Hertsoginna Kate'i viimane kuninglik ülesastumine enne lapsepuhkustFoto: AP/Scanpix
Inimesed
23. märts 2018, 15:06

FOTOD | Hertsoginna Kate tegi oma viimase kuningliku ülesastumise ning läheb emapuhkusele (2)

Kate Middleton ja prints William saavad peagi kolmanda lapse vanemateks ning Kate tegi eile oma viimase avaliku ülesastumise enne lapse sündi. Kate ja William külastasid St Luke'i kogukonnakeskust ning kohtusid ka noorte sportlastega.

Kuningakoda kinnitas, et tegu on Kate'i viimase kuningliku kohustusega enne lapse sündi. Kate oli ürituseks valinud üsna lihtse riietuse ning kandis teksapükse ja kõrgeid kontsi. 

Kate ei peljanud kogukonnakeskuses ka ise käsi määrida ning aitas inimesi toiduvalmistamisel, vahendab Hello!. Naine paljastas, et ta on oma laste, prints George'i ja printsess Charlottega isegi pitsatainast teinud. "Neile meeldib see, kuna siis saab segadust tekitada."

Hertsoginna Kate'i viimane kuninglik ülesastumine enne lapsepuhkust Foto: AP/Scanpix

Hommikul külastas kuninglik paar ka heategevusorganisatsiooni SportsAid korraldatud üritust. SportsAid aitab noori sportlasi, kes tahaksid Inglismaad tulevikus esindada suurtel spordivõistlustel. Kate ja William vaatasid ratastoolikorvpalli ning kohtusid ka sportlastega, kes loodavad 2022. aastal võistelda Rahvaste Ühenduse mängudel. 

Hertsoginna Kate'i viimane kuninglik ülesastumine enne lapsepuhkust Foto: AP/Scanpix

Kate'i ja Williami kolmas laps sünnib aprillis. Millal täpselt, ei ole teada.