Tele
26. märts 2018, 22:59

Lisatud Sirli Vadi kommentaar!

TÄISPIKAD INTERVJUUD | Vanaproua Nelly rääkis „Kuuuurijale“, kuidas ta petturi ohvriks sattus (336)

"Kuuuurija" ja Katrin Lust tõi täna televaatajani kurva loo 91-aastasest vanaprouast Nellyst, kes jääb ilma kogu oma varandusest, sest usaldas pimesi petturit.

Katrin Lust sõitis koos saatetiimiga otse Kolga külla, et uurida, mis täpselt juhtus. Kas tõesti on keegi suuteline petma 91-aastast vanaprouat, et ta enne surma oma kodust välja aetakse. Petetud Nelly räägib, kuidas ta usaldas oma ellu esmapilgul armsana ja tõepoolest usaldusväärsena tunduvat Sirlit.

Sirli viis heas usus Nelly notarisse, et sõlmida seal temaga täisvolikiri. Ühel päeval leidis Nelly oma postkastist võlateate, et tema nimel on võetud erinevatest laenukontoritest 86 000 euro eest laenu. Kõige tipuks oli Sirli pantinud Nelly kodu.

Kõigest mõned päevad enne saate eetrisse laskmist tuli "Kuuuurijale" vihje, et Sirli tegutseb Balti Jaama turul. Terve tiimiga kohale tormates leidis Katrin Lust eest tõepoolest kurikuulsa Sirli, kes müüs seal erinevaid kudumeid ja siidist salle.

"Kuuuurija" andis Sirlile veel viimase vastulause võimaluse. Katrin Lust oli imestunud, sest tal pole kunagi sellist vastast intervjuus olnud. 

Vaata täispikka intervjuud Sirliga allpool!