Uudo SeppFoto: Alar Truu
Üritused
25. märts 2018, 23:20

Uudo Sepp: tunne on nii hull, et seda on raske sõnadesse panna! (7)

"Ma käisin staarisaates ka 2015. aastal, jõudsin teatrivooru, aga siis polnud mul küllalt kindlust sees," paljastab staarisaate poiste stuudiovoorust kolmandana finaali saanud Uudo Sepp.

"Pärast esimest korda ma teadsin, et pean saama muusikuks ja muusikaga kuhugi jõudma. Pingutasin, harjutasin, esinesin ja otsisin iseennast. Nüüd jõudsin siia tagasi," on ta õnnelik. "Tunne on plahvatav, imeline, südantkõdistav. Tunne on nii hull, et seda on raske sõnadesse panna!"

Saare poiss Uudo ütleb, et stuudiovooru tulles oli ta alguses täiesti rahulik, kuid kui saade algas, tundis ta, et närv hakkab sisse tulema. "Olin sabinas. Mulle lõi nagu välk selgest taevast teadmine, et lisaks stuudiosolijatele näevad seda saadet veel paljud inimesed."

Uudo valis võistlemiseks Ott Leplandi loo "Kodu". "See on võimas laul ja toob mu hääle välja," põhjendab ta valikut. "Ma pole varem eestikeelset lugu laulnud. See on imeline teos ja töötas." Seda, et teda hakatakse Ott Leplandiga võrdlema, Uudo ei kartnud. "Nagu te kuulsite, siis ma olen Uudo Sepp, mitte Ott Lepland ja jään selleks alati." 

Uudo muigab, et hakkab alles ilmselt nädala pärast aru saama, et ta on finaalis. 

Staarisaate stuudiovoorulised tunduvad olevat üks kokkuhoidev kamp. "Me olemegi väga kokkuhoidvad, need kutid on tõesti südamlikud inimesed."