Carlos Ukareda staarisaatesFoto: Alar Truu
Üritused
25. märts 2018, 22:59

Staarisaate finalist Carlos Ukareda: tänast lugu soovitas mul saates esitada ema (6)

"Tunne on täiesti võrratu! Ma pole varem midagi sellist tundnud, täiesti uskumatu," õhkab saate "Eesti otsib superstaari" finalist Carlos Ukareda.

Carlos esitas poiste stuudiovoorus Calum Scotti loo "You Are The Reason“. "Ema saatis mulle Facebookis selle loo lingi. Alguses ei meeldinud see mulle üldse, aga paar sõpra ütles ka, et see on väga hea lugu. Kuulasin siis veel paar korda ja mulle hakkas see täiega meeldima ja polnudki muud valikut - pidin selle võtma," räägib Carlos. Just ema-isa ja sõpru peabki noormees saates oma suurimaks toeks. 

Carlos tunnistab, et oli enne saadet ikka natuke närvis ka. "Aga see oli pigem elevus, hea närv." Laval tundis ta end mõnusalt. "Publik mõjus üllatavalt hästi. Kui alguses näidati minu minevikku saates, naeris publik kaasa ja tekkis hea õhkkond. Väga mõnus oli seda lugu esitada."

Kui esimene finalist välja oli kuulutatud, arvas Carlos, et nüüd hõigatakse edasisaajana välja Uudo. "Ma arvasin, et selles pole kahtlustki, aga läksin hoopis mina. Emotsioonid olid väga sassis," tunnistab ta. 

Ines ja Koit kiitsid Carlose esinemist taevani ning ütlesid, et tema esituses oli kõike parajalt - midagi ei jäänud puudu ega olnud üleliia. Mihkel Raud tundis aga muret, kuidas saab muidu nii tagasihoidlikuna tunduv Carlos hakkama järgmistes voorudes, kus tuleb muu hulgas rokkida ja bändiga esineda - staarisaates ei ole tagasihoidlikkus lihtsalt voorus. "Ma suhtun väga hästi kohtunike kommentaaridesse. Olen neile väga tänulik ja nõustun ka sellega, mida Mihkel ütles," sõnab Carlos.