Staarisaate poiste stuudiovoorFoto: Alar Truu
Üritused
25. märts 2018, 21:44

BLOGI JA GALERII | Staarisaate poiste stuudiovoorust said finaali Uudo, Jaagup ja Carlos! (9)

Täna selgusid järgmised kolm staarisaate finalisti ning poiste stuudiovoorust said edasi Carlos, Jaagup ja Uudo.
21:42
Katharina Toomemets

Kolmas finalist: Uudo

21:42
Katharina Toomemets

Teine finalist: Carlos

21:41
Katharina Toomemets

Esimene finalist: Jaagup 

21:41
Katharina Toomemets

Järgmisel pühapäeval toimub saate lohutusvoor, kuhu valitakse 10 lauljat, kes seni edasi pole pääsenud. Sealt hääletab rahvas finaali kolm, ühe valivad kohtunikud.

21:40
Katharina Toomemets

Kelle saadaks otse finaali kohtunikud?

Mihkel: Carlos, Rauno, Jüri-Saimon

Ines: German, Rauno, Carlos

Koit: German, Rauno, Uudo

21:39
Katharina Toomemets

Hääletus läbi!

21:20
Katharina Toomemets

Kõik esitused on kuulatud ja nüüd läheb hääletamiseks!

21:20
Katharina Toomemets

Koit: "Eks me vist sinuga kohtume veel siin saates, mulle tundub. Ma pean tunnistama, et see oli siiamaani kõige parem sinu esitus."

21:19
Katharina Toomemets

ines: "Oi, Uudo. Sinus on olemas see müstiline x-faktor. Sa tuled lavale ja lihtsalt see töötab, mitte midagi ei saa teha. Mis on eriti tore, on see, et see ei ole ainult sinu aura ja isiksus, mis on hästi armastusväärne, vaid sinu hääl tuleb ka järele. Sa laulsid Oti lugu, aga tegid selle enda looks. See kõlas nagu sinu lugu. See on väga suur oskus, sest tihti üritavad lauljad kellegi moodi olla. Ma ei tea, millega see lõpeb."

21:18
Katharina Toomemets

Mihkel: "Kui me teatrivoorus sinust rääkisime, siis ma pöördusin kolleegide poole ja küsisin, kas te saate elada selle teadmisega, kui me selle mehe saadame stuudiovooru ja publik otsustab, et sellest mehest saab Eesti superstaar. Kõik küsisid, et miks peaks saama. Ja väga lihtne - see tüüp on peatamatu, nagu rong, millel on pidurid tuksi läinud. Siis ma küsisin iseenda käest ja mõtlesin, et miks mitte. Sa küll ei vasta klassikalisele glamuursele popikoonile, aga ega Eesti polegi mingi glamuurne popikoonide maa. Loomulikult ma olen võimeline sind salvama, meil on aega selle kõigega tegeleda."

21:16
Katharina Toomemets
Staarisaate poiste stuudiovoor (Alar Truu)
21:14
Katharina Toomemets

Uudo Sepp – Ott Lepland "Kodu"

21:12
Katharina Toomemets

Ines: "Mulle tundus, et sa olid täna närvis. Sa oled tõesti võimeka häälega ja mingites kohtades peajagu üle teistest kuttidest. Täna ei tulnud ehk kõik nii hästi välja, ma tean, et sa oled võimeline ka perfektselt neid kõrgeid noote laulma. Mu ootused on sinu osas kõrgemad, kui see, mis ma täna kuulsin. Kena, tore esitus."

21:11
Katharina Toomemets

Mihkel: "Kui ma sind kuulasin ja vaatasin, siis ma mõtlesin, et täna ju pidid poisid laulma. Aga võta seda komplimendiga. See on alati nii et tüdrukud on valgusaastate kaugusel oma ande ja võimekuse poolest. Sa mõjusid täna diivana, mammina, aga ma mõtlen heas mõttes. Sinus on mingi diivakvaliteet ja see võib aeg-ajalt burleskina välja kukkuda, aga burlesk on hvuitav žanr."

21:10
Katharina Toomemets

Koit: "Me oleme eelnevates voorudes teada saanud, et sa oled väga hea ja tugev vokalist, sul on väga kõrge hääl meesterahva kohta, mis sobiks hästi muusikali. Selliseid noote, mis suul, siin teistel poistel pole, see on su trump ja sa kasutad seda päris kavalalt. See polnud ehk mu lemmikum loovalik ja esitus, mis sa oled teinud, aga sa tuled lavale ja ma ei näe, et sul põlv väriseb. Sa oled enesekindel ja võtad kohe saali pihku. Sa oled väga võimekas noormees, väga tubli."

21:08
Katharina Toomemets
Staarisaate poiste stuudiovoor (Alar Truu)
21:06
Katharina Toomemets

Kaarel Orumägi - Lady Gaga „Million Reasons“ 

21:04
Katharina Toomemets

Mihkel: "Oli väga hea tõesti. Väga maitsekas oli, midagi polnud liiga palju ega vähe, lauluvalik oli väga õnnestunud. Sa oled tõesti tagasihoidlik ja vaga, üldiselt on need voorused, aga mitte meie saates. Meie saates peab end aeg-ajalt kehtestama. Täna klaveri saatel õnnestus see hiilgavalt, kui sa peaks edasi saama, tuleb esineda ansambliga, teised hakkavad rokkima ja läheb asi päris suureks. Ma ei taha öelda, et sa pead hakkama spagaate viskama või jõusaali minema. Ma ei taha öelda, et pead hakkama punnitama selle puhul. Ma hoian sulle väga pöialt, väga hea oli."

21:03
Katharina Toomemets

Koit: "Esimeses voorus sa olid üks mu lemmikuid. Sa oled super muusik ja pole imestada vaadates, kust perest sa tuled. Sa olid väga kavalalt läinud tagasi juurte juurde, natuke sarnane loovalik oli. Vahepeal voorud ei läinud kõige paremini, aga me oleme kogu aeg sinus näinud ülimusikaalset tüüpi. Mitte midagi liiga palju ja mitte midagi liiga vähe. Sa tegid kõik ära, mis vaja. Ülisümpaatne ja musikaalne kutt."

21:02
Katharina Toomemets

Ines: "Sinu esinemises oli hing, sa mõtestasid seda, mida laulad. Kui sa mõtled kaasa, mõtled loo sisule, see mõjus hästi ausa ja ehedana. Lisaks üllatasid sa oma laulupoolega täna. Teatrivoor väga tugev ei olnud, aga täna kõlas su hääl väga kenasti. Kõik need õrnad falsetinoodid, vaheldumisi tugevama ja tavalise häälega, seda oli hea ja huvitav kuulata. Ilus esitus."

Loe rohkem