Foto: Madis Sinivee
Tele
29. märts 2018, 16:42

LÄHEB ANDMISEKS! „Legendide lahingus“ räpivad Viinalass, Järvesaar, Izmailova, Palling, Rändvee ja Pootsmann

Sel pühapäeval läheb „Legendide lahingus“ madinaks! Tuld ja tõrva pritsivad räpiduellides muusikud Daniel Levi Viinalass ja Joosep Järvesaar, poliitikud Zuzu Izmailova ja Kalle Palling ning muusikud Rasmus Rändvee ja Jüri Pootsmann.

Maailmamastaabiga mehed Joosep Järvesaar ja Daniel Levi Viinalass on mõlemad täiesti kindlad oma võidus. Tavaliselt lavanärvi põdeva Joosepi jaoks on see lahing eriline – ta ei tunne miskipärast mingisugust hirmu! Daniel on aga rõõmus kui kutsikas, et saab esimest korda elus päriselt räppida. Ta leiab, et Joosepist talle vastast ei ole.

Zuzu Izmailoval ja Kalle Pallingul seisab ees tõsisemat sorti poliitiline mõõduvõtt. Roheliste liider ja Tallinna aselinnapea Zuzu ei arva oma vastasest suurt midagi. Ta peab Kallet tavaliseks reformariks. Pikema poliitikakogemusega ja diplomaatilisema laadiga Kalle seevastu peab oma vastasest lugu. Tema arvates on Zuzu lihtsalt täiesti vales kohas!

Kolmas lahingupaar peab välja selgitama, kes on ikka see kõige kõigem superstaar. Kas sel korral napsab võidu Jüri Pootsmann või hoopis Rasmus Rändvee? Rasmus napsas omal ajal võidu nii Karl-Erik Taukari kui ka Elina Borni eest, Pootsmann pani aga superstaarisaate kinni. Nüüd selgub viimaks, kumb neist saab räppimises tõeliseks rahvalemmikuks! 

Selle kevade üllatavaim telesaade „Legendide lahing“ raputab vaatajaid pühapäeval kell 20.35, kohe pärast “Meie aastat Iraanis”.