Inimesed

Pille Pürg: kodus pandi Kännu Kukk ja angerjas laua peale ja isa lõi Ita Everiga jutu käima (11)

LISA KOMMENTAAR

Pille Purg1. aprill 2018, 23:14
Ma palun veelkord kommentaatoreid jätta vanemad rahule!Minu teisi osatäitmisi ja õppejõu ametit võiksite ikka praegusest elust teada.Oma vanemaid ma austasin ja jaan austama.Teid,kes te elus midagi saavutanud pole ja kadedusest soppa pritsite,ma lihtsalt ei talu.Kaal pole ka arutamiseks.Artikkel meie tüki promomiseks .Kasutage huumorimeelt ja heatahtlikkust.Kadedus ja halvustamine,eriti kui oma nimegi ei julge alla panna,on kohatu.Palun moderaatoritel need kustutada.Teie Pille Purg
E 31. märts 2018, 16:21
Seapekil on täiesti õigus.Ükski kolhoosiesimees ega sovhoosidirektor või nende varustaja ei saanud jutule kui poolt siga auto pagaznikus ei olnud.
Aga31. märts 2018, 11:06
Tegelikult on e-l õigus. Ära tule hõiskama ja valetama, et sinu isa oli direktor. Seda peaksid ikka teadma kellena sinu isa töötas. Väga inetu lugu sinust, mis näitab et tagasihoidlikkus sind küll ei kaunista. Tahad end vanamoeliselt kõrgemale esitada. Teised pole kunagi kiidelnud pigem varjanud , kellena nende vanemad töötasid. Kogu aeg kiitled ainult Anne järgi tegemist, aga see on juba ära tüüdanud. Imetlen Annet kes on seda talunud. Anne pole üldsegi nii robustne nagu sina. Anne on elekantne. Ma ei teagi sinu teisi osi. Ole viisakas ja õpi käituma. Aga sinu isa ma austasin niikaua, ta oli väga truu abielumees, kui temal midagi ära keeras ja hakkas veidralt käituma. Eks see tuli sellest, et haigus oli tema sees ja ta esi sellest veel ei teadnud. Rahu tema põrmule!
Olen30. märts 2018, 19:57
Pille suur fann.Nii vahva et on olemas ka naisi kes oskavad nalja visata ja parodeerida.
seapekk30. märts 2018, 19:50
ita ever sai angerjat aga sind pille on vist küll kogu elu ainult seapekiga toidetud...
Pille Purg30. märts 2018, 14:57
Kulla kommenteerija tahe all “e”!Kui oma nimegi ei julge kirjutada,siis jata mu kadunud vanemate mustamine jarele.Kui ma sulle näitlejana ei meeldi,ara kirjuta,aga oma vanemaid ma mustata ei luba.Tule vaata etendust ja tunne kevadest rõõmu .Ara olevasse,kui endal oskusi voi tahtmist napib!Ilusat kevadet sulle tundmatu “e”
To Pille Pürg31. märts 2018, 11:12
Valus on lugeda sinu kommentaari "e" pühendusele. Loe läbi ja paranda kirjavead ära. Nii halba meie armsa emakeele kasutamist ei oleks sinust oodanud.
e30. märts 2018, 11:34
Isa ei olnud direktor vaid,asedirektor.Õigem oleks öelda et seaduslik varas.Kas Pille valus kogemus oli see kuidas ta isa elludega ringi tõmbas.
KA 29. märts 2018, 18:55
mina olen Pillega väga palju kohtunud ja just enda töökohaga seoses.Väga meeldiv ,avatud ja naiselik ! Pille!Soovin Sulle edu ja ole alati selline mõnus ja lihtne .Sinu fänn
Lotte29. märts 2018, 17:57
Pille Pürg meeldib mulle väga,ta on tõeliselt andekas ja särav inimene. Palju jõudu, jaksu ja säravaid ideid talle ka edaspidiseks!
schöne eduard29. märts 2018, 13:33
Pille ongi väga hea kuju ja superparodeerija !