Markle "Suitsi" võtteplatsilFoto: HELLO! Canada Magazine/Youtube
Tele
28. märts 2018, 10:50

TOPELTPULMAD! Prints Harry kihlatu Meghan Markle saab enne kuninglikku abielu sõrmuse sõrme telesarjas „Suits“

Prints Harry kihlatu, USA näitlejanna Meghan Markle, saab enne suurt kuninglikku pulma teha väikese prooviabielu (ei, mitte sellise, nagu Helen ja Kalvi-Kalle). Nimelt mängib naine populaarses telesarjas „Suits“ ning telesarja produtsendid on vihjanud, et Markle kirjutatakse sarjast välja just suure pulmaga.

Markle, kes mängib sarjas advokaat Rachel Zane’i, abiellub prints Harryga 19. mail ning loobub ka oma rollist telesarjas „Suits“. Markle'il on telesarjas ka pikaaegne poiss-sõber, keda mängib Patrick J. Adams. Ka tema on otsustanud telesarjas mängimisest loobuda.

Meghan Markle ja Patrick J. Adams mängivad "Suitsis" armastajapaari Foto: Getty Images

Telesarja looja Aaron Korshi sõnul kavatseb ta Markle ning Patrick J. Adamsi tegelaskujude lugupidamist avaldada, enne kui need unustusehõlma saadab.

Seekord imiteerib seriaal päriselu, sest mil moel paremini armastajapaari austada, kui nad ametlikult paari panna! Kuigi kuningliku pulma korraldamisega läheb kõik suurepäraselt, on oma pulma planeerimisega kimpus Markle „Suitsi“ tegelaskuju: ta ei oska kirjutada oma abieluvannet ning tema elukaaslane pole üldse kindel, kas ta tahab abielluda.

Meghan Markle mängib sarjas advokaat Rachel Zane’i. Foto: USA NETWORK / BELL MEDIA

Õnneks on prints Harry abielusoovis täiesti kindel ning ka abieluvandega on kõik korras, kuna Meghan ja Harry lausuvad teineteisele traditsioonilised  sõnad. Markle soovib pulmas siiski ka traditsioone muuta, sest ta kavatseb esineda enda kirjutatud kõnega.

„Suitsi“ hooaja lõpuni on jäänud kuus episoodi, seega on hetkel lahtine, kas Markle saab mehele kõigepealt päriselus või teleekraanil.