tädi anu omalt poolt aitab ikka korralikult veel katile vett peale tõmmata.nagu seda veel vähe oleks.aga jh,eks kuidagi tuleb ju paguneid teenida juurde.katist natsa kahju juba ,et õnge läheb.kui ise aru ei saa ,siis . . .
anu ja kati, saite jälle punkti kirja, küll on uudis, ma olen aastakümneid pannkooke nõnda küpsetanud,põhiline on ,et munad eraldi vahustada,edasi võid oma ajusid kasutada.
multitalent..tegi maja, puurib,uuristab,keedab ja küpsetab. Nägu on näljast paiste läinud??? Sahmatovat ei tunne äragi...varsti vaja teietama hakata,nii suureks läinud. Aga eks ma tasapisi tuletasin siin vanu aegu meelde...irw...
Mind paneb imestama, et kuidas inimesed lasevad end ära kasutada. Näiteks nüüdki. Saagim paneb nimelt üles neid inimesi, keda rahvas ei salli, et klikke saada. Kas klikkidest sõltub palga suuris? Ja teie, Katid, Evelinid jne. ei taipa, et hakkate kohe solgivett kaela saama. Milleks, kas tunnete end siis paremini? Palju kuulsamaid ja andekamaid inimesi on aga nemad siiski targemad.
Staarid, kellel nii mõistus kui süda jalgevahest kõrgemale ei tõuse. Seda nuimetatakse tasemeks. Antud juhul Õhtulehe tasemeks. Sellist lehte olevat "rahvale" hirmsasti vaja, ütleb ajakirjandusteaduas. Nüüd nimetatakse seda sõnavabaduseks ja eks igaüks oma taset näita. Solgi tasemega valavad nad ise endid üle.
Oli artikkel, kus Katja kurtis , et külmkapp on tühi kui kell. Vene naistega ongi see lugu, et 40 selt lähevad matsakaks. Noorena on kull saledad ja sihvakad
Sama mõte käis läbi, et üldsusele teadaolevalt elab ju tütrega kahekesi- annab ikka seda sööki ära tarbida kui enamuse ajast köögis. Pole kuulda olnud, et suure isuga mees majas oleks, pealegi igapäevane õhtulehes figureerimine vihjab üsna üheselt saadavalolekule :)
mu lastele meeldivad ka selle sama retsepti järgi tehtud koogid, lisan veel sutsuke söögisoodat. ja söömegi neid moosi v hapukoorega, tehke ka, head isu!
Need ajavaod on kutsehaigus. Ei olnud tervislik seista Viru väljakul ja teenindusmaja ees iga ilmaga- külm vihm, tuul ja lörts.. Istuda ja oodata kivist hotelli treppidel
osta poest pannkoogijahu, sega see keefiriga taignaks ja küpseta. Kiidavad kõik samamoodi, ei midagi erilist. Vaid pannkookide tegemise oskusega küll perenaise kokandusoskust kiita ei saa!
Asi pole ju ainult retseptis. Suurem osa on ehk küpsetusviisil. Kui küpsetaja on pliidi ääres kurguni kinni nööbitud kitlis, pole maitset ollagi. Kati aga kasutab märksa maitsekamat riietust- nappi põllekest pritsmete kaitseks ja sellest see omapärasuski.
KOMMENTAARID (87)