tõsiselt ka normaalsete inimeste tervist. mis siis, kui näiteks hanna-suguse "tarkpea" mitte-vaktsineerimata lapse pärast peaks sinu või minu laps lasteaias või koolis tõsiselt haigestuma?
e.30. märts 2018, 08:45
Sinu vaktsineeritud laps ju ei haigestu (vähemalt mitte tõsiselt). Milleks siis paanitseda? Istu parem nurgas ja tunne uhkust oma tarkuse üle.
eh eh30. märts 2018, 09:42
Normaalsed inimesed elavad ja toituvad tervislikult ning tervislik eluviis tagab imuunsuse ilma keemijata. Normaalseks aga ei saa pidada aga keemikute katsejäneseks olemist.
kadi30. märts 2018, 10:45
kuda selle sinu vaktsineeritud lapsega siis midagi üldse juhtuda saaks? mõtle nüüd korra veel ;)
kuda-kuda30. märts 2018, 11:24
kadile ka lollusevastast vaktsiini vaja nagu hnnašššilegi
uhuh31. märts 2018, 15:12
Näe, juba nakatunud: "keemijata". Normaaalne...
ANNA LUBADUS31. märts 2018, 12:06
Palun luba siin ja praegu, et kui keegi haigestub sinu perest, eriti laps, siis sa ei lähe arsti juurde. Lihtsalt luba!
29. märts 2018, 21:18
Vaktsineerimatus ei ole isiklik teema. Vaktsineerimata jätmine paneb ohtu teised inimesed. On inimesi, kes mingi kroonilise haiguse tõttu ei tohi end vaktsineerida, kuid on samas kõige suuremas ohus haigestuda.
A 29. märts 2018, 21:46
Vaktsineerimata jätmine paneb ohtu vaktsineeritud - eksju ,möhh ,möhh ?!
kerge palavik ja kõik29. märts 2018, 22:47
Kes on öelnud, et vaktsineeritud ei haigestu
Valdek Kukeke29. märts 2018, 23:44
Milleks siis vaktsineerida?
awet30. märts 2018, 01:43
Teised mon beebid, kroonilised haiged , rasedad ,need kel on vastunaidustus min gi probleemi tottu. Vanad inimese sh.
wat30. märts 2018, 01:45
Ei haigestugi paljudel juhtudel. M]nel juhul on doos jaanud tegemata voi moni vaktsiin ei ole eluaegne, peab kordama. Mone puhul viirus on vaga muutlik, ei jouta jarge pidada. Mina ei tahaks uuesti tuulerougetesse jaada voi raseduse ajal punetistes olla.
mõteln29. märts 2018, 20:56
et terve elu ülekaaluline olnud naine, peaks kindlasti vaktsineerima nii ennast kui ka last, sest ebatervislikust elustiilist põhjustatud II tüübi diabeet on ikka väga ohtlik haigus ja hävitab nii ema , kui lapse immuunsüsteemi. nii ülekaalulisel emal sündinud laps ei ole algul tugev ja mõistlik oleks vaktsineerida, eriti arvestades, et on 40 aastase esmassüünitaja laps. hannah saaks kaalu langetada, kui loobub rafineeritud suhkrust ja hakkab liikuma. ilmselgelt on sellel proual olnud kogu elu raske kiusatustele vastu panna ja madala enesehinnangu puhul kipub suhkur meeleolu tõstja nr 1 olema. kummaline mõelda, et nii ülekaaluline inimene propageerib terveid eluviise, siunab vaktsiine ja ise ahmib kahe suupoolega diivanil lesides kommi? ;-))) ma küll usun, et inimene näeb täpselt selline välja, nagu tema menüü. eha haige kehaga saab ju kannatada ka intellekt, see on selge.
29. märts 2018, 21:22
ma ei ole ka päris nõus avalduse seisukohaga, aga sina oled ikka päris soe peast, niiet mõtle parem, missuguse vaktsiiniga oma intellekti turgutada.
oota29. märts 2018, 21:55
millega sa siis nõus ei ole?et ülekaal, II tüübi diabeet ja immuunsüsteemi nõrkus pole omavahel seotud või? kummaline
millega mina ei ole nõus?29. märts 2018, 22:51
kas või sellega
1) et on vaktiin II tüüpi diabeeti vastu
2) et rasva ja valku võib süüa piiramatutes kogustes, ja kaal ei tõuse
esimese vastuse postitaja 30. märts 2018, 10:32
ei ole nõus Hannah avalduse seisukohtadega, kommentaari omade kohta käis ülejäänud vastus :)
Vauu29. märts 2018, 22:48
Vaktiin II tüübi diabeeti vastu!?
saaks kaalu langetada, kui loobub rafineeritud suhkrust 29. märts 2018, 22:49
Kas rasva võib kilode kaupa sisse ajada!?
äraostmatu29. märts 2018, 20:47
Hannah oleks võinud täna hommikupooliku Lasnamäe uuest tervisekeskuse majast või Viimsi koolist läbi astuda.
vaatasin natukene29. märts 2018, 20:36
sellel annakesel puudub ju igasugune haridus. põhikool ainult ja sealt edasi migid kursused läbitud. selline on nüüd eestis arstiteaduse eestkõneleja!? mehel võib küll häbi olla
watg30. märts 2018, 01:48
KEskkool ikka, mitte p]hukool, GAG on Gymnaasium. Edasi aga mitte. Kesskooliharidus eit aga veel et inimene voiks sona votta . Ta ei taipa,e t a sonal on kaalu, et ta on avaliku elu tegelane ja peaks suu kinni pidama, sest tal puudub p'devus. Lihtsakoelised jareldused ja koik. {lejaanud haridus on mehe naine olemine.
tubli plika29. märts 2018, 20:21
vaksineerida tuleb ikka ainult neid lapsi, keda tahetakse ellu jätta- ülejäänud jätke vaktsineerimata muidugi, see on loomulik ,-)))
Reede29. märts 2018, 20:14
Kohe, kui oma lapsel seljaaju alfamotoneuronite hävinemise tagajärjel lihaste halvatus on välja kujunenud muutub suhtumine vaktsineerimisesse. Edu eitajatele tõde omal nahal kogeda.
rumalus kuubis29. märts 2018, 20:01
Laululind on rääkinud.
Ohjah29. märts 2018, 19:51
Rasedal vist hormoonid möllavad. Kae nalja, nüüd veel vandenõuteoreetikuks hakanud.
Lugegu seda uudist leetritest, siinsamas kõrval, ja siis mõelgu korra veel, kas jätab oma beebikese vaktsineerimata.
N29. märts 2018, 19:32
Rr30. märts 2018, 01:49
Siis teine loll juures, palju onne.
Ärge vaksineerige29. märts 2018, 19:23
Mürgitatud poe toidust saabki imelise väidetava viiruse,kord öeldakse viirus, siis jälle bakter ja palju muud. Vaksineerimine pole muud kui oma keha mürgitamine ja haigusi antakse ikka suukaudu sisse ning vaksineerimiste kaudu ning hitleri gaasikabrites, arvake ära millised need kohad on tänapäeva kontekstis?
Kui madalalaubaline saab lambamass olla? Lambukeste jaoks on saatus ammu juba teada, mõnede jaoks ongi õige tee vaksineerimine ja mürgi sisse õigimine, universumis selliseid nagunii ei vajata, kes on arenemisvõimetud. Kätt ette panna ei saa vabavalik. Mina olen poolt kõik kes tahavad võtke rivisse ja laske aga tonnides endid süstida, aga ärge teistele sellist sodi propageerige. Neile, kes hädad saavad vaksineerimisest antke lihtsalt kohtusse kui peale seda kuskile ajurakukese vahele mõistuse killuke pärale jõudis või valgustumine.
tule taevas appi29. märts 2018, 19:43
Poe toidust piisknakkused!?
29. märts 2018, 20:28
mitte ainult. ma sain selveri baguetist kellegi hambaorgi. haiged inimesed
/ 20:2829. märts 2018, 22:53
Kas ta on viirus või pisik .. ma mõtlen see hambaork, ja kas selle hambaorgu vastu vaktsiin on juba olemas?
tohoh29. märts 2018, 19:46
Ja mis loom sa ise oled, kui nii teadlik? Liiga palju Google teadlasi lugenud? Tegelikult tundub, et sinu vanemad on nüüd seda sisse süstitud mürki sulle edasi andnud, nemad ju sai täisrauaga kõike mida pidi saama.
sg30. märts 2018, 01:58
Hitleri gaasikambrites polnud vaktsiinid vaid tsyklon B. Mis rumalusi SA siin kirjutad? Pead teisi lamamsteks aga omal loogika lonkab. Mis myrgitatud poe toit? Moned haigused on bakteritest tingitud ja moned viirustest.
Vello29. märts 2018, 19:08
Nüüd saan aru, miks ta lauljakarjäär ebaõnnestus...
Kui mees ära võtta, mis siis alles jääb?
Aga väga hea näide, kuidas mõnikord võiks mõned oma mõtted enda teada jätta.
paljud ütlevad ka, et29. märts 2018, 18:35
beebipillid on vägagi kahjulikud. Kuid ikkagi süüakse neid aastakümneid midagi kartmata.
kuup30. märts 2018, 19:27
Ja paljud pärast tegelevad tagajärgedega. Veel rohkem on neid kes kohe peavad tagajärgedega (kõrvalmõjudega) tegelema hakkama. Ja siis on suur osa neid, kes enda organisi mingite pillidega ei mürgita ja pääsevad nende tekitatud tervisehädadest.
29. märts 2018, 18:34
muidu tundus tore tüdruk olevad, aga nüüd selline jutt!!! ei tea kas hormoonid või on teatud rühm tal endal ajud pesnud, irw
aga29. märts 2018, 18:29
mis juhtub siis kui vaktsineeritud ja vaktsineerimata laste suhe muutub praegusele vastupidiseks, kas leetrid, rõuged, lastehalvatus jm muutuvad siis tervislikeks haigusteks?
29. märts 2018, 18:37
enamusest saab vähemus, seda näitab meile juba täna maailmas toimuv.
29. märts 2018, 19:48
ja kui enamusest saab vähemus, enamus on häda käes küll
oh jumal küll29. märts 2018, 18:24
hea on haukuda kui enamik lapsi on vaktsineeritud. Vaatame mis juhtub siis kui kõikidel hanahitel on lapsed. Ma kahtlustan, et matusebüroosid hakkab juurde tekkima nagu seeni peale vihma.
elukool29. märts 2018, 18:21
Kas on ostetud või mitte saad teada kui rasedana punetisi saad.
wt30. märts 2018, 02:00
Siis yhtleb, et ravimifirm,a on syydi.
ilmselge ju29. märts 2018, 18:15
Vaktsineerimine on üleilmne reptiilide vandenõu ja muidugimõista on ERR tulnukate kattevari.
Jan29. märts 2018, 18:12
Jälle üks umbluude ohver.
Peaasi, et päris ära ei keeraks.
Sellised õpetavad ju lastele ka oma umbluuteadust ja ebarealistlikku maailma.
Oleks vaja (loodame, et siiski ei tule) ühte korralikku epideemiat, et umbluutajad aru saaksid oma rumalusest.
29. märts 2018, 19:49
aga harimatud beibed usuvad oma sõbrannasi mitte arste
kui ta laps29. märts 2018, 18:05
nt. lastehalvatusse peaka jääma, mis jutt sealt suukesest siis tuleks. või ongi pohh?
Urrr29. märts 2018, 18:03
Kui rumal saab üks naisterahvas olla?
sass29. märts 2018, 19:11
Noorte plontide rumalus on piiritu.
k.29. märts 2018, 17:55
Ja kui suurem epideemia tuleb, on ka ravimifirmad süüdi, et miks nad ei aita.
l./29. märts 2018, 19:37
Meil on praegu juba HV epideemia,ravimitele resistentne tuberkuloos levib Eestis, nende vastu pole vaktsiini ega ka tervendavaid ravimeid. Kordades hullemad kui mingid leetrid, aga nende haigustega on tülikas tegeleda.Keegi pole teinud ettepanekutki tuberkuloosi haigeid sunniviisiliselt ravida. Teha kõigile arsti poole pöördujatele hv test. Selle asemel plaanitakse lastevanemate karistamise võimalusi ja oi kuidas fantaasia lendab. Mitte et ma tauniksin vaktsineerimist aga fookus on paigast ära.
29. märts 2018, 20:29
ehk siis vaktsineerimist ei ole vaja, sest on ka teised haigused, mille vastu vaktsiini ei ole, nii või
*30. märts 2018, 10:19
Palun LOE viimane lause ka läbi
tuttav29. märts 2018, 17:53
need valikud ei ole isiklikud ja okeid. vaktsineerimine/vaktsineerimata jätmine mõjutab kõiki neid inimesi, kellega laps tulevikus kokku puutub. vaktsineerimise mõju tekibki sellest, kui võimalikult suur osa populatsioonist on vaktsineeritud.
kui vaktsiinid on pahad, kas siis lastehalvatus, leetrid, rõuged, emakakaelavähk jpt haigused on head või?
eraeyr30. märts 2018, 02:02
NMeed on nunnud, toredadj ja loomulikud. Sest on loodusest ja naturaalsed.
edu talle29. märts 2018, 17:44
Õnneks on meil normaalseid inimesi nagu Hannah. Pole lasknud oma aju ära solkida ERRi poolt.
...29. märts 2018, 20:04
Ja kelle poolt "edu talle" oma ajud ära solkida on lasknud?
saan aru, et31. märts 2018, 22:19
edu teisest ilmast soovitakse,
Inimesed siin valmis surema ja oma lapsi suretama, et ravimitootja raha ei saaks.
Vanaema29. märts 2018, 17:36
Teie küll lapsi saada ei või. Vastutustundetu.
to Vanaema29. märts 2018, 17:47
kahju, et sul endal lapsi on, ammu teada, et ravimifirmad on paljusid ära ostndu, seagripp vanaemal pole meeles ?? kuidas ka inimestele räägidi, et peab vaktsineerima, muidu paha-pha, kokkuvõttes mitte midagi inimestega ei juhtunud, pärast tuli välja, et see kõik oli EU tellitud värk ja jama
tegelt vä29. märts 2018, 18:24
ikka ei juhtunud? Mul oli sõbranna terve perega seagripis, mine ütle neile ka, et seda polnud olemas.
to tegelt vä29. märts 2018, 19:10
Pole vaja rumalusi ajada, hakkake oemtigi arenema. Söö mürgitatud poe toitu ja sealt saadki oma imelise väidetava seagripi,kord öeldakse viirus, siis jälle bakter ja palju muud. Vaksineerimine pole muud kui oma keha mürgitamine ja haigusi antakse ikka suukaudu sisse ning vaksineerimiste kaudu ning hitleri gaasikabrites, arvake ära millised need kohad on tänapäeva kontekstis?
Kui madalalaubaline saab lambamass olla? Lambukeste jaoks on saatus ammu juba teada, mõnede jaoks ongi õige tee vaksineerimine ja mürgi sisse õigimine, universumis selliseid nagunii ei vajata, kes on arenemisvõimetud. Kätt ette panna ei saa vabavalik. Mina olen poolt kõik lambad võtke rivisse ja laske aga tonnides endid süstida, aga ärge teistele sellist sodi propageerige. Neile, kes hädad saavad vaksineerimisest antke lihtsalt kohtusse kui peale seda kuskile ajurakukese vahele mõistuse killuke pärale jõudis või valgustumine. Nimetagem mind ennast,siis tulnukaks või nõiaks, reptiiliks, kama kaks :)
noh kuule29. märts 2018, 19:51
kuidas ta võib olla vanaema, kui tal lapsi ei ole
awty30. märts 2018, 02:05
Kes tellis, mis pas.ka sa ajad. SEgripi hirm on olnud, sest see haigus huppab uhelt ligilt teisele. /100 aasta eest oli linnugripp, kus linnugripi viirus laks inimestele ule ja neil poln ud immuunsust. Suri 50 miljonit inimest, maailmas. soja aeg oli ka. N[[d nad 'ratasid selle viiruse ules ja uurisid seda praegu liikuvate linnugrippidege. Aasis on liinnud jlahjtiselt. SEaga,s ama lugu, inmesele sarnane imetaja, kes kasvab iniese lahedal ja on eri liikide haigused lainud ule inimestele. A la muhkka
Nimi29. märts 2018, 17:47
Kas sina oled vaktsiinide kohta uurinud, mis on kõrvalmõjud, palju on kahjustunud lapsi, kas vaktsiinid on üldse efektiivsed, kas kõik need haigused on ohtlikumad kui ntx tuulerõuged ja vajaks mürgiste ainete ja viiruste süstimist organismi? Kui sa seda teinud ei ole siis hoia oma suu kinni
to nimi29. märts 2018, 18:21
Kui põhjalikult SINA oled uurinud ja millises laboris?
Jaan29. märts 2018, 18:22
Kergeusklikud on igasugustele nõidadele kerge saak.
aga...29. märts 2018, 18:28
....kas sina oled uurinud, millised on vaktsiinide mõjud? Sina oled tuberkuloosi tõttu tablakaid närinud minimaalselt pool aastat (oo, need on ju jube kasulikud, tervislikud lausa!)?
Kui ei, siis palun ole vait - minu ajal tuberkuloosivakstiini ei tehtud ja sain tont-teab-kust nakkuse. Oleks võimalik valida olnud, oleks iga kell vaktsiini eelistanud.
to Nimi29. märts 2018, 18:33
nagu üks kommentaator sinu käest juba küsis, siis ma küsin ka, kas sa oled uurinud ?? kui oled, siis tavai avalda tulemused.
Vastus sinu küsimusele: ei ma ei ole uurinud, aga suud ma kinni ei pane
Vello29. märts 2018, 18:59
Igal asjal on mõjud. Halbade faktorite koosmõjul võivad need isegi fataalsed olla. Kuna inimkeha on keemialabor, siis ei saa midagi 100% välistada. Kuid fakt on see, et vaktsiinid on päästnud miljoneid. Sadu miljoneid. Ilma vaktsineerimiseta oleks hullumaja. Tänapäeva meditsiinitaseme puhul vähemalt pooled lapsed põeksid enne teismelise iga igasugust jama läbi, mis ei pruugi enam surmav olla, kuid mille tõttu istuksid sajad kodus. Ja mida maksumaksja kinni peaks tampima. Kõik selle pärast, et kellelgi kukkus ehitusel segupang pähe või siis hingas nooruses liiga palju kummiliimi endale sisse.
Vastupidist saab väita ainult Pendli- Kellapi nädalase joomatsükli mäluaugu tipphetke käigus eostatud ja soovimatu laps, kelle arstionu veel lisaks kõigele maha pillas. Pea peale. Palju õnne!
Vello29. märts 2018, 19:02
Igal asjal on mõjud. Halbade faktorite koosmõjul võivad need isegi fataalsed olla. Kuna inimkeha on keemialabor, siis ei saa midagi 100% välistada. Kuid fakt on see, et vaktsiinid on päästnud miljoneid. Sadu miljoneid. Ilma vaktsineerimiseta oleks hullumaja. Tänapäeva meditsiinitaseme puhul vähemalt pooled lapsed põeksid enne teismelise iga igasugust jama läbi, mis ei pruugi enam surmav olla, kuid mille tõttu istuksid sajad kodus. Ja mida maksumaksja kinni peaks tampima. Kõik selle pärast, et kellelgi kukkus ehitusel segupang pähe või siis hingas nooruses liiga palju kummiliimi endale sisse. Ja see on alles algus. Need praegu on esimesed viljad "vaktsineerimatute" põlvkonnast. Oodake veel paar aastat...
Vastupidist saab väita ainult Pendli- Kellapi nädalase joomatsükli mäluaugu tipphetke käigus eostatud ja soovimatu laps, kelle arstionu veel lisaks kõigele maha pillas. Pea peale. Palju õnne!
beibe29. märts 2018, 19:54
Mina ei tea asjast mitte kui midagi, aga mul on oma arvamus olemas, ja kusjuures ainuõige
Vax30. märts 2018, 08:05
Ma oleks tuulerõugersse peaaegu surnud, tüsistusena sain diabeedi, harige ennast kui rängad võivad olla erinevate haiguste tüsistused.
äärmiselt29. märts 2018, 17:23