Grete Lõbu parima naissaatejuhi auhinda vastu võttesFoto: Teet Malsroos
Inimesed
24. märts 2018, 22:51

Lõbu rääkis emotsionaalses sõnavõtus haiglas viibivast  "Kodutunde" saatejuhist Signe Lahteinist

VIDEO | Grete Lõbu parima naissaatejuhi auhinda vastu võttes: Signe, me pidime siin täna sinuga kõrvuti istuma (42)

EFTA auhinnagalal parima naissaatejuhi tiitli võitnud Grete Lõbu pühendas pool enda tänukõnest hetkel haiglas viibivale Signe Lahteinile.

"Kodutunde" saatejuht Signe Lahtein sattus hiljuti liiklusõnnetusse ning on praegu raskes seisundis haiglas. Lahtein oli nomineeritud parima naissaatejuhi tiitlile ning teda pidas oma emotsionaalses sõnavõtus meeles ka tiitli võitnud Lõbu.

"Ma tegelikult tahan öelda hoopis, et kallis Signe. Me pidime siin täna istuma sinuga kõrvuti, ilusad kleidid seljas ja soengud peas. Juhtus nii, et sa ei saanud tulla. Sellest ei ole selles mõttes midagi, et pidusid tuleb veel. Sinul on praegu hoopis teised ja olulisemad võitlused ära võidelda. Võitled oma elu eest, sest meil on sind väga vaja. Me mõtleme su peale, me hoolime sinust," kinnitas Lõbu, olles ise peaaegu nutma puhkemise äärel.

"Vot selline see elu on. Ühes käes on mul siin rõõm ja joovastus ja eufooria ja sa tead, et siin teisel pool on see äng, viha, ahastus ja sõnu ei ole. Ja see võib muutuda kõik silmapilguga," nentis Lõbu.

Veidi lõbusamal toonul jätkates rääkis Lõbu oma mõne päeva tagusest kohtumisest Leelo Tunglaga. Luuletaja olevat talle öelnud, et kui antakse võimalus rõõmustada, tuleb täiea pidutseda. Lõbu nentis, et teda valdavad seoses teise saatejuhi haiglas viibimisega vastakad tunded. Siiski kinnitas ta, et on auhinna ja tähelepanu eest väga tänulik.

"Aitäh, mu armas "Ringvaade", aitäh need inimesed, kes te iga päev vuhite niimoodi tööd teha, et ainuüksi kõrvalt vaadates hakkab pea ringi käima. See on üliinimlik, mida te teete iga päev. Ja siis lähme meie Reikopiga eetrisse ja ütleme "tere õhtust" ja me saame seda teha, sest teie olete olemas," kirjeldas Lõbu. "Esmaspäeval kell seitse me kohtume jälle."

Vaata kogu kõnet videost!