Paris HiltonFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
23. märts 2018, 19:26

Paris Hilton tooks „Lihtsa elu“ sarja hea meelega tagasi

Paris Hiltonit peavad paljud esimeseks suureks kuulsuseks, kes on „kuulus selle pärast, et ta on kuulus“. Ka Eesti ekraanidel kodumaiste osalejatega filmitud „Lihtne elu“ oli üks Hiltoni kuulsuse alustaladest.

„The Simple Life“ oli ekraanil lausa neli aastat, 2003-2007. Selles osales Hilton koos sõbranna Nicole Richiega. Ropprikkad linnapreilid pidid saates elama n-ö tavalist farmielu, tegelema lihtsa töö ja loomadega. Metro kirjutab, et hiljuti tehti Hiltonile ettepanek šõule uuesti elu sisse puhuda.

„Mul oli seda filmides nii lõbus ja see oli täiesti lõpp kui naljakas saade. Ma vaatan seda siiamaani. Tore, et kõigile see meeldib ja oleks imeline, kui saade ekraanile tagasi jõuaks,“ rääkis Hilton. Paraku (või õnneks) ei ole Hiltonil muu kõrvalt selleks aega.

„Mul oli väga lõbus, aga mu põhitähelepanu on praegu mu äridel ja ausalt öeldes, ma lihtsalt ei leiaks sellist aega, et minna kuhugi tallu ja seda kõike uuesti teha,“ tunnistas seltskonnadaam.

37aastane Hilton on ka pulmaplaneerimisega hõivatud. Küsimusele, kas Nicole Richie kah pulma on kutsutud, vastab Hilton: „Muidugi! Kõik mu tüdrukud on kutsutud, jube palju on orgunnimist, ma ei jõua ära oodata! Väga põnev aeg meie kõigi jaoks.“