100. OSA: „Nädalalõpp Kanal 2ga“ juubelisaade jõuab eetrisse homme. Sedapuhku tuleb Kristjan Jõekaldale (vasakul) ja Teet Margnale (paremal) külla mustkunstnik Meelis Kubo (keskel).Foto: Teet Malsroos
Inimesed
22. märts 2018, 00:01

„NÄDALALÕPP KANAL 2GA“ JÕUAB 100. OSANI: legendaarsed saatejuhid meenutavad lõbusaid seiku

Kristjan Jõekalda: „Olen saanud Teet Margna kohta rohkem teada kui eelneva 20 aastaga kokku.“ (3)

„Tunne läheb võrreldes esimese saatega iga korraga aina paremaks. Võib-olla vaatajad ei märka, aga mul on igal juhul samm pikem, julgust rohkem, lõug enam ei värise! Ausalt öeldes olen saanud Teet Margna kohta rohkem teada kui eelneva 20 aastaga kokku,“ tunnistab homme 100. osani jõudva saate „Nädalalõpp Kanal 2ga” saatejuht Kristjan Jõekalda. „Kahjuks jääb meil väga palju toredaid laulunumbreid tegemata, sest Kristjan ei taha laulda. Sellest on väga kahju!" lisab saatejuht Teet Margna.

„Tunne läheb võrreldes esimese saatega iga korraga aina paremaks. Võib-olla vaatajad ei märka, aga mul on igal juhul samm pikem, julgust rohkem, lõug enam ei värise! Ausalt öeldes olen saanud Teet Margna kohta rohkem teada kui eelneva 20 aastaga kokku,“ tunnistab homme 100. osani jõudva saate „Nädalalõpp Kanal 2ga” saatejuht Kristjan Jõekalda. „Kahjuks jääb meil väga palju toredaid laulunumbreid tegemata, sest Kristjan ei taha laulda. Sellest on väga kahju!“ lisab saatejuht Teet Margna.

Käisin telemeestel juubelisaate salvestamisel külas. Teet ja Kristjan leidsid intervjuude vahel kümme minutit, et korraks mälestustesse sukelduda. Nad vaatasid tagasi saate ajaloole, Kristjan pistis kiirelt pintslisse paar pirukat ning võttepäev läks edasi nagu iga teinegi.

Esimene „Nädalalõpp Kanal 2ga” saade oli eetris neli aastat tagasi (14.03.2014). Kas te mäletate seda?

K: Muidugi!

T: See oli väga vinge!

K: See oli midagi täiesti uut. Teet on ju varem teinud selliseid talk show moodi asju, mina mitte. Arvasin, et ei saa sellise asjaga hakkama. Aga kuna Teet on seal kõrval on, siis tuli kohe tuttav tunne, nagu saates „Teet Or Alive”, kus Teet juhtis ja mina olin Ice Dog M. Nii ta algul läks.

T: Saate kontseptsioon põhines Kristjani lugudel. Tal on neid nii palju ja need on väga lahedad. Rahvas kuulab, naerab ja mõtleb, kuidas küll ühe mehe elus on nii palju vahvaid asju juhtunud. Kristjanil on kõik üksikasjalikult meeles ja kuidas ta neid räägib… Siis ma mõtlesingi, et need jutud peavad jõudma televaatajateni. Kuna Kristjan on tagasihoidlik ja ütleb, et kuidas ta läheb oma lugusid rääkima, siis tulingi mõttele, et kutsume inimesed stuudiosse, kes räägivad enda jutte ja Kristjan omakorda enda omi. Ta ei tahtnud ikkagi sellist saadet. Lõpuks siiski ütles, et pean ta kõrval istuma ja rääkima enda lugusid, mida mul paraku pole.

Edasi lugemiseks: