"Naabrist parem" avaüritus. Rasmus ja Elina Foto: Martin Ahven
Inimesed
26. märts 2018, 19:46

"Naabrist parem" Rasmus ja Elina: kindlasti ei ole meil selliseid probleeme, et me kaadri taga kuskil tülitseks (3)

Täna toimus telesaate "Naabrist parem" avaüritus, kus sai tutvuda kuuenda hooaja osalejatega, kes hakkavad võistlema saate peaauhinna eest, mille väärtus on 30 000 eurot. Võistlustulle astuvad ka endine ehitaja Rasmus ja juuksurina töötav Elina. Õhtulehele rääkis paar, kuidas otsus saatesse kandideerida tuli spontaanselt. 
"Naabrist parem" avaüritus. Rasmus ja Elina Foto: Martin Ahven


„Elina oli köögis ja mina teleka ees, kui märkasin saate reklaami," valgustab Rasmus. "Hõikasin küsimuse naisele välja, et mis ta arvab, kui lähme saatesse."

Paarile oli suureks üllatuseks, kui neid saatesse kutsuti: "See on juba omaette võit," lausub 34-aastane Rasmus. 

Enda tugevuseks teiste võistlejate ees peavad Elina ja Rasmus julgemat stiili: 
„Meie sisekujundus on moderne ja kõrgläikega ning meil on ka tumedaid värve, mida paljud ei julge kasutada,” arvab Elina.
„Mina olen lihtsalt väga julge ütlemisega,” lausub Rasmus naljatades. "Pean otsekohesust üheks olulisemaks omaduseks," räägib mees.  

Elina läheneb asjadele aga rahulikumalt ning esindab paari loomingulist poolt. „Intuitsioon on sul tugev,” leiab Rasmus.
„Ma ei ole eriti tugev remondiasjas, aga näiteks dekoratsioonseinad olen ise värvinud,” lausub Elina õnnelikult. Esimese värvimisprojekti osas sai 24-aastane naine positiivset tagasisidet.

"Tegelikult on meil palju koostegemisi ja -otsustamist," on Rasmus arvamusel. Paar on kindel, et saates ettetulevad pinged tugevdavad vaid nende liitu: „Kindlasti ei ole meil probleeme, et me kaadri taga kuskil tülitseks või ei leiaks kompromisse. Meil selliseid asju ei ole," lausub mees. 

Saade "Naabrist parem" stardib TV3 eetris juba 28. märtsil.