Corey Feldman Foto: Twitter
Inimesed
28. märts 2018, 19:04

PEDOFIILIDE KÄTTEMAKS? Endist lapstähte pussitati tema enda autos (10)

Endine lapstäht Corey Feldman väidab sotsiaalmeedias, et teisipäeva õhtul pussitas teda tundmatu isik.

46-aastane näitleja jagas kolmapäeva hommikul Twitteris kahte fotot endast haiglavoodis. Mehe sõnul lähenesid tema autole kolm meest, kellest üks tõmbas autoukse lahti ja pussitas teda.

"Ma olen haiglas! Mind rünnati täna!" kirjutas Feldman. "Üks mees avas mu autoukse ja pussitas mind millegagi. Palun palvetage minu eest. Jumal tänatud, et autos olin ainult mina koos turvamehega. Kui mu turva oli muuga hõivatud, sõitis üks kutt meie kõrvale ja ründas."

Feldman on viimastel kuudel avalikult rääkinud väidetavast Hollywoodi pedofiilivõrgustikust, kelle ohvriks ta noorena sattus. Näitleja usub, et rünnak oli kättemaks. Feldmani sõnul uurib Los Angelese politsei juhtunut kui mõrvakatset.

"See jälk hundikari on mind ähvardanud kõigis sotsiaalmeediakanalites. Ma olen kindel, et see on nendevastase tegevuse tagajärg. Mul on põhjust uskuda, et see kõik on omavahel seotud," sõnas Feldman.

Politsei esindaja rääkis aga kõmusaidile TMZ, et tõenäoliselt oli tegu lihtlabase maanteeraevuga. Corey rääkis politseile, et ta hakkas kartma, et teda jälitatakse. Kaasreisijana autos viibinud ihukaitsja olevat teise auto suunas taskulambiga näidanud, mille peale tuli üks meestest punase tule all seisma jäädes ihukaitsjaga õiendama. Teine mees läks juhipoolse ukse juurde, kiskus selle lahti ja torkas Feldmani süstla või mingi muu terava esemega. Politseinike sõnul on Feldmani kõhul "mingisugune jälg".

Feldmani sõnul oli tegemist millegi "pika ja teravaga" ning kuna ta kartis, et tegu võis olla süstlaga, läks ta haiglasse kontrolli.