Ariel ja Eri KlasFoto: TEET MALSROOS
Inimesed
25. märts 2018, 14:14

Kiika tuppa! Ariel Klas müüb enda ja maestro Eri Klasi luksuslikku korterit (18)

Maestro Eri Klasi lesk Ariel Klas on müüki pannud pea kahesajaruutmeetrise luksuskorteri, kus abielupaar enne maestro lahkumist elas. Kadriorus asuva korteri hind on muidugi krõbe - 850 000 eurot.

Korteris on avar esik, valgusküllane ja kahe ümara ärkliga elutuba, salong, eraldi köök, külaliste tualettruum, vahekoridor, kolm magamistuba, majapidamisruum ja duširuum WC-ga. Suurema magamistoa juurde kuulub ümmarguse kujuga vannituba koos saunaga, garderoobituba ja hoovi poole avanev rõdu.

Klaside korter Foto: Kuvatõmmis City24.ee

Luksusliku korteri kujundus järgib ajaloolise hoone arhitektuurset stiili – köögi-elutoa ja salongi-elutoa vahelised, kahele poole avanevad kõrged uksed on juugendlikult voogava dekooriga. Põrandaid katab hinnaline, kalasaba mustrisse laotud tamme liistparkett, lagesid kaunistab stukkdekoor ja rosetid.

Klaside korter Foto: Kuvatõmmis City24.ee

Kuulutus ütleb, et korter on väga heas korras, valgusküllane ja funktsionaalse ruumilahendusega. Ruumide paigutus jaotub kaheks tsooniks – külaliste ala paikneb korteri läänetiivas. Privaatne ala - kõik magamistoad, pesuruumid ja majapidamistuba - paikneb korteri idatiivas.

Klaside korter Foto: Kuvatõmmis City24.ee

Vaata korteri müügikuulutust SIIT.