Charlotte Casiraghi ja tema peigmees Dimitri Rassam Monaco heategevuslikul roosiballil. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
26. märts 2018, 15:52

Monaco imekaunis printsess Charlotte abiellub Bondi-tüdruku pojaga (1)

Euroopa õukondade seksikamaid võsukesi, Monaco printsess Charlotte on tormikiirusel arenenud armusuhte järel kihlunud filmiprodutsent Dimitri Rassamiga.

Kadunud vürstinna Grace Kelly glamuurne tütretütar (31) osales koos oma 36aastase kallimaga Monaco heategevuslikul roosiballil ning lausa säras õnnest. Kaunitariga võidu säras tema sõrmes kihlusele viitav briljantsõrmus. 

Märtsi algul kinnitas seltskonnaajakiri HOLA!, et endine edukas ratsasportlane Charlotte ja tema produtsendist kallim Dimitri valmistuvad altari ette astuma. Seltskonda ilmusid nad kahekesi esmakordselt alles aasta aega tagasi. Väljaande allikad kinnivad, et Charlotte ja Dimitri plaanivad oma armusuhte seadustada juba sel suvel Sitsiilias, kus Dimitri emal, prantsuse filmitähel ja endisel Bondi-tüdrukul Carole Bouquet'l ("For Your Eyes Only", 1981) on villa.   

Armusuhtest prantsuse koomiku Gad Elmaleh'ga on Monaco vürsti Alberti õetütrel nelja-aastane poeg Raphaël.

Charlotte'i ja Dimitrit seob lapsepõlvetraagika. Noormehe isa, Liibanoni päritolu prantsuse produtsent Jean-Pierre Rassam suri uimasti üledoosi, kui poeg oli vaid neljane. Ka Charlotte oli neljane, kui tema isa, Monaco Caroline'i teine abikaasa Stefano Casiraghi paadiõnnetuses hukkus.