Inimesed

SILVIA ILVES: näib, et Elina Nechayeva väljavalitul on sarnasusi mu ekskallimaga (16)

LISA KOMMENTAAR

Ain29. märts 2018, 16:20
Jätke Elina rahule. Eriti nõme on tema elukaaslast võrrelda enda omaga. Jätke see jura oma koduseinte vahele ja võrrelge seal niipalju kui kulub.
tasuta lõunaid29. märts 2018, 13:48
unistus29. märts 2018, 12:49
Tahan ka kuldses puuris olla, kas või kuu aega. Ja ma ei nõuaks endale uut kallist tšello, aitaks ka Hohneri firma suupillist. olen igati kena, viks ja alandlik naine, oskan süüa teha (kui vid oleks, millest teha(, koristada ja õigel ajal oiata.
koop28. märts 2018, 13:15
Silvia Ilves on suurepärane muusik. Kuid miljonär, mitu last tal ilma peal laiali? Nüüd kasib ja söödab järgmine võõras mees proua Ilvese lapsi. Pole ehk tõesti teiste asi, kuid sellise eluviisiga laiamine ajalehes on lubamatu.
foto28. märts 2018, 12:40
Naise puusal pandud käsi viitab sellele et mees temaga eputab ja peab enda omandiks.
tule taevas appi28. märts 2018, 11:37
küll on Elinal kadestajaid, rahunege juba maha!
mida juttu28. märts 2018, 12:31
mis kade, mille peale siis? ooper ei paku mulle huvi, aga mul on teisi andeid. ja vana mees ei paku hoopiski huvi, mis kadedusest sa räägid? ma suudan oma raha eest ka pariisis käia, mis kadedus?
jorma28. märts 2018, 11:18
mul on hoopis küsimus, et miks teatud artiklite, k.a. praegune, kommentaarid on eelmodereeritud. kui inimene tahab teisele inimesele halvasti öelda või enda negatiivset arvamust väljendada olukorra osas, siis on igati okei seda ka teha, mitte piirata. loomulikult kui mingite vulgaarsete sõnadega kukutakse lahmima ja mingit sisu ei ole, siis veel arusaadav. kuid olgem ausad, kõrvaltvaatajale ja ajatule peremudelile kindlaks jäänud inimesed näevad negatiivset ja see ilmselgelt ka on kui on vanem majanduslikult jõukas meesterahvas ning noor "kunstnikust" naisterahvas. see on puhas sponsorlussuhe, kus vanem mees saab nautida noort naist ja noor naine saab majanduslikku sõltumatust nautida tänu mehele. siin ei ole midagi modereerida, see lihtsalt on niimoodi, see on tavaline elu. samuti miks eelmodereeritakse noore ja andeka tšellisti artikleid, kus ta ise avameelselt lahkab oma eraelu. samuti on nadi lugeda, et kolme lapsega ema on vahetanud oma rikkaid mehi suht sagedasti. ei ole ju ka normaalne joosta ühe rikka mehe juurest teise juurde. kui tõde on valus, siis ei maksa ju tulla oma eraelust nii palju jutustama ajakirjanikele.
see on nii28. märts 2018, 12:33
et kui on raha, maksad ka selle kinni, et modereerimata kommenteerida ei saa :D elina vanamees on talle ikka karuteene teinud oma edevusega, väga paljudele ei ole enam ka elina seetõttu sümpaatne. minule nende seas. kes tegi - ise tegi.
Heldeke28. märts 2018, 11:17
Mind lausa hämmastab, et tänapäeval ei tea keegi enam, mis on viisakus või taktitunne. Ma ei saa aru, mis sunnib inimesi selliseid lugusid kirjutama. Taktitu ja ebaviisakas on teiste inimeste eraellu tungida ja kuidas see kellelegi kõrvalt tundub, tundubki vastavalt oma rikutuse määrale.
gg28. märts 2018, 09:43
to Silvia, kui sul on teadmised, siis võta kontakti otse selle inimesega, kelle tulevikku soovid päästa kurja mehe eest. Miks meedias oma probleeme laiata?
matsalka28. märts 2018, 12:21
Silvia sai pildile ja meediasse , nüüd on ta kuulus meediastaar.
,,,28. märts 2018, 09:41
Eestis tunnevad kõik kõiki ja kui algab inimese materdamine anonüümselt netis, siis on niisugune nõiajaht, et seda suudab üle elada vaid väga tuim ja ükskõikne inimene.
Kes kaitseb inimest laimu, mõnitamise eest Eestis?
Kas arstid, psühholoogid teavad, kuidas inimesele mõjub sõim, ja mõnitamine?
Võibolla teavad riigi juhid?
hh28. märts 2018, 09:40
See oli üle pika aja üks normaalne artikkel, millest on nii mõnelgi õppida.
Ärihai28. märts 2018, 08:53
Loogiline, et on raske välja tulla, kui oled juba elukaaslase firma bilansis varana üles arvestatud.
uku29. märts 2018, 14:01
Luksuskauba amordiaeg on ka lühem kui kestvuskaubal. Hea see, et amort vähendab tulu, aga jääb rahana bilanssi. Eks selle eest saab siis vajadusel uue vara soetada.