Sabrine Kouider ja Ouissem Medouni. Kohtukunstniku joonistus. Foto: SWNS/Scanpix
Maailm
23. märts 2018, 18:00

KOHUTAV: Londonis põletas rikas paar oma lapsehoidja ära (17)

Prantslanna Sophie Lionnet soovis Suurbritannias inglise keelt õppida ning alustas 2016. aasta jaanuaris Londonis Wimbledoni linnaosas villa üürinud disainer Sabrina Kouideri (35) ja tema elukaaslase Ouissem Medouni (40) peres tööd lapsehoidjana. Paraku said keeleõpingud traagilise lõpu. Tööandjad tapsid mullu septembris noore lapsehoidja ja põletasid aias ka tema laiba, vahendab Bild Online.  

Sabrina Kouider ja Ouissem Medouni astusid esmaspäeval Londonis kohtu ette. Neid süüdistatakse Sophie Lionnet' vangistamises, piinamises ja tapmises ning ohvri surnukeha põletamises. Kuritegu avastati tänu valvsatele naabritele, kes tundsid ebameeldivat lõhna ja kutsusid kohale politseinikud, kes leidsidki villa aiast Sophie Lionnet' söestunud surnukeha. 

Sabrina Kouider oli varem abielus Iiri bändi Boyzone asutajaliikme Mark Waltoniga, kes on ka tema poja isa. Pärast abielu lahutamist 2013. aastal süüdistas Sabrine Kouider Mark Waltonit pedofiilias ja seksuaalses vägivallas.

Sophie Lionnet.  Foto: PC/Scanpix

Kui perre saabus Sophie Lionnet, tekkis Sabrina Kouiderile pettekujutlus, et lapsehoidja on liidus tema eksmehega ning nad kavandavad üheskoos tema mõrva. Sabrina Kouider rääkis oma kahtlusest ka elukaaslasele ja nad otsustasid lapsehoidja üle kuulata. Järjest jõhkramaks muutunud korduvad ülekuulamised jäädvustati videole. Politsei leidis kokku kaheksa ja pool tundi videomatejali.

Sophie Lionnet ei suutnud lõpuks piinamist enam välja kannatada ja tunnistas „süüd“. Varsti pärast seda ta ka tapeti. Ouissem Medouni väitis esmalt ülekuulamisel, et see oli õnnetusjuhtum. Ta oli tüdrukut ülekuulamise ajal kõigest näkku löönud ja viimane lihtsalt kukkus õnnetult surnuks. Hiljem võttis Medouni selle tunnistuse tagasi ja ütles, et tema hoopis magas ning lapsehoidja surmast teatas talle elukaaslane.